Y KANT TORI REED

LEATHER REBEL

New member
Y KANT TORI REED

זהו כידוע האלבום הראשון (עוד לפני LITTLE EARTHQUAKES) שהיה בסגנון פאנק רוק. או ככה לפחות ירחוני המוסיקה הנחשבים יודעים לספר. מן הסתם האלבום לא אהוב על טורי, ירד מהר מאד מהמדפים, וכל עוד היתה חתומה בחברת ATLANTIC היה ברור שהוא לא ייצא מחדש. אם מישהו שמע את האלבום אשמח לקרוא פה רשמים.

avivs

New member
שמעתי.

אפשר להוריד אותו. הוא סתם, קליל וטיפשי. יש שם שיר שנקרא "פירטים" והוא נחמד. האמת, יכול להיות מעניין לשמוע שיר מהידסק הזה בהופעה חיה.

Springy

New member
גם אני שמעתי...

רק להבהרה - לפני שאנשים נבהלים פה. לא מדובר באלבום של טורי כסולנית, אלא כזמרת המובילה של להקה בשם Y Kant Tori Read, איזשהו ניסיון כושל להיות מיינסטריים. פלא שזה לא עבד?
הסיבה היחידה שהאלבום הזה אינו מיותר, הוא שהוא מראה לנו את הדרך שטורי עברה... avivs - עד כמה שידוע לי, טורי ביצעה כמה שירים מהאלבום הזה בהופעות חיות. אני חושבת שאת Fire on Your Side, לפחות. ובפינת הטריוויה שלנו היום: יש המפרשים את המשפט "and here I stand with this sword in my hand" בשיר Take to the Sky, כמתייחס לתמונה שעל האלבום הנ"ל (שימו לב לתמונה)/

יש לי את הדיסק

כשגרתי בארצות הברית כמו מעריץ עיוור קניתי כל דבר שלה. יש לציין שאם זה היה הדיסק הראשון שלה ששמעתי בחיים לא הייתי שומע אותה עוד פעם. אבל העטיפה ממש מצחיקה. ממש אייטיז.

tophy20

New member
דווקא אני...

אחד השירים החביבים עליי הוא cool on your island.

למעלה