XX

מ ש ה 53

Well-known member
ויש לי במקרה מועמדת היא היתה איתי בכיתה

אולי יצליח לה לחדור לסינוס סטרילית
ואח״כ אני אתחבא באיזה אסם על חציר
ואוכל ירקות טעימים כמו חברינו על 4
ההזיות שלי מהכאבים עברו פאזה
כנראה אין לי מוצא - האמינו לי שזו התעללות
מי שעשוה את זה יושב שם וקורא הכל
שישרף בגהנום - מישהו מודע למה שנעשה שלי

הכל רותח בפנים כמו לבה

אנא עזרו לי באמת אפשר פשוט לבוא איתי לבית חולים

זה הכל
תראה... בתור בדיחה, או בתור סצנה שרואים בסרט מתח, הרעיון הזה עובד יפה.
אבל וטרינר שלוקח על עצמו לטפל בבני אדם (אולי למעט בשעת מקרה חירום של הצלת חיים), כשהוא הסמכות הרפואית היחידה שנמצאת בשטח?
הרי שמדובר באדם שמבצע עבירה פלילית חמורה*.
ההסמכה שלו אינה מתאימה לטיפול בבני אדם, ובכלל, כשאתה מסתכל על סביבת עבודה של וטרינר שמבצע ניתוח,
הוא לעולם לא מקפיד על תנאים סטריליים כנהוג בחדרי ניתוח שנועדו לבני אנוש. כי בע"ח זה בע"ח וחיי אדם הם כבר סיפור אחר לגמרי.

* ואפרופו, היו כבר מקרים, שבהם גם חובש צבאי שמכיר כמה סוגי ניתוחים מצילי חיים, ביצע ניתוח מציל חיים בשעת חירום.
אז במידה שהפצוע שב לאיתנו והחלים בזכות הניתוח, החובש יקבל צל"ש עבור האחריות והראש הגדול שהוא גילה.
אבל אם מצבו של הפצוע יחמיר חלילה, או שהוא יאבד את חייו, החובש עלול למצוא את עצמו יושב בכלא, על שפגע בבריאותו של הפצוע.
ועל זה נאמר: "צל"ש או טר"ש"...

אלא שלגבי ביצוע של ניתוח שניתן לבצעו בקלות בכל בי"ח (ולא חסרים בתי חולים בת"א)? ברור שכל רופא שאינו מוסמך לטפל בבני אדם, לוקח על עצמו אחריות שהחוק אינו מתיר כזו.
ולמה שתיקח? כי מה? חסרים רופאי פה ולסת או רופאי א.א.ג, שמוסמכים לבצע את הניתוח בצרה הראויה ביותר? אתה הרי יודע שלא.

רוב הזמן נח

Well-known member
רעיון מדהים. 🤪🥴 |ספירלה|

רק תעשה טובה לכולם ואל תחפש וטרינר בעזה.

יש כבר שני משוגעים לפניך שברחו לשם בשביל לחפש כל מיני דברים והסיפור איתם עדיין לא נגמר.

מ ש ה 53

Well-known member
רעיון מדהים. 🤪🥴 |ספירלה|

רק תעשה טובה לכולם ואל תחפש וטרינר בעזה.

יש כבר שני משוגעים לפניך שברחו לשם בשביל לחפש כל מיני דברים והסיפור איתם עדיין לא נגמר.
דווקא בעזה הכי כדאי. הוא יקבל שם את הטיפול הטוב ביותר, כדי ש"ערכו" יישמר או ישודרג. ממשלת ישראל תשלם מחיר גבוה יותר עבור אדם שהבריא בעזרתם, והיא תשלם הרבה פחות עבור ערמת בשר קפוא עם לב מושבת.

רוב הזמן נח

Well-known member
דווקא בעזה הכי כדאי. הוא יקבל שם את הטיפול הטוב ביותר, כדי ש"ערכו" יישמר או ישודרג. ממשלת ישראל תשלם מחיר גבוה יותר עבור אדם שהבריא בעזרתם, והיא תשלם הרבה פחות עבור ערמת בשר קפוא עם לב מושבת.
והוא גם לא יוכל להמשיך להפריע בפורום.

למעלה