xml מפורמט

xml מפורמט

באפליקציה שאני עובד עליה, אני כותב לקונסול לצורך ביקורת, קבצי xml . הבעיה שהם נכתבים כמחרוזת אחת ארוכה, וקשה מאד לעקוב אחריהם. אני מחפש דרך לכתוב אותם לקונסול בצורה מפורמטת, כשהתגים אחד בתוך השני, עם הזזה וכל זה. שיראה כמו xml ולא כמו קוביה ענקית של טקסט. האם מישהו מכיר שיטה לזה?

IdleThought

New member
רעיון

אני מציע שתחזיר COUNTER של עומק התגים בתצוגה, כל פתיחת תג הוא יגדל באחד , ובכל סגירת תג הוא ייקטן ב 1 , מה שאומר שבXML נכון עם ROOT אתה מתחיל ב 0 וגומר ב 0 ואז כל פעם כשאתה כותב תוכן תג אתה מכפיל את ערך הCOUNTER במספר תווים ריקים (או TABS)ושולח אותם לתצוגה לפני התג וזה ייצור לך את ההזחה המתבקשת בהצלחה!

תודה,

כנראה שלא תהיה ברירה. חשבתי שאולי יש משהו אוטומטי. עם כל האובייקטים שקשורים ל xml, קיויתי שאולי יהיה איזה xmlwriter שיעשה לי את הפירמוט הזה. כנראה שלא.

yairov

New member
תגובה

public string IndentXml(string xmlString) { XmlDocument xmlDoc = new XmlDocument(); xmlDoc.LoadXml(xmlString); StringBuilder sb = new StringBuilder(); TextWriter textWriter = new StringWriter(sb); XmlTextWriter writer = new XmlTextWriter(textWriter); writer.Indentation = 4; writer.IndentChar = Char.MinValue; writer.Formatting = Formatting.Indented; xmlDoc.Save(writer); return sb.ToString(); }​

למעלה