Y-O-G-I-H-O

• פותח הנושא Kuga
  • פורסם בתאריך

Kuga

New member
Y-O-G-I-H-O

יש לי 2 שאלות: 1.כמה עונות נוספות חוץ מאלו שראינו עד כה יש ליוגי הו?? 2.אם יש אז מה שמה/ם של העונה/ות ומתי הם/יא תשודר???

impale

New member
עזוב שטויות =)

בכללי יש גרנד פריקס וזכרונות פרעה וזהו.. אחרי זה מתחיל יוגיהו GX אם החברות וכל החרא הזה מעניין אותך אז GX זה בזבוז זמן.. אבל אם אתה אוהב קרבות טובים זה הדבר! בואו למסן שלי ,יש לי לינקים לפרקים 1-38 באנגלית [email protected]

טוצית

New member
אבלאבל!!! ;;../images/Emo95.gif../images/Emo203.gif

ביוגיאו GX אין בכלל סטו ופגסוס וסטו ופגסוס!!! >< מצד שני, אין אנזו *חיוך מרושע*

לא נכון..><

יש קאיבה'מאן אחד(מן קאיבה עם שיער ארוך ומסיכה מוזרה), ומראים צללית של קאיבה במן פלשבאק כזה כשהוא רוצה לקנות את הדואל אקדמי(אקדמיה לדו-קרב, נו, הבית ספר הזה..) אין פגסוס(מי צריך אותו בכלל? ><), עדיף את קראולר, היא יותר פסיכי/ת(אין לה/לו גם זהות מינית..OO) במקום קאיבה, יש את צ'אז(שהוא וואנבי קאיבה..><) ויש את סאירוס(שהוא נראה כמו שילוב של יוגי הקטן ו ווביל, נו, איש החרקים הזה שהופיע לראשונה בעונת 'עיר הקרבות' ולאחר מכן בעונת 'ארגון האבדון' ונלחם ביוגי על רכבת..) ויש את אלכסיס!!, שהיא שילוב של אנזו ומאי?(בחיי, הגזימו שם עם כל הפיוז'נים האלה, מלבד הקרבות..OO) יש את ג'אגלי(שהוא שילוב של טריסטן עם קואלה? OO') יש שם אפילו את דארק מאג'ישן גיירל!!! *_*(בינתיים ראיתי אותה רק בפרק אחד..) וכמובן שלא נשכח את גיבור הסדרה-ג'יידן יוקי!!(שהוא למעשה שילוב של אטמו עם ג'ואי, לפי דעתי..), אין לו פריט מילניום, אבל יש לו מן מדליה כזו בעלת כוחות נסתריים..(מוהאהאהא!), לא יכלו לקרוא לזה 'יוקי הו'?, נהה, זה נשמע רע מדיי.. ידוע לי שמשעות ה-GX זה Generation Next, מה שמעיד על הקידום שהתפתח בסדרה, ההמצאות החדשות, כגון: הדואל דיסק(דיסק הדו קרב) החדש..<: האקדמיה העתידנית והמתקדמת, הקלפים החדשים!, ה-כ-ו-ל! זו משמעות השם Generation Next, שקוצר ל GX!! <: יאפ!, קצת די פיוז'ן בסדרה לא יזיק להם..X.X'( תבינו לבד..|: ) בכל אופן, הסדרה היא אחלה סדרה העונה על כל החסרונות שהיו בעונות הקודמות.. וגם על הדרישות שלכם! או שלכן..OO(אין אנזו..) וכל זה במילה אחת: סוויט!! ~הדגשה!!~ Cya! <:

טוצית

New member
אבלבל האלכסיס הזו זוועה ><

{נו... ההיא שדומה לקאייבה עם קול פקאצי ואופי אנזואי ביותר? *מקיאה*} ופגסוס!!! צריך פגסוס ><

טוצית

New member
והדבר הכי גרוע הוא...../images/Emo95.gif../images/Emo203.gif

אין בישים!!! הג'יידון הזה עלוב!!! ><

impale

New member
האמממממ

אלקסיס שולטת! זאין שולט! האח של אלקסיס שולט XD ואין את פגסוס הפדופיל אבל יש את קראולר הGAY

impale

New member
LOL!!

מגישן גיירל מופיעה בסדרה בפרק 42 משהו כזה.. היא תשחק כדול ספיריל מיל ג'ידן.. והיא תנשק את סירוס הקטן והוא יתלהב מזה וגידן יצחק עליו ^^

דארק מאג'ישן גיירל..*_*

מסגרתי את הקלף הנוסף של מאג'ישן גיירל שעומד ברשותי, והשני נשאר בדק.. סדרתי ליד הקלף עוד תמונות יפות שלה, שהדפסתי.. ואני בוהה ביצירה הזו ממש עכשיו.. *_*

impale

New member
זהו...

אני חייב להגיד שאם יש משהו הזוי בטירוף בGX זה כל הקטע של דואל ספיריטס @@

LOL!!

זה באמת הזוי..XD אבל דווקא אהבתי את הקטע, אילולא זה, לא הייתי זוכה לראות את מאג'ישן גיירל שלי פעם נוספת..*_* אתמול בלילה חלמתי עליה, אני מעדיף לא לפרט את מה שהיה שם כרגע(לא לדאוג, זה לא כחול..<:) זה הרבה יותר טוב!! *______*

ג'יידן התחפש..

לברייקר דה מג'יקאל ווריאר המגניב!! וכולם יירדו עליו, איזה מסכן..XD

למעלה