Y&R עשו זאת שוב!!

amiro007

New member
Y&R עשו זאת שוב!!

הקשר בר אל של האינטרנט(לפי דעתי כמובן)יצאו בקמפיין ללקוחות נטויז'ן שבו המייל שלך מעתה,הוא המספר סלולרי שלך.. כלומר במקום אותיות באנגלית,יש לך תמספרים של הסלולרי שמחליפים את האותיות.... כל מי שלקוח נטויז'ן לבטח קיבל הודעה למייל שלו.. ומה הכי טוב פה...? שכל הודעה היא בעצם הודעה אישית! כמוכן שלכל אות באנגלית עשו משהו מוכן.. אבל ממש רציתי לראות מה הם עשו לכל האותיות! וחבל שהמייל שלי לא יכול לכלול את כל האותיות!
וככה ראיתי תמייל שלי כשהוא מככב בסרטון אישי על המסך שלי.. וישר אחרי זה הלכתי ועשיתי את השירות הנ"ל... מצחיק,שנון... וישר הורדתי תסרטון של קשר בר אל(המשרד)וצפיתי בו.. ממש טוב... אה ואם אתם לא ממש לקוחות של נטויז'ן.. לא משנה ... הנה הלינק לפרסומת כל אחד יכול לשנות תאותיות של הלינק בשביל לשמוע את כל האופציות... פשוט במקום תפוז.. לרשום ככל העולה על רוחם...

amiro007

New member
איטן נראה לך שהם קראו ספרים לפני?

תאמת אני ממש לא יודע אבל.. אולי מירן יוכל לברר לנו איך הם הגיעו לזה?

itan1

New member
אמיר ממה שאתה אומר (ותקן אותי אם

אני טועה) מבינים שלפי דעתך אין טעם לקרוא ספרים. אז יש לי שאלה עליך: למה להשקיע כמה אלפי שקלים וללמוד אצל תרצה או עבודי? הרי מימלה לפי מה שאתה אומר אי אפשר ללמוד את המקצוע (חוץ מאשר בפועל) אז או שאני לא מבין אותך, או... תסביר. אגב... אני לא רואה בספרים תחליף ללימוד יותר רציני, אבל מסיבות טכניות ידועות (גיל) אני לא יכול ללמוד כמו שהייתי רוצה לכן אני מעדיף לקרוא ספרים מאשר לא לעשות כלום.

amiro007

New member
איטן מה אחי הכל טוב?

דבר 1 רציתי לשלוח לך מסר אבל תפוז לא עבד לי מה שאני אומר שאם אתה רוצה להרחיב ידע אז בבקשה כל המרבה הרי זה משובח אבל למשל לי בקורס היה מישהוא שרק קרא ספרים לפני שהוא בא לקורס והוא היה ממש על הפנים... אני לא אומר שלא לקרוא בטח שלקרוא אבל לא להיסתמך על זה.. והכי חשוב זה הקורסס מה קרה לך.?? לא משנה אם זה תרצה עבודי או חשיפה. בקשר להרחיב תידע אז סבבה רק תכין את עצמך לקורס אחרי הצבא... ותבדוק אולי יש קורסי העשרה באונ' הפתוחה! בהצלחה! ומה אתה אומר על הפרסומת שצרפתי?

itan1

New member
קיבלתי את המסר הפרטי

וכמו שכבר כתבתי אני לא מסתמך רק על ספרים.

למעלה