Y בלילה - אכזבה

בלונציק

New member
Y בלילה - אכזבה

התאכזבתי נורא אחרי שהיתה תוכנית בחוץ הם חזרו לאולפן המשעמם!!!!!!!!!!!!

clubmed girl

New member
ממש להיפך!!

התוכנית בים הייתה כזאת גרועה אלוהים.. מה הם לא יעשו בשביל לנסות להראות את הגוף של מורן אייזנשטיין. שהוא אכן גוף פצצה אבל זה ממש הוריד מהרמה של התוכנית ואני לא יודעת איך הם הסכימו להסתובב בבגדי ים המגוחכים האלה בעיקר אריק אהובי רק שירי שמרה על רמה

חחח אוי אריק והטייצים שלו!

לא יודעת איך נתנו לאריק ללבוש את המכנסוניי טייץ הקטנים האלה אבל שיהיה בכל מקרה זה היה נורא.. אבל הוא היה דיי שווה סך הכל בכל מקרה, אני די אהבתי את העונת קיץ עדיף מאשר להיות תקוע באולפן כל הזמן והכי אהבתי את התוכניות שהם עשו במלון אגמים באילת.. היה ממש טוב

clubmed girl

New member
הם עשו אחלה פרסומת

למלון... נראה כזה שווה אבל כשהם התחילו סתם להיות בחופים מעפנים.. לא משהו למקרה שדעתי לא הובהרה אריק הזה שווה סוף! אני מוכנה להתחתן איתו עכשיו! והדעות שלו , אמנם הכול עם המון צחוק אבל הוא כזה בנאדם רציני וההתחלחלות שלו כל פעם שהוא שומע על בגידות.. הוא בחור טוב אני אומרת לכם

באמת בחופים זה היה מעפן

גם אני לא אהבתי שזה היה בחופים אבך בעיקרון התוכניות היו נחמדות. ואריק, כבר סיכמנו שהוא שווה
וגם מצחיק
ונכון יש לו את הרצינות הזאת מתי שצריך
ומתי שהוא שומע על בגידות או כל מיני דברים כאלה הוא מתעצבן כמו איזה..<רציתי להגיד מרוקאי,אבל הוא באמת מרוקאי, אז זה לא כמו...> אני גם אוהבת את הקטע שלו עם הדת.. רואים שהוא היה דתי.. <הוא היה דתי עד גיל 17 או משהו כזה> ויש בו את המסורתיות הזאת והוא מכבד מאוד את "מעמד" האישה והכל.. גם תמיד שהוא מקריא שירים כאלה מתהילים או לא יודעת מאיפה.. אני מאוד אוהבת את זה..

אבל אין מה להגיד....

יותר מתאים לאריך חליפות משום מה... זה מדגיש את הסטיגמה שלו בתוכנית, הטייץ והחולצה הפתוחה דהיינו בגד ים... לא מתאים לו בכלל!
עוד משהו, לאחר עונת הקיץ, התגלו המון המון דברים על אריק משעלי! הוא בכלל לא ערס במציאות, לפי דעתי! הוא חנון צפונבון כזה... אבל עדיין הוא הכי גדווווווווול מכולם!
הוא וליאון=> צוות מנצח! רק קטעים איתם......
אסי.

clubmed girl

New member
אריק בחליפה

חלום רטוב של כל אישה מעניין אם ככה הוא ייראה בחתונה שלנו סתאאם

למעלה