xero ...... אמרת לי שהזמנת חולצה או משהו מאינטרפאנק.. כמה עלה לך המשלוח?
S Sham 69 New member 27/6/02 #1 xero ...... אמרת לי שהזמנת חולצה או משהו מאינטרפאנק.. כמה עלה לך המשלוח?
X xero1 New member 27/6/02 #2 יותר מידי זאת הייתה מתנה האמת, אבל יש לך שם לקבוע אם אתה רוצה את זה תוך 10 ימים נגיד, דרך ספינה, לאסיה, זה פחות מאשר אם תבקש שזה יגיע תוך יומיים. Asia & Australia (4-10 Days) -9$ אבל המחיר של החולצה עצמה, זה כבר משהו אחר.
יותר מידי זאת הייתה מתנה האמת, אבל יש לך שם לקבוע אם אתה רוצה את זה תוך 10 ימים נגיד, דרך ספינה, לאסיה, זה פחות מאשר אם תבקש שזה יגיע תוך יומיים. Asia & Australia (4-10 Days) -9$ אבל המחיר של החולצה עצמה, זה כבר משהו אחר.
C carousel182 New member 27/6/02 #3 למה עשית משלוח לאסיה אני כבר פעמיים הזמנתי משם ועשיתי משלוח לאירופה(4-10) זה יותר זול, אני חושב
S Sham 69 New member 27/6/02 #4 ד"א צריך להזמין משהו בסכום מינימום מסוים בשביל להזמין בכרטיס אשראי? כי מה שאני רוצה להזמין זה כל אחד 2 דולר מקסימום..
ד"א צריך להזמין משהו בסכום מינימום מסוים בשביל להזמין בכרטיס אשראי? כי מה שאני רוצה להזמין זה כל אחד 2 דולר מקסימום..
X xero1 New member 27/6/02 #5 לא יודע... הזמנתי משם רק פעם אחת שתי חולצות (באותו משלוח). לקרארוסל182 - אנחנו גרים באסיה, מאיפה אני מכיר מישהו בארופה שיביא לי את מה ששולחים לו?
לא יודע... הזמנתי משם רק פעם אחת שתי חולצות (באותו משלוח). לקרארוסל182 - אנחנו גרים באסיה, מאיפה אני מכיר מישהו בארופה שיביא לי את מה ששולחים לו?
C carousel182 New member 27/6/02 #6 אני אומר לך ששמתי את זה על משלוח לאירופה ועשיתי את הכתובת שלי וזה הגיע אליי
X xero1 New member 27/6/02 #7 בטוח? פש, לא ידעתי שאפשר כזה דבר לא משנה, גם ככה אין לי כסף יותר, חוסך לבס. העיקר החולצה של אנטי-פלאג הגיעה וזהו.
בטוח? פש, לא ידעתי שאפשר כזה דבר לא משנה, גם ככה אין לי כסף יותר, חוסך לבס. העיקר החולצה של אנטי-פלאג הגיעה וזהו.
A a fire inside New member 27/6/02 #8 ישראל נחשבת מדינה באירופה... מי שמזמין שיעשה על אירופה...... ושווה להזמין רק הרבה דברים עם הרבה חברים כי ככה לבד זה יקר בערך כמו בארץ
ישראל נחשבת מדינה באירופה... מי שמזמין שיעשה על אירופה...... ושווה להזמין רק הרבה דברים עם הרבה חברים כי ככה לבד זה יקר בערך כמו בארץ