XF43

XF43

New member
מה בצחוק?.

הירידות על טיבי? הסטיות? או כל הפורום הזה שסיפרתה לי? חוץ מזה שאצלי אתה כבר רשום כמטופל\והמונה עובד,אין דרך חזרה ושום תרוץ לא עוזר. עלות כל לב =100 ש"ח. נתראה בטיפול הבא. עצה בחינם,אתה לא חייב להגיב לכל שטות שנכתבת כאן, זה מעלה לך את רמת ההמוגלובין ומוריד את ספירת הכדוריות האדומות דבר אשר פוגע לך בתאי הבטא שרדומים אצלך ממילא. בהזדמנות תסביר לי איך נכנסים לפורום שלכם ולא נשארים כאן תקועים בתיבת המסרים.
 

ertydf

New member
xf43 המתחזה הראשון זה אתה

אני רציני בנושא של לעצור את טימי . ממליץ להשקיע במיטב 25 ובטבע
 

XF43

New member
לא מבין את הקשר.?

מה אני ומה בין המתחזה המשועמם שרק מביע רעיונות הפוכות משל אחרים ! אני לא מבין מי נגד מי אלה רק שיש כאן הרבה בלה בלה. בקשר לטבע ומיטב 25, אם אתה מתכוון למניות אז OK ותודה אבל מה הקשר לטיבי. אתה יודע מי אני(תפתח ספר טלפונים של ירושלים) אבל למה אתה מתבייש בעצמך,חשוף את עצמך והצג את דעותך ושכנע אחרים אם אתה כל כך חושב שאתה צודק. ואם אתה לא בטוח בעצמך אז אל תכתוב מה שאתה מנחש או על סמך שמועות. תן שרות לתושב ומידי פעם זרוק טיפים מהבורסה,אולי בזה תוכל לעזור .
 
XF43 היקר, הטיפול הולך להיות קשה

יותר. הגדרת התסמונת הולכת ונהיית קשה . מסתבר שאולי אתה זה אני ואני זה אתה. מה שלא יהיה בצורה אובססיבית קשה לי להתעלם מכל שטות שנכתבת. נדבר על זה בפגישה הבאה. אגב, מאז שקיוסי עלה עלי קשה לי להירדם בלילות. נראה לי שלפחות בהתחלה נזדקק לטיפול של פעמיים בשבוע, לכיבוי כל השריפות שלך המתחזה.
 
למעלה