XP UNATTENDED

זרדוז

New member
XP UNATTENDED

שלום יש לי מחשב נייד של אייסר והוא תקין. צרבתי לעצמי דיסק RECOVERY disc DVD, שהוא למעשה דיסק התקנה של XP כולל את הדרייברים של הנייד שלי מסוג אייסר. שאלתי – האם בבוא מן הימים , אוכל להשתמש בדיסק הזה כדי להתקין את ה XP על מחשב אחר, ולאחר מכן אחליף את מפתח המוצר שלו? האם טכנית, ההתקנה אפשרית מהדיסק הזה אם בכוונתי להחליף את מפתח המוצר לאחר ההתקנה? יש למישהו ניסיון עם זה ? תודה אני שואל מפני שאין לי מחשב אחר לנסות את זה עליו. כל שיש לי הוא הנייד שלי. אני יודע על האפשרות ליצור דיסק כזה בעזרת nLite ויש לי דיסק התקנה מקורי. אבל אין לי כ"כ ניסיון עם nLite ובנוסף, בדיסק התקנה הזה של אייסר יש עוד כל מיני תוכנות נלוות והכל מתבצע עצמאית.

kobi 23

New member
לא חושב

הרישיון שקיבלת לXP הינו OEM משמע רישיון אחד למחשב אחד ספיציפי. אתה אולי תצליח טכנית להתקין אותו אבל לא תצליח להתחבר לאינטרנט , להוריד עידכונים וכל זה. מפני שברגע שתנסה המערכת תזהה שמדובר במחשב חדש (או אחר) ולא תיתן לך. או שהם שכללו את זה ובכלל לא תצליח להתקין. הכל בהנחה כמובן שאתה רוצה שזה יהיה חוקי ,תמיד יש דרכים לא חוקיות לעקוף הכל

זרדוז

New member
ציינתי שבכוונתי להחליף את מפתח המוצר

שאלתי אם שלב ההתקנה יתבצע כמו על הנייד שלי. ניתן מיד לאחר ההתקנה להחליף את מפתח המוצר הישן המפתח מוצר חדש, בעזרת מג'קל בין קי פיינדר. אבל שאלתי רק מתוך סקרנות. זה לא יעיל מפני שהדרייברים לא יתאימו למחשב החדש, שממילא אין לי. איך בכלל הם הכינו את קובץ הכנה לדיסק התקנה הזה? ודאי לא בעזרת nLite... אני סקרן. יש עוד חלופות?

daphne86

New member
ברמת העיקרון...

אתה יכול להחליף מפתח מוצר, ובקיצור serial number, גם דרך הregistry. יש הסברים על כך באינטרנט איך ניתן דרך עריכה בregedit, להכניס סיריאל חדש, עשיתי את זה פעם או פעמיים וזה עובד מצויין, וזה לא כזה מסובך...

זרדוז

New member
תודה, זה לא מה ששאלתי

ואף ציינתי זאת בעצמי. לא משנה. תודה

s o l a r i s

New member
לדעתי

כל עוד יש לדיסק קובץ בוט וספריית I386 תוכל. אחרת תצטרך עם דיסקט אתחול. את כל הדייברים כנראה שלא יהיה לך כי רק אלו של הנייד מגובים עליו. עדכונים תוכל להוריד את הרוב הנחוץ וגם להתחבר לאינטרנט זו לא בעיה. לא אמורה להיות שום בעיה!

למעלה