XR, DRZ או KTM

S אדן

New member
XR, DRZ או KTM

שלום לכולם, אני עומד בפני קניית הסופרמוטו הראשון שלי ורציתי לקבל עצה באיזה אופנוע לבחור. אני מתלבט בין XR650L, DR-Z400 ו- KTM400SXC. אני צריך אופנוע שישמש מדי פעם לנסיעות בקו רעננה-ת"א (3 פעמים בשבוע), שיהיה אמין ושיוכל להשתתף במרוצים בלי רגשי נחיתות משמעותיים (של האופנוע, לא הרוכב). יש בכלל אופנוע שכזה? אשמח לשמוע את דעתם. תודה מראש.

alophind

New member
לא לא ולא...

LC4 , אופנוע כבר מוכן להכל ויש לך אפילו כמה למכירה בסופר לוח באתר www.supermoto.co.il

S אדן

New member
יש מי שיוסיף?

אשמח לשמוע עוד דעות. היחיד שענה לי הוא alophind והוא נראה לי קצת שלילי
, במחי מקלדת הוא פסל לי את כל האופציות. ועוד נקודה, אזור ה 30-40K.

45degrees

New member
אלופינד צודק (לשם שינוי ../images/Emo3.gif../images/Emo13.gif)../images/Emo70.gif

ה DRZ - יהיה נחמד בכביש אבל אלא אם כן אתה רוכב ממש דגול יסבול מנחיתות במסלול. ה XR - יצריך השקעה אדירה כדי להתנהג במסלול באופן סביר - ועדיין יסבול מנחיתות. הוא יהיה הנוח מכולם בכביש - אבל מהודעתך משתמע שהתנהגות מסלול היא בעדיפות. ה KTM 400 - הרייסינג עדיף משמעותית למסלול. בתקציב שלך אפשר לרכוש KTM סופרמוטו, או LC4 גדול, ולהכינם למסלול בלי בעיה. הם לא מרגישים נחיתות באף מסלול בידי רוכב מתאים. עבור הרוכב הממוצע זה לא הכלי האופטימלי למסלול מאוד צפוף (השפיצרינג למשל). ה LC4 יאפשר לך "לגדול" כמו שצריך לעולם הסופרמוטו. אתה גם יכול לשקול WR או YZ מרובעי פעימות - לא אמינים באותה מידה אבל כלי מסלול מעולים. לנסיעות קצרות - יחזיקו מעמד. הבעיה של הכחולים היא אמינות/עמידות לאורך זמן - לא משהו שאתה רוצה להסתבך איתו אם הכלי משמש לרכיבה יומיומית.

S אדן

New member
הבנת נכון, מסלול יותר חשוב. אבל...

הבנת נכון, מסלול יותר חשוב. אני מחפש כלי שלא יהיה עינוי בכביש אבל "סתם לא נוח" בא בחשבון. ה LC4 עולים באזור ה 50, איך בתקציב?

כRובי

New member
נכון - אבל אם תחפש תמצא גם במעט

פחות. ובניגוד לשאר האופנועים שהוזכרו, ה-LC4 לא דורשים השקעה כספית - הם RACE READY בהמון מובנים עבור השנה הראשונה של רוכב המעוניין לטעום את תחום מרוצי הסופרמוטו (ובכל מקרה, הם גם מהווים יופי של מקפצה עבור מי שיהיה מעוניין, בעתיד, להשקיע יותר בתחום).

45degrees

New member
אם התקציב הוא בעיה:

אז תרכוש LC4 620/640 משנים נמוכות יותר, כך שנשאר מספיק כסף להסבה לסופרמוטו. אם תמצא כלי שמור - הם עמידים באופן יוצא דופן אם מתוחזקים נכון. כך, גם LC4 מהשנים 1998-2000 למשל יכול לשמש היטב למטרותיך, במסגרת התקציב המוגדרת. + הכרוב ממש צודק - אם תקנה סופרמוטו תוכל להתחיל מיד ברכיבה - בלי הסבות/התאמות למיניהן.

alophind

New member
היה לי LC4 ועכשיו יש לי DRZ

אני מדבר איתך מנסיון. והסיבה היחידה שמכרתי את ה LC4 היתה בגלל אילוץ ממקום העבודה. היום יש לי DRZ מהסיבה שאני רוצה להשקיע ברכיבת שטח וצריך יכולת ניידות בכביש. ד"א - הכי חשוב - ל LC4 יש רישוי לSM...

mishmishoid

New member
אני ממליץ על KTM

קניתי לא מזמן DUKE, אחרי שהגעתי למסקנה ש DRZ + שיפצור ל SUPER יעלו כמעט אותו הדבר.. האופנוע הוא גם כלי הרכב היחד שלי...מה לומר.. כל בוקר בדרך לעבודה יש לי חיוך אידיוטי של הנאה בקסדה

bike55

New member
זו בDUKE הסיבה שאני מחייך כבר שנה..

האופנוע הכי מהנה שהיה לי. אגב,האופנוע נמכר....לאחי!

S אדן

New member
קודם כל תודה. אני מבין ש...

...ישנה תמימות דעים. הייתי בטוח שהדגם הקודם פחות מתאים (משקל, מתלים) אבל כנראה שטעיתי. מישהו מוכר?

alophind

New member
מוכרים הכל. כנס ללוחות כאן ובאתר

supermoto.co.il אהה , ושלי הכי טוב , אבל לא למכירה

alophind

New member
איזה אופנוע? זה כמו שאגיד יש קאסטום

במוטורד..... או שהתכוונת ל LC4 SM ואז תתעלם ממה שאמרתי.

למעלה