XIAOMI דגמי שיאומי 15T שיאומי 15T PRO נכנסים לשיווק בישראל.

לוייםLEVIM

Well-known member
Xiaomi 15T Pro:

תומך Esim + דואל ננו סים.
מעבד: דיימנסיטי +9400 MTK תומך דור 5.
מסך: 6.83 אינץ' AMOLED רזולוציה 2772x1280 1.5K.
רענון מסך 144Hz.
gorilla glass 7i.
מצלמות:
ראשית: 50MP עם OIS + זום דיגיטלי X100.
וידאו 8K 30FPS עם EIS.
וידאו 4K 60FPS עם EIS.
וידאו 4K 120FPS.
טלפוטו: 50MP עם OIS + זום אופטי 5x + זום דיגיטלי X15 - תצורה 115 מ"מ.
וידאו 4K 60FPS עם EIS.
12MP UW.
וידאו 4K 30FPS עם EIS.
סלפי 32MP כ120 מעלות.
וידאו 4K 30FPS עם EIS.
סוללה: 5500 mAh.
טעינה 90W.
טעינה אלחוטית 50W.
זיכרון: 12GB RAM + 1TB/256GB/512GB.
IP68.
Android 15 עם 5 שנים קדימה עדכוני אנדרואיד.
Xiaomi HyperOS 2.0 עם 6 שנים קדימה עדכוני פאצ'ים של אבטחה.
חיישן טביעת אצבעות אופטי.
משקל 210 גרם.
שלדה אלומיניום.
Hyper AI.
צייר בכדי לחפש.
BT 6.0.
WIFI 7.
סטריאו.
מסך FLAT.
IR.
הקלטת שיחות בחייגן של גוגל.

Xiaomi 15T:

תומך Esim + דואל ננו סים.
מעבד: MTK Dimensity 8400 תומך דור 5.
מסך: 6.83 אינץ', AMOLED רזולוציה 2772x1280 1.5K.
רענון מסך 120Hz.
gorilla glass 7i.
מצלמות:
ראשית: 50MP עם OIS + זום דיגיטלי X60.
וידאו 4K 60FPS עם EIS.
טלפוטו: 50MP עם OIS + (זום אופטי 2X ללא OIS) + זום דיגיטלי X15 - תצורה 46 מ"מ.
וידאו 4K 60FPS עם EIS.
12MP UW.
וידאו 4K 30FPS עם EIS.
סלפי: 32MP כ120 מעלות.
וידאו 4K 30FPS עם EIS.
סוללה: 5,500 mAh.
טעינה 67W.
זיכרון: 12GB RAM + 256GB/512GB.
IP68.
Android 15 עם 5 שנים קדימה עדכוני אנדרואיד.
hyperOS 2.0 עם 6 שנים קדימה עדכוני פאצ'ים של אבטחה.
חיישן טביעת אצבעות אופטי.
194 גרם.
שלדה פלסטיק מעורב פולי קרבונט.
Hyper AI.
צייר בכדי לחפש.
סטריאו.
BT 6.0.
WIFI 6.
מסך FLAT.
IR.
הקלטת שיחות בחייגן של גוגל.

נערך לאחרונה ב:
המכשירים יכנסו לשיווק בישראל ב01/10/2025.
מחיר שיאומי 15T דגם 512/12 כ2000 שקל.
מחיר שיאומי 15T PRO דגם 512/12 כ3000 שקל.
בערכת המכשיר מקבלים מגן מסך קייס פלסטיק/סיליקון חולץ סים וכבל טייפ C לA.

לוייםLEVIM

Well-known member
בעדכון הבא בעוד כמה ימים.
צמד הטלפונים מקבל אנדרואיד 16.
ואת הממשק החדש HYPERos 3.0.

רוב הזמן נח

Well-known member
בעדכון הבא בעוד כמה ימים.
צמד הטלפונים מקבל אנדרואיד 16.
ואת הממשק החדש HYPERos 3.0.
למי שיש בטלפון את מנהל הקבצים (סמל תיקיה) למשל כשהוא רוצה להעתיק שיחת טלפון למיקום אחר במכשיר, שידע שבמערכת ההפעלה החדשה של שיאומי מחקו את זה משם. ועכשיו העתקת הקבצים בפעולה הזאת וגם באחרות, זה רק על ידי כל מיני אפליקציות שצריך להירשם אליהם.

מבחינתי זה דבר משמעותי בתפעול המכשיר.
אני לא הייתי מעדכן מכשיר גם על שינויים מעצבנים אחרים שהם פחות משמעותיים לתפעול המכשיר. אז על דבר כזה אין בכלל על מה לדבר. אז שכל אחד יעשה את שיקול הדעת שלו.

נערך לאחרונה ב:

SHERME

Well-known member
למי שיש בטלפון את מנהל הקבצים (סמל תיקיה) למשל כשהוא רוצה להעתיק שיחת טלפון למיקום אחר במכשיר, שידע שבמערכת ההפעלה החדשה של שיאומי מחקו את זה משם. ועכשיו העתקת הקבצים בפעולה הזאת וגם באחרות, זה רק על ידי כל מיני אפליקציות שצריך להירשם אליהם.

אני לא הייתי מעדכן מכשיר גם על שינויים מעצבנים אחרים שהם פחות משמעותיים לתפעול המכשיר. אז על דבר כזה אין בכלל על מה לדבר. אז שכל אחד יעשה את שיקול הדעת שלו.
אין לאף מכשיר דגל היום כולל של סמסונג סלוט לMSD
כולם חייבים להעביר את הקובץ בסמסונג מהאפליקציה הייעודית "מקליט" ובשיאומי מהאפליקציה "יומן השיחות"
לוואטסאפ או לטלגרם או לKEEP של גוגל
בסמסונג רוב הסיכויים שתרכוש מכשיר יבואן מקביל כך שממילא אין שם בכלל אפשרות הקלטת שיחות בחייגן של סמסונג
הטלפונים היחידים שמאפשרים העברת קובץ הקלטת שיחות לכרטיס זיכרון
סמסונג A16 A17
סמסונג A26 A35 A55
טלפונים מהשנתיים האחרונות
אף אחד מהם לא מכשיר דגל או אפילו מכשיר ביניים

רוב הזמן נח

Well-known member
אין לאף מכשיר דגל היום כולל של סמסונג סלוט לMSD
כולם חייבים להעביר את הקובץ בסמסונג מהאפליקציה הייעודית "מקליט" ובשיאומי מהאפליקציה "יומן השיחות"
לוואטסאפ או לטלגרם או לKEEP של גוגל
בסמסונג רוב הסיכויים שתרכוש מכשיר יבואן מקביל כך שממילא אין שם בכלל אפשרות הקלטת שיחות בחייגן של סמסונג
הטלפונים היחידים שמאפשרים העברת קובץ הקלטת שיחות לכרטיס זיכרון
סמסונג A16 A17
סמסונג A26 A35 A55
טלפונים מהשנתיים האחרונות
אף אחד מהם לא מכשיר דגל או אפילו מכשיר ביניים
אבל כתבתם שההבדל בין יבואן רישמי ללא רישמי בסמסונג זה רק שביבואן הרישמי יש הקלטה אוטומטית. אז ביבואן לא רישמי של סמסונג אין בכלל הקלטת שיחות?

בקשר להקלטת שיחות, בשיאומי לא חייבים כרטיס זכרון. מספיק שנמצאים על השיחה המוקלטת ועושים שם שיתוף ובוחרים את מנהל הקבצים ומעתיקים את הקובץ לתיקיה אחרת. כי מתיקית ברירת המחדל של השיחות אין גישה ישירה לקבצים.

אבל בשיאומי 14 שמגיע עם מערכת ההפעלה החדשה, כשעושים שם שיתוף להקלטה אין שם כבר את מנהל הקבצים. נשארו רק האפליקציות. ככה שהמערכת החדשה ממש פוגעת בשימוש במכשיר.

אז בגרסה הישנה בשיאומי יש אפליקציות שאפשר לעשות שיתוף לקבצים ויש גם את מנהל הקבצים שמאפשר להעתיק את הקובץ לתיקיה אחרת. ולמי שמעדכן לגרסה החדשה ישארו שם רק האפליקציות בלי מהנהל הקבצים.

אז למי שזה חשוב לו שיחשוב אם שווה לו לעדכן.

בסמסונג בשביל שמירת השיחות לא צריך להתעסק בהעברת קבצים, כי אפשר להגדיר שם שהקבצים יוקלטו על כרטיס הזכרון ומשם יש גישה לקבצים בתיקיה שהם מוקלטים. מי שקנה מכשיר בלי כרטיס זיכרון זאת הבעיה שלו.

נערך לאחרונה ב:

לוייםLEVIM

Well-known member

היום ביצעתי הקלטות שיחה בשני מכשירי אנדרואיד חדישים בחייגן של גוגל עם הודעה בתחילה ובסוף שנוטרלו ע"י TTSLEEX.
ההקלטות נשמרו ביומן השיחות של גוגל.
ומשם העברתי אותם לאפליקציה תיקיות של גוגל.
ההקלטות נשמרו בזיכרון הטלפון עצמו בקבצים שלי.
לא צריך וואצאפ לא צריך טלגרם לא צריך גוגל KEEP.

Screenshot_2025-10-08-19-45-51-632_com.google.android.apps.nbu.files.jpg

Screenshot_2025-10-08-15-32-41-466_com.google.android.apps.nbu.files.jpg

אתה רוצה להמר באיזה טלפונים מדובר?!

רוב הזמן נח

Well-known member
היום ביצעתי הקלטות שיחה בשני מכשירי אנדרואיד חדישים בחייגן של גוגל עם הודעה בתחילה ובסוף שנוטרלו ע"י TTSLEEX.
ההקלטות נשמרו ביומן השיחות של גוגל.
ומשם העברתי אותם לאפליקציה תיקיות של גוגל.
ההקלטות נשמרו בזיכרון הטלפון עצמו בקבצים שלי.
לא צריך וואצאפ לא צריך טלגרם לא צריך גוגל KEEP.

צפה בקובץ המצורף 137805

צפה בקובץ המצורף 137806

אתה רוצה להמר באיזה טלפונים מדובר?!
מה זה השיט הזה Files by Google ? התקנתי את זה וזה בכלל לא מופיע ברשימה כשעושים שיתוף לקובץ. ובכל הפעלה זה שוב ושוב שואל אותי כל מיני שאלות ולא עושה כלום.

SHERME

Well-known member
מה זה השיט הזה Files by Google ? התקנתי את זה וזה בכלל לא מופיע ברשימה כשעושים שיתוף לקובץ. ובכל הפעלה זה שוב ושוב שואל אותי כל מיני שאלות ולא עושה כלום.
הוא צודק לגמרי
בדקתי בשעות האחרונות את הנושא לעומק
מדובר בפוקו X7 פרו
וטלפון REALME GT 6T

לשניהם יש בחייגן של גוגל הקלטת שיחות לאחר מכן ההקלטה נשמרת ביומן השיחות
מיומן השיחות ניתן להעביר אותו לקבצים שלי של גוגל ושם הוא נשמר בזיכרון הטלפון כקובץ בפני עצמו

בא נאמר שלא כ"כ ניסית ברדמי נוט 14 דור 4 לנסות להעביר את ההקלטה לפיילס ביי GOOGLE
למרות שאז המלצתי לך לעשות לבדוק את הנושא
וכנראה לא בדקת מספיק לעומק את הנושא
וכנראה גם אני לא בדקתי מספיק לעומק את הנושא עד היום

רוב הזמן נח

Well-known member
הוא צודק לגמרי
בדקתי בשעות האחרונות את הנושא לעומק
מדובר בפוקו X7 פרו
וטלפון REALME GT 6T

לשניהם יש בחייגן של גוגל הקלטת שיחות לאחר מכן ההקלטה נשמרת ביומן השיחות
מיומן השיחות ניתן להעביר אותו לקבצים שלי של גוגל ושם הוא נשמר בזיכרון הטלפון כקובץ בפני עצמו

בא נאמר שלא כ"כ ניסית ברדמי נוט 14 דור 4 לנסות להעביר את ההקלטה לפיילס ביי GOOGLE
למרות שאז המלצתי לך לעשות לבדוק את הנושא
וכנראה לא בדקת מספיק לעומק את הנושא
וכנראה גם אני לא בדקתי מספיק לעומק את הנושא עד היום
צריך לבדוק את הכלי הזה
אבל צריך לבדוק אותו בשיאומי עם מערכת ההפעלה החדשה.
ולראות אם בשיתוף קובץ שכבר אין את התיקיה של מנהל הקבצים, הסמל של האפליקציה הזאת מופיע שם וניתן להשתמש בו.

SHERME

Well-known member
צריך לבדוק את הכלי הזה
אבל צריך לבדוק אותו בשיאומי עם מערכת ההפעלה החדשה.
ולראות אם בשיתוף קובץ שכבר אין את התיקיה של מנהל הקבצים, הסמל של האפליקציה הזאת מופיע שם וניתן להשתמש בו.
אפשר להעביר אליו את ההקלטות
אבל בכדי לשמוע ממש חייבים פיילס ביי GOOGLE
הוא מעביר אוטומטית לשם

Screenshot_2025-10-09-13-40-39-654_com.ghostsq.commander.jpg

Screenshot_2025-10-09-13-40-53-671_com.ghostsq.commander.jpg

רוב הזמן נח

Well-known member
אפשר להעביר אליו את ההקלטות
אבל בכדי לשמוע ממש חייבים פיילס ביי GOOGLE
הוא מעביר אוטומטית לשם

צפה בקובץ המצורף 137834

צפה בקובץ המצורף 137836

זה לא ברור מה שרשמת. בשביל לשמוע הקלטות צריך לפתוח את הקבצים לשמיעה או בחייגן של הטלפון איפה שיש אפשרות להפעיל אותם, או בכל כלי אחר שיודע להשמיע קיבצי סאונד.

הכלי:
זה מנהל קבצים שמאפשר להעתיק את הקבצים האלה למיקום אחר במכשיר. בגלל שבשיאומי אם ניכנסים ישירות לתיקיה הזאת אי אפשר לראות את הקבצים.

נערך לאחרונה ב:

SHERME

Well-known member
זה לא ברור מה שרשמת. בשביל לשמוע הקלטות צריך לפתוח את הקבצים לשמיעה או בחייגן של הטלפון איפה שיש אפשרות להפעיל אותם, או בכל כלי אחר שיודע להשמיע קיבצי סאונד.

הכלי:
זה מנהל קבצים שמאפשר להעתיק את הקבצים האלה למיקום אחר במכשיר. בגלל שבשיאומי אם ניכנסים ישירות לתיקיה הזאת אי אפשר לראות את הקבצים.
זה נראה שאתה לא קולט כ"כ את הפואנטה
בחייגן של גוגל עם הקלטת שיחות ברגע שמעבירים את ההקלטה לקבצים שלי של גוגל אפשר למחוק אותה מיומן השיחות או להשאיר אותה ולהאזין שם, אבל ברגע שמוחקים מיומן השיחות האפליקציה היחידה שאפשרת לשמוע את ההקלטה בזיכרון הטלפון היא פיילס ביי GOOGLE
אפשר להעביר לאפליקצית מנהל קבצים APK שהבאת אבל הוא לא מאפשר השמעה הוא מעביר אוטומטית לאפליקציה של גוגל
בכל הטלפונים REALME שיאומי נוטינג ASUS וVIVO מנהלי הקבצים שלהם לא מאפשרים העברת הקובץ מיומן השיחות
האפליקציה היחידה שמאפשרת העברת הקובץ אליה וממנה לזיכרון הטלפון היא FILES BY GOOGLE
גם כשמעבירים הקלטת שיחות בסמסונג מהאפליקציה "רשמקול" היא מאפשרת העברה רק לסמסונג NOTES או לפיילס ביי גוגל שמותקנת בסמסונג

רוב הזמן נח

Well-known member
זה נראה שאתה לא קולט כ"כ את הפואנטה
בחייגן של גוגל עם הקלטת שיחות ברגע שמעבירים את ההקלטה לקבצים שלי של גוגל אפשר למחוק אותה מיומן השיחות או להשאיר אותה ולהאזין שם, אבל ברגע שמוחקים מיומן השיחות האפליקציה היחידה שאפשרת לשמוע את ההקלטה בזיכרון הטלפון היא פיילס ביי GOOGLE
אפשר להעביר לאפליקצית מנהל קבצים APK שהבאת אבל הוא לא מאפשר השמעה הוא מעביר אוטומטית לאפליקציה של גוגל
בכל הטלפונים REALME שיאומי נוטינג ASUS וVIVO מנהלי הקבצים שלהם לא מאפשרים העברת הקובץ מיומן השיחות
האפליקציה היחידה שמאפשרת העברת הקובץ אליה וממנה לזיכרון הטלפון היא FILES BY GOOGLE
גם כשמעבירים הקלטת שיחות בסמסונג מהאפליקציה "רשמקול" היא מאפשרת העברה רק לסמסונג NOTES או לפיילס ביי גוגל שמותקנת בסמסונג
ברגע שמוחקים מיומן השיחות ההקלטה אמורה להימחק. אלא אם כן יצרו לה קודם עותק במקום אחר.

אז היא לא? אפשר עם פיילס ביי GOOGLE עדיין למצוא את הקבצים? אם כן, אז זה ממש דפוק.

בסמסונג עם כרטיס זיכרון כשההקלטות השיחות מוקלטות על כרטיס הזיכרון, אפשר אחר כך להעביר אותם עם מנהל הקבצים שהמלצתי עליו כאן, לאן שרוצים. ובשביל להקשיב לקבצים צריך כלי שיודע להפעיל קיבצי סאונד. לצורך הזה גם נגן VLC יכול לעזור.

לוייםLEVIM

Well-known member
נשמה יקרה תקשיב טוב.
files by Google היא פשוט אפליקציה מדהימה.
בטלפונים של נוטינג שיאומי וREALME שמגיעים עם חייגן של גוגל והקלטת שיחות.
האפשרות להעביר מיומן השיחות את ההקלטות לאפליקציה של גוגל ומשם לזיכרון הטלפון היא עובדה מוגמרת.
אף אפליקציה של "הקבצים שלי" שקיימים בטלפונים של 3 החברות הנ"ל לא תומכים באופציה הזאת.

דווקא האפליקציה APK שהבאת, כן תומכת בהעברת ההקלטות אליה, אבל בכדי לשמוע קבצי קול הוא מפנה אוטומטית לאפליקציה של גוגל.

חסל סדר התלונות שאין סלוטים לכרטיס זיכרון בטלפונים שעולים מעל 1000 שקל.

רוב הזמן נח

Well-known member
נשמה יקרה תקשיב טוב.
files by Google היא פשוט אפליקציה מדהימה.
בטלפונים של נוטינג שיאומי וREALME שמגיעים עם חייגן של גוגל והקלטת שיחות.
האפשרות להעביר מיומן השיחות את ההקלטות לאפליקציה של גוגל ומשם לזיכרון הטלפון היא עובדה מוגמרת.
אף אפליקציה של "הקבצים שלי" שקיימים בטלפונים של 3 החברות הנ"ל לא תומכים באופציה הזאת.

דווקא האפליקציה APK שהבאת, כן תומכת בהעברת ההקלטות אליה, אבל בכדי לשמוע קבצי קול הוא מפנה אוטומטית לאפליקציה של גוגל.

חסל סדר התלונות שאין סלוטים לכרטיס זיכרון בטלפונים שעולים מעל 1000 שקל.
נראה שבכל טלפון סלולרי יש תסביך אחר.

א. ההקלטות תמיד נמצאות בכונן הפנימי של הטלפון.

ב. בשביל להפעיל אותם צריך אפליקציה שיודעת להפעיל קיבצי סאונד. גם בחייגן של גוגל יש אופצייה להפעיל את ההקלטות.

ג. צריך להעביר את ההקלטות למיקום אחר במכשיר, כי לתיקיית ברירת המחדל שבה ההקלטות נמצאות, אין גישה לקבצים. ואם נגשים אליה ישירות ופותחים אותה לא יופיעו שם הקבצים.
אז בשביל זה צריך להעביר אותם למיקום אחר במכשיר בשביל שאחר כך בגישה ישירה לתיקיה יהיה אפשר להעתיק את הקבצים.

ד. עדיין לא הבנתי מה files by Google עושה ולמה שאני מתעסק בקבצים האישיים שלי גוגל דוחפת את עצמה לעיניין הזה.

ה. כשיש כרטיס זכרון כל הצילומים נמצאים בכרטיס. אפשר להעביר לשם גם את כל ההקלטות של השיחות. ואז אפשר להוציא את הכרטיס, לשים במחשב ולהעביר בקלות הכול למחשב.

לוייםLEVIM

Well-known member
המכשירים נכנסו לשיווק רשמית בישראל.

מכשיר יבואן רשמי המילטון.

בערכת המכשיר מקבלים ראש מטען 67W קייס פלסטיק/סיליקון מגן מסך חולץ סים כבל USB טייפ A לC.

שיאומי 15T 5G:

256/12.
1980 שקל.

512/12.
2330 שקל.

Screenshot_20251006_132519_Chrome.jpg

לוייםLEVIM

Well-known member
מכשיר יבואן רשמי המילטון.
בערכת המכשיר מקבלים ראש מטען 90W קייס פלסטיק/סיליקון מגן מסך חולץ סים כבל USB טייפ A לC.

שיאומי 15T PRO 5G.

512/12.
2980 שקל.

1TB/12.
3320 שקל.

Screenshot_20251006_133859_Chrome.jpg

למעלה