xp או vista ??

eranshabani

New member
xp או vista ??

לפני כמה זמן רציתי לקנות מחשב נייד אבל דודה שלי אמרה לי לא לקנות כי יש במחשב הנ"ל vista ולא xp לכן לא קניתי רציתי לדעת האם זה כל כך חשוב????

kobi 23

New member
במילה אחת ,XP

אבל זה אוטוטו כבר לא יהיה רלוונטי משום שכל המחשבים כמעט נמכרים עם ויסטה , חלק נמכרים עם ויסטה ביזנס שמאפשרת לך לשדרג לXP ללא תשלום נוסף. כיום אין אפשרות לרכוש בנפרד את הXP ,כך שהאפשרות היחידה (אם אין לך ביזנס) היא עותק בלתי חוקי , וגם זה בתנאי שיש דרייברים

ypm

New member
XP זו מילה? XP כולה שתי אותיות ../images/Emo13.gif

HDHDD

New member
מחיקת המחיצה הנסתרת בשינמוך לXP

האם אפשר להתקין את XP לצד ויסטה ? כאילו לא למחוק את ההתקנה של ויסטה, אלא ליצור מחיצה ולהתקין אליה את XP? איך מגבים ועם איזה תוכנות את המחיצה הנסתרת? האם אפשר למשל ליצור ממנה קובץ אימג שאותו נגבה ונחזיר בעתיד אם נרצה ? האם אפשר ליצור פארטישנים נוספים על הדיסק בלי לפגוע בויסטה ובמחיצה הנסתרת ? האם יש כאמור פשוט אפשרות ליצור לה העתק ולפנות את המקום שלה ?

HDHDD

New member
גיבוי המחיצה הנסתרת בVISTA

מה בדרך כלל הגודל שתופסת המחיצה הנסתרת על הדיסק ? האם אפשר לגבות אותה על דיסק של 4 \ 8 GB או שזה יצא קובץ יותר גדול ?

יאיר B

New member
כמו שכתבתי בהודעה הקודמת שלי בשרשרור הזה,

המחיצה הנסתרת תופסת כ-5-6GB. אפשר לגבות אותה על דיסק(ים) עם התוכנות היעודיות של החברות. לא תמיד אפשר לעשות את זה עם דיסק אחד (למשל ב-HP אפשר לשים אותה על DVD1, בלנובו צריך בן 8-10CD, כתבתי על זה בשאלות נפוצות - לנובו).

יאיר B

New member
.......

1. אפשר להתקין שני מערכות הפעלה באותו מחשב, אבל צריך ליצור מחיצה חדשה (לא כדאי להתקין שני מערכות הפעלה על אותה מחיצה - מתכון לצרות). 2. גיבוי המחיצה הנסתרת - לחברות יש כלי משלהן לעשות את הגיבוי. אני מכיר את הכלי של לנובו ו-HP, אבל גם לחברות אחרות יש (ב-HP זה בתפריט ההתחלה ובלנובו בתפריט הלנובו קר). 3. אפשר ליצור פרטישנים נוספים על הדיסק הקשיח ולא לפגוע במה שיש עליו. יש צורך בתוכנות יעודיות לנושא (אבל למרות זאת תמיד כדאי לגבות מידע חשוב לפני הביצוע - אין אחריות שלא יהיו בעיות). 4. אתה יכול להשתמש בתוכנות היעודיות של החברות, אבל אני מציע להשאיר את המחיצה הנסתרת (היא תופסת כ-5GB).

HDHDD

New member
אפשר לקבל קישורים

לדיון הקודם בנושא ולתוכנות של לנובו HP ו DELL ואיזה תוכנות לחלוקת מחיצות לא יעשו נזק למחיצה הנסתרת ובכלל למחשב ? אם איזה תוכנות אפשר לגבות את המחיצה הנסתרת ? תנו פשוט קישורים,,,

יאיר B

New member
אין דיון קודם,

יש את מה שאני כתבתי בשאלות נפוצות: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/Faq/Question.aspx?ForumId=1372&qId=21375 מתייחס ללנובו 3000. זה צריך להיות 8CD ולא 6. ב-HP זה נמצא בתפריט התחלה, כל התוכניות, Recovery Maneger. שים לב שב-HP אפשר לצורב את הדיסק רק פעם אחת! (הוא לא יתן עוד פעם - ניסיתי). אין אפשרות ללתת לינקים לדברים האלה כי הם נמצאים על המחשבים עצמם, אלו לא תוכנות שמורידים מהרשת. תוכנה לטיפול במחיצות - יש את Partision Megic. חפש בחנויות (היא לא חינמית, לא ניתן לתת לינק).

Jan22

New member
זה די פשוט

את המערכת הפעלה VISTA ,מיהרו להוציא ,עד כדי כך שקיבלו תוצר סופי לקוי (אתה יכול לראות את MS מודים בעצמם בזה !!!) . עדיף שיהיה מחשב חזק ,מאוד ,כדי להריץ את ויסטה . תמיד תוכל למצוא ניידים עם XP ,רק צריך לחפש .

למעלה