xiaomi -כפתור הדלקה לא עובד

שרי2270

New member
xiaomi -כפתור הדלקה לא עובד

שלום,
אשמח לעזרתכם-
כפתור ההדלקה של המכשיר הפסיק לעבוד.
משיטוט באינטרנט הצלחתי לראות אופציה להדלקה דרך fastboot אבל לא הצלחתי כנראה להתקין את התוכנה הנכונה כי אין זיהוי כשאני מחברת את המכשיר למחשב.
האם יש אופציה נוספת? (גב המכשיר פתוח כך שאני יכולה לשחק שם בדברים אם זה יעזור..)
תודה!

amitp

New member
סליחה על השאלה, אבל את בטוחה שהמכשיר לא נדלק

עקב בעיה בכפתור ולא בסוללה, לוח אם או חיות אחרות?

שרי2270

New member
כן, בוודאות

חלק מהחומרה בכפתור נשבר והיו כמה ימים שהצלחתי להדליק איכשהו, עד שזה הלך..

G Gabi

Member
מהידוע לי, לגשת ל-Fastboot עדיין צריך את כפתור ה-Power

לא מכיר אפשרות לחבר את המכשיר למחשב כאשר הוא כבוי והמחשב יכפה עליו להכנס ל-Fastboot. קיימת אפשרות כזו כשהמכשיר דלוק.... אבל כשהוא כבוי? אינני מכיר.
אין זה אומר שזה לא קיים.
היכן קראת את המידע עליו כתבת?
&nbsp
באיזה דגם מדובר?
זכור לי מכשיר שיאומי שפירקתי בעבר, לא זוכר איזה, שהיה פשוט מאוד להחליף את כפתור ה-Power. נראה לי שהיה זה שיאומי.
יש מכשירים שצריך להלחים כפתור חדש [אחרי שמוציאים את הישן].
תלוי במכשיר האם משתלם לך לתקן בתשלום. ברור שייתכן ויש ערך אחר למכשיר ולתכנים שבו ואז קיימים גם שיקולים נוספים.
&nbsp
בהינתן שגב המכשיר פתוח, תלוי איך כפתור הכיבוי מחובר ללוח האם. אם בהלחמה, אפשר לסגור מעגל ו"לעקוף" את הכפתור. אם מדובר בחיבור ייעודי צריך לראות מה הולך שם.

שרי2270

New member
תשובה

הגעתי למצב fastboot לפי הלינק הזה: https://www.youtube.com/watch?v=fBP9UsEpWkM
אבל אין לי את התיקיות שהוא משתמש בהן בסרטון.
מדובר בשיאומי 3, לא זוכרת אם פרו..
הוא במצב גסיסה, אבל אני רוצה לגבות את המידע שיש עליו, כך שאם מישהו יודע על דרך להדליק אותו אפילו חד פעמית, אשמח מאוד לדעת..
תודה רבה!

G Gabi

Member
אוקיי, אז ככה

1. צודקת, להכנס ל-Fastboot בהחלט אפשרי. התכוונתי למצב "המהותי" בו לא ניתן לעשות שימוש ב-Fastboot אלא אם אפשרו את 'מצב מפתח' במכשיר כאשר הוא דלוק.
2. התיקיות שבסרטון הן ADB Drivers, ניתן להוריד מכאן: https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2588979
יש קישורים בתחתית הפוסט הפותח.
מהזכור לי, אחרי שמתקינים את הכלי, יש להכנס לתיקיה בה התקנת את הכלי. כדי להכנס ל"שורת הפקודה" יש ללחוץ על כפתור ה-Shift ותוך כדי גם על העכבר על הלחצן הימני על 'אזור ריק' בתיקיה ולבחור ב-"פתח שורת המשימות כאן" או משהו כזה (אני לא יכול לבדוק כרגע) ואז מגיעים למסך בו מבצעים את פקודת ה-reboot.
כמובן שעל המכשיר להיות מחובר במצב fastboot למחשב ובתקווה שמצב מפתח מאופשר.
&nbsp
~~~
&nbsp
אפשרות נוספת שאולי תעבוד, במידה והסוללה במכשיר שלך נשלפת.
א. הוציאי את הסוללה מהמכשיר
ב. חברי את המכשיר למטען (הסוללה מנותקת!)
ג. הסמליל של Xiaomi יופיע על המכשיר
ד. חברי חזרה את הסוללה למכשיר. ייתכן וצריך לחבר את הסוללה מהר מאוד, מיד אחרי החיבור למטען.

שרי2270

New member
.

טוב, לצערי אין תגובה לפקודה ב-cmd והאופציה של ההוצאת סוללה גם לא עובדת..
בכל אופן תודה רבה!

שרי2270

New member
מעדכנת למי שייתקל אולי באותה בעיה- הצלחתי

התקנתי את אותן תוכנות ממחשב אחר..
לא צריך הכנה מראש בפלאפון..
תודה רבה לעוזרים!!

G Gabi

Member
מקווה שהספקת לגבות את התכנים והמידע

מה את מתכוונת לעשות עם המכשיר התקול?

שלום לכולם וערב טוב.

כ"כ מגניב שאתם ככה עוזרים אחד לשני, כל הכבוד.

אם לא אכפת לכם גם לי יש בעיה קצת דומה ואני רוצה לבקש את עזרתכם. נסתי לעקוב אחרי כל הניסיונות פה ועדיין לא הצלחתי (אולי פחות רלוונטי למכשיר שלי). יש לי מכשיר שיואמי מי 11 לייט, כפתור הדקלה/ כיבוי יצא משימוש (עד עכשיו הגדרתי במכשיר שאוכל להדליק אותו לאמצעות ניעור, כלומר להוציא אותו ממצב נעילת מסך, כמובן שלקחתי בחשבון שאסור לי להגיע למצב שהסוללה מתרוקנת, שאז המכשיר יכבה ולא אוכל להדליק). שלשום קרה שהלכתי לישון והסוללה הייתה על 9% (הייתי אחרי מסיבה ממש גמור ובכלל יצא לי מהראש שצריך להטעין). נכון לעכשיו לא נדלק, רק שמחבר אותו למטען מראה לי חיווי סוללה-100%.
לא ממש הצלחתי להוריד את שלושת הקבצים של ADB, הכי הרבה שהצלחתי זה לקבל על התצוגה FASTBOOT אחרי שלחצתי על ווליום תחתון בחיבור המכשיר ללפטופ.
נסתי מס' פעמיים ולא הלך לי כלום אז באתי לבקש את עזרתכם.
אני נמצא בארה"ב ואחרי כמה ימים שממש נזהרתי ושמרתי בסוף זה קרה, מושלג פה ואין אפשרות לצאת, גם הכל סגור אז אין מעבדה בזמן הקרוב.
תודה מראש!!!!

נערך לאחרונה ב:
למעלה