XEVO250 או ג'וי מקס 250I.

ה ח ד ש

New member
XEVO250 או ג'וי מקס 250I.

בבקשה עזרה.
אני מעוניין להזמין מחר אופנוע חדש. יש התלבטות בין הג'וי מקס 250I פיאג'ו XEVO 250 .
רוב הנסיעות הם עירוניות ומידי פעם יש בין עירוניות.
מה יותר מ ו מ ל ץ בבקשה.

פרארי1

New member
שניהם מומלצים

שניהם יענו היטב על הדרישות שלך, אבל כדי להחליט איזה מהם לקנות, כדאי מאד לבצע רכיבות מבחן שיבהירו לך מי מהם מדבר אליך יותר.
אם אתה מרכיב הרבה, לג'וימקס יש יתרון ברור בתחום הזה, יתרונותיו של הפיאג'ו הם יותר בתחום הדינמי - התנהגות כביש, בלימה, היגוי, אבל זה לא אומר שהג'וימקס גרוע, הוא רק פחות טוב מהאיטלקי.

מוזמן לקרוא את המבחן המצורף.
בעת ביצוע המבחן, הפיאג'ו עלה כ-5000 שקל יותר ועדיין הוכתר כמנצח, כיום הוא עולה אותו דבר, מה שמן הסתם היה מקל בזמנו על הבוחנים להכתיר אותו, אבל עדיין זה לא אומר בהכרח שהוא הכי מתאים עבורך.

"עולה אותו דבר" - מחיר דומה לג'וימקס.

היום אבא שלי הכריז שהוא בחיים לא עולה בתור מורכב על ה-XEVO שלי..

mnakash

New member
מעבר לכל הדברים שכתבת

שהם נכונים וחשובים חשוב לזכור שמבחן דרכים קצר טווח שכזה לא יכול לבדוק סעיף חשוב. אמינות.
זה חשוב לא פחות ממחיר ונסיעת מבחן על הכלי. מי מנצח מבין השניים זה גם סובייקטיבי אבל אפשר לקרוא שירשורים על הבעיות בשני הכלים בהיסטוריה בפורום.

סעיף חשוב למי שמחליט על ג'וימקס בכ"ז, כשיצא הדגם החדש וזה ייקרה בקרוב מחירו של הדגם הישן יכול לצנוח 5% ויותר.

1לביא

New member
מה הדרישות.

גם לי היו התלבטיות רבות בדבר שני הכלים,בסוף החלטתי לקנות את הגו' מקס ,250 אני מתכנן להרכיב , פשוט עם XEVO המצב צמוד למורכב ולא נוח לשבת מאחור,
יום חמישי שעבר קיבלתי את הקטנוע,ובאמת אני מרוצה .

למעלה