xps 1330

xps 1330

אני מעוניין לקנות את המחשב הזה דרך NOTBOOKCLUB, אני מעוניין להזמין אותו עם XP. האם אני אקבל דריברים של XP? האם כרטיס המסך שלו נחשב חזק למשחקים? ואני לא מדבר על פיפא שבטוח ירוץ עליו טוב אלא על משחקים שדורשים גרפיקה כבדה יותר.

Jan22

New member
אם יש באתר היצרן דרייברים לXP - אתה מסודר

יש דגמים שהדרייברים מתואמים אך ורק לויסטה - וזו בעיה. בכל מקרה ,הכרטיס מסך 8400GS (סדרה של 8 של NVIDIA) עם SHADER 4 ותומך בDX10 (אם תתקין WINDOWS VISTA) אבל לכשעצמו הוא לא מיועד למשחקי 3D כבדים ,אלא אם תעבוד בגראפיקה ממוצעת מינוס ורזולוציה נמוכה. עדיף שתיקח 8600GT במידה ואתה מייעד אותו למשחקים ושות'.תקרא כאן על האספקטים וההבדלים http://www.hardwaresecrets.com/article/132

Jan22

New member
או אחד מכרטיסי הGTX ,שהם בכלל ליגה אחרת

למשל NVIDIA 7950GTX שהוא כרטיס שעובר כמה כוכבים מובילים מסדרה 8 ,למרות שהוא מ7. GS<GT<GTX !!!

kobi 23

New member
יש 7950 לניידים ?

זה באמת אחלה כרטיס מסך.נדמה לי שהוא האחרון מדגמי ה7 של ג'יפורס והחזק בהם

RoyBO

New member
בטח. DELL XPS 1710

בXPS 1730 יש אופציה ל: 1. SLI 8700GS 2. 8700GT 3. 8700GT SLI אאל"ט...

kobi 23

New member
תודה רבה,החכמתי

אבל איך טכנית ניתן להתקין SLI במחשב נייד ?

bar666xp

New member
נ.ב. אאל"ט בארץ נימכר רק DELL 1710

עם כ.מסך GTX אבל לא לתפוס אותי במילה.

kobi 23

New member
תראה

אני מניח שאם מוכרים אותו עם אופציה לXP ימכרו לך אותו עם כל הדרייברים והתוכנות הרלוונטים. מצד שני,הבנתי מרועי שגם רכש אותו שהוא לא מצא דרייברים להורדה של הXP כך שאני לא בטוח. ממליץ לך לבדוק את הסוגיה עם החנות. בכל מקרה רועי כתב שהויסטה מסתדרת לא רע עם המחשב שלו,אבל אני מניח שזה תלוי במכריבים,כרטיס מסך יעודי וכו'. אבל אני בטוח במיליון אחוז שאם תשים שני מחשבים,אחד עם XP והשני עם ויסטה הXP לא יראה אותו ממטר מבחינת ביצועים. גם לי הייתה ויטסה והיא פשוט שיגעה אותי עם מחשב חזק יחסית

הכי הגיוני שאם הוא מגיע עם XP

יגיעו איתו דריברים שמותאמים ל XP. בכל מקרה מחר אני אתקשר ואשאל. אגב, ויסטה תרוץ עליו טוב? הוא מגיע עם 2GB.

kobi 23

New member
אה אוקי

נו אל תהיה קטנוני,כולה כרטיס מסך וכרטיס קול

למעלה