xbox

yotam123

New member
xbox

תגידו האקס בוקס כבר הגיע לארץ? הוא הולך להגיע? מוכרים אותו בייבוא אישי איפהשהו? האקס בוקס שם את הפלייסטיישן והגיים קיוב

Halo

New member
Xbox is still not here

Hi Xbox has been launched in Europe and in the US but it has not arrived to Israel yet. Some say it will be launched here by the end of this year. You can order an Xbox through this site http://www.toy-s.co.il/ but it will be very expensive (around 3000 Shekels), you can also buy one in Europe around 280$. And as for the Xbox performance...well you all know what I think....

Deadpool

New member
לא להטעות..

כן , מוכרים את ה-XBOX בארץ וישנה חנות בת"א שמייבאת אותו אישית , הבעיה היא המחיר 3000 ש"ח..

whazzup

New member
יש חנות גם בירושלים

אז אם אתה גר בירושלים תחך לקניון, בקומה השנייה, "בית הצעצוע" (שם החנות), וכמו שדדפול אמר, היא עולה 3000 ואתה מקבל אותה עם ג´ויסטיק. נ.ב halo צדקת, המשחק (halo) באמת אדיר, שיחקתי את זה אצל חבר שלי, ואני חושב שזה אחד מה-fps הכי טובים שיצאו לקונסולה, אמנם יש משחקים טובים יותר ל-ps2 אבל באמת משחק טוב ואני מקווה שיגיע למחשב, אני חושב שהוא למכירה בחנות שהזכרתי קודם.

demian dude

New member
ה-XBOX שם את PS2? חה!../images/Emo6.gif

ל XBOX יש בקושי 20 משחקים, והעובדה שהוא מפסיד במחירות ביפן, אירופה וארה"ב רק מוכיחה את השווי שלו. הוא יקר ואין לו פונקציות מיוחדות ונוספות, ואפילו אני מכיר כמה אנשים שקנו את ה-XBOX והצתערו. XBOX הוא חוליה חלשה. שלום!!!!

yotam123

New member
xbox שם ps2 על ה***

האקסבוקס ועוד איך שם את ה ps2 ואם אתה מחשיב דיוידי הארדיסק אינטרנט וגרפיקה הרבה יותר טובה כשום פונקציות מיוחדות אז אתה טמבל. דרך אגב יש לי כבר אקס בוקס ממזמן רק רציתי לדעת איפה מוכרים לו משחקים. ואני לא מכיר אף אחד אבל ממש אף אחד שקנה אקס בוקס והצטער, אני מכיר אבל כל כך הרבה אנשים שקנו את זה וכל כך התלהבו וזרקו את הps2 שלהם קיבינימאט. ולאקס בוקס יש לפחות 120 משחקים אם לא יותר. ואתה שוכח שלps2 היה פור של שנה לפחות אז היה להם זמן לייצר הרבה משחקים ויש גם את המשחקים של הps הרגיל. אבל אם תראה את הביצועים של המכשיר הזה אתה תבין למה הxbox שם את ה ps2 וה gamecube. אני לא יודע בקשר לdreamcast אבל זה נשמע דפוק.

metal_slug

New member
אל תקנה בארץ

באירופה עשו קיצוץ מחירים דרסטי עכשיו, תוכל לקנות מכשיר במשהו כמו 1200 שקל פלוס מינוס, 299 יורו.

למעלה