XMAS REGATTA

יורם 1004

New member
XMAS REGATTA

מי מחברי הפורום יוצא לרגטה ועל איזו סירה? הבה נתפקד... אני ב-SUN ROSE. מפליגים מהרצליה למרמריס ביום א' הקרוב, בערב.

אני ב-ELAN

יוצאים יום שישי מת"א להרצליה ומשם למרמריס. צוות הבנות
בלי נדר אשתף אותכם בעוד שבועיים בחוויות.

Alex33

New member
הפלגה נעימה ובטוחה לכולכם, תהנו...

מהשייט הלא שיגרתי הזה,ושם רחוק מהיבשה..תתפנו להאזין לסיפרי הים סביב, תדברו איתו בשפתו...וחזרו לספר לנו על כך...

Team Israel

New member
אנחנו

צוות: First 47.7.crew - Team Israel רחל מידן ויוי בן קיקי גיא צרפתי גדי איזן ייבגני שטינברג יניב סוזין טל ברמן "בייבי" קליגר "בובי" נבן באראן (שופט ה-Match Race מקרואטיה)

איחולים ../images/Emo26.gif

לכל המשתתפים בשיוט,אני מאחל לכם ש: *תהנו מההפלגה ומהחברה &יהיה לכם שיט מוצלח ללא תקלות ^שתתגברו על כל אירוע שתפגשו #תגיעו למקום הרצוי לכם בשיוט !בהצלחה

sailorman

New member
התראות סערה

לכל המפליגים לכוון מרמריס ובמיוחד למי שמתכוון לצאת ביום ראשון שימו לב לתחזית מזג האויר !!! ביום שני לקראת ערב יתחילו להתפתח תנאי סערה שיגיעו לשיא ביום שלישי ורביעי וירגעו ביום חמישי. צפויות רוחות עד 40 קשר ומשבים עד 50 קשר !! מומלץ לכל היוצאים להקדים היציאה ליום שבת מוקדם ככל האפשר !!! ושתהיה הפלגה בטוחה ותחרות מוצלחת לכוווולם !!

zina71955

New member
אכן יהיה סוער

קודם כל בהצלחה לכל השטים. מי שמגיע למרמריס עד יום שלישי אחה"צ נראה כי יקדים את הסערה. נראה כי מיום שלישי בלילה עד יום חמישי בלילה תהיינה רוחות מדרום מערב לצפון מערב בעוצמה שבין 30 ל 40 קשר, בין קפריסין לרודוס. הים יעלה ל 4 מטר לדעתי ביום חמישי באזור הזה. Good Luck .

בת ים

New member
../images/Emo50.gifלכולכם../images/Emo140.gif

מחכה הקוצר רוח לשמוע חוויות ולראות צילומים..

Alex33

New member
הפלגה "ספורטיבית" מצפה ליוצאים היום

..אבל עוד יותר למי שיצא רק מחר..
לELAN
( מה שם הסירה?) צפויות הלילה ומחר רוחות צפ'-מז' באף,קרוב לקפריסין יקבלו כבר מזרחיות,וכשיתקרבו לתורכיה יהנו מגביות מדרום- דר' מזרח..אבל תוך כדי , הים יעלה בהדרגה ובהתמדה ובין קפריסין לתורכיה יתפוס אותם גם גשם.."ספורטיבי" מאד..
אני מקווה שיש להם ספראיהוד לפחות...וביגוד מתאים

יורם 1004

New member
ומה צפוי למי שיוצא מחרתיים?

"סן רוז" יוצאת ביום א' לפנות ערב, איננו יכולים לפני כן. לפי מה שאני רואה, צפויות לנו רוחות של עד 35 קשר ביום ג'. בהחלט יהיה מעניין. באיזה אתר מזג אוויר אתה משתמש? אשמח להשוות מידע.

Alex33

New member
לכם יהיו דרומיות ביציאה...

אני משתמש באתר אוניברסיטה אתונה (TRITON) www.oc.phys.uoa.gr/page10.html וגם חיל הים האמריקאי ברוטה www.fnmoc.navy.mil/PUBLIC יש עוד אבל כרגע מהעבודה, זה מה שאני זוכר.

Alex33

New member
תיקון,צפוניות בלילה דרומיות למחרת..

אגב, בשני האתרים התחזית משתנה ומתעדכנת בצורה מתמדת.

יורם 1004

New member
אתרי מזג

גם אני באוניברסיטה , וכן weatheronline/ האמריקאי נראה לי מסובך ממבט ראשון. בוא נצטלצל לפני היציאה שלי - 050-303384 (סליחה בתיה)

Alex33

New member
תנסו גם אתר זה, גלים ורוח

http://www.windfinder.com/forecasts/wind_israel12.htm

למעלה