XD פורום חנונים XD

chuchi46

New member
אהממ...

מי שמעל הממוצע, גם אם זה בהרבה נקודות, זה לא הופך אותו בהכרח לחנון, ואני לא מבינה מה יש לכם להתלהב מזה זאתם כאלה... "אני מאגניב" "גם אני מאגניבה"- רק מאיך שאתם כותבים את זה אפשר להבין שזה לא נכון... XP תפנימו- אם אתם כותבים כאן קבוע אין דרך חזרה... אתם תישארו חנונים לנצח!!!!!!!! XXXXXXXXXDDDDDDDDDDDDDDDDDD "אני חנון, איזה כיף לי" ואצלי בכיתה יש ילד שבכל דבר מוציא 100 (אבוי, הוא הוציא במ"מ רק 99!) והוא בערך הכי "מאגניב" (בלשונכם) בכיתה... אז... כדאי לכם לצאת מ"קהילת החנונים" שלכם ומהר...

אממ, יש לי חברה,

שבהחלט מוציאה את הציונים הכי טובים בכיתה שלה, אולי בשכבה, הילדה הזאת לא נראה לי ראתה 99 כבר שנים, כן, עד כדי כך, והיא לוקחת הכל מוגבר ומדעים ועניינים והיא כזאת מחרשה שתהיה לי בריאה, והיא כוסית לא נורמלית, מאוד מקובלת, ו-gurly gurl לכל דבר. חכמה לא קשורה לחנוניות מסתבר, ואפשר להרגיע עם העניין הזה הייתי אומרת. ומי בכלל אמר שחנון זה דבר רע

chuchi46

New member
מצטערת שהגזמתי

וחנון, בעצם שימוש המילה זה דבר רע... אם יגידו את זה אחרת, זה יהיה במשמעות הטובה.

chuchi46

New member
בבקשה, מילים שאני אבין

ואצלינו "חנונים" הם אלו שכל היום רק קוראים ספרים באנגלית ו... אוהבים מתמטיקה. הרבה מתמטיקה.

ועוד משהו

לא שחנונים הם לא מגניבים, או שמנות הן לא יפות, אבל זה כמו עם פורום שמנות ויפות. החברה דואגת להזכיר לחנונים כל היום וכל הלילה כמה הם לא מאגניבים. אם הם לא יזכירו לעצמם שהם כן, מי יעשה את זה
[לא יודעת למה אני עונה בכזאת ענייניות ועוד לדברים כאלה. נו, שוין]

למעלה