XIAMEN

ilford

New member
XIAMEN

שלום לכולם, יש פה מישהו שגר באזור הזה? אני כנראה מגיע לעשות שם סמסטר, ורציתי לדעת מה העלויות מחייה לחודש. אני יודע שזה מאוד כללי, אבל עם 1000$ אמריקאי בחודש אני יכול להסתדר שם? (שכירות, אוכל ושאר מיני הוצאות) תודה!

Omiz

New member
אני לא ממש מהאזור

1000$ בחודש מספיקים, אבל תלוי מה רמת החיים שאתה מבקש. תוכל לשכור דירה או מעונות בסכומים שבין 100 ל-700 דולר ואף יותר. מעונות בדרך כלל עולים פחות. לגבי הוצאות, אם אתה בעניין של אוכל סיני, תוכל לחסוך כסף, אוכל מערבי יעלה לך יותר. תוסיף עוד 200 דולר לחודש כדי להיות על הצד הבטוח, אבל כמו שאמרתי הכל תלוי ברמת החיים שאתה מבקש לך. בהצלחה !

ilford

New member
דירות באינטרנט ו-ויזה

יש איזה אתר שמרכז דירות להשכרה והוא באנגלית? אני מתאר לעצמי שאני אקבל משהו מקביל לויזת סטודנט או משהו כזה, אפשר לעבוד (או לנסות) למצוא עבודה? 500$ בחודש אפשר להשכיר דירה נחמדה?

Omiz

New member
לגבי דירות

500$ הם בערך 3900 RMB מה שאומר שבתאוריה אתה עשוי למצוא משהו נחמד, אבל הכל תלוי בעיר, במיקום שתחפש ובסטנדרטים שלך למשהו נחמד. ברמת העיקרון אתה אמור למצוא משהו נחמד, יכול להיות בעיה להשכיר דירה לחצי שנה. אסור לך לעבוד עם ויזת לימודים, אתה יכול אולי לתת קצת שיעורים פרטיים באנגלית, זה הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו. בנוסף, אני בטוח שיש הרבה חברות ישראליות עם מקומות ייצור ב-XIAMEN והאזור וישמחו לישראלי שיעשה להם בקרת איכות על הסחורות.

ilford

New member
תודה!

אני לא יודע עוד אם ומתי אני נוסע, אבל תודה בכל מקרה!

למעלה