xwippl

OmriEd

New member
xwippl

היום אני מפעיל את המחשב והאנטי ווירוס שלי (נורטון 2002 הכי מעודכן) אומר לי שיש לי back door sub seven מה לעשות בלה בלה בלה אמרתי לו... querntane ושמתי לב שהוא נמצא בתיקיית WINDOWS בכל מקרה פתאום מופיע לי המסך הכחול המפורסם של ווינדוס לחצתי על כל מקש ואז היה רשום לי sync out of range משהו בסגנון...הפעלתי מחדש את המחשב והופיעה לי הודעה חסר קובץ XWIPPL להפעלת אישוהי תוכנה לא יודע מה ואז יש עוד הודעה על הקובץ החשוב החסר על כותרת של DESKTOP... מה לעזאזל הנורטון מחק? אין לי מושג.. מה אני אמור לעשות לעזאזל...

uzi2

Active member
אם תוכל לכתוב את הנוסח המדוייק של

הודעות השגיאה, זה עשוי לעזור. כרגע אין לי כיוון מחשבה. רק כדי להיות בטוח - ההודעה היתה במסך כחול, ולא בחלון כחול. (כלומר במינוח יותר טכני, זו היתה הודעת BSoD, שזה Blue Screen of Death).

shafuta

New member
אתה לא תיצא מזה!!!

ברוב המקרים שיש כאלו בעיות בסוף לא יוצאים מהם!!! אני מציע לך לפרמט וזהו, גם זה יותר טוב כי לך תדע אולי הוירוס על המחשב? תפרמט וזהו!!!

uzi2

Active member
יש סיכוי גבוה

יש אמנם סיכוי גבוה שב- remote לא אוכל לפתור את הבעיה, אבל זה לא וודאי. בד"כ כאשר הוירוס מזוהה ע"י האנטיוירוס אז ההסרה היא מוחלטת, אם כי לפעמים האנטיוירוס רק מסיר את הוירוס, אבל לא מסיר את כל השינויים של מערכת ההפעלה שהוירוס עשה כדי להפעיל את עצמו. אם היה מדובר רק בהודעת שגיאה אבל לא ב- BSoD, הייתי פשוט מציע להשתמש ב- msconfig להסיר את ההפניה, או מנסה לברר את הגירסה הספציפית של הטרויאן, ומסתכל לראות כיצד הוא דואג שמערכת ההפעלה תפעיל אותו עם הדלקת המחשב. במקרה של subseven יש בעיה נוספת והיא שמדובר בעכברוש שמאפשר שליטה על המחשב שלך מרחוק, ואז לפעמים מישהו מרושע יכול לראות שאתה מריץ אנטיוירוס (אם אתה Online) ויכול לחבל לך במחשב.

למעלה