Xbox Region

just a guy11

New member
Xbox Region

קניתי Xbox והשתמשתי בחשבון של מייקרוסופט שהיה לי מזה שנים.
הRegion שלו מוגדר לארצות הברית.
ניסיתי להוריד פיפ"א 2013 וקיבלתי הודעה בנוסח "This game doesn't match your console region".
כששיניתי את הregion של החשבון לישראל, לא היה לי יותר פיפ"א 13 (והמחירים של שאר המשחקים קפצו לשמיים).

אז מה לעשות? איך למשל אני יכול להשיג פיפ"א 13 ולהשאר עם region של ארה"ב כדי לא לשלם מחירים מופקעים?
ואם אני כן חייב לשנות את הregion לישראל - למה יש בחנות הרבה פחות משחקים ואיך אוכל להשיג את אלו שאין?

עטלפוני

New member
אם המכשיר נקנה בישראל, הוא לא תואם לאיזור...

המכשיר שלך אירופאי, ואתה קונה משחק אמריקאי - משחקים קטנים תמיד יעבדו, משחקים גדולים חלק כן וחלק לא, תלוי בהפצה.

חפש קצת ותקרא על פיתרונות VPN, אבל זה לא תמיד אני חושב שיש בקונסולה עצמה הגנה איזורית, בלי קשר לאיזור הפיזי שאתה מחובר ממנו.

just a guy11

New member
אבל איך יתכן שמשחק כמו פיפא 2013

לא ניתן לקנות בארץ בצורה "ישרה"?
ואגב, מה רובכם עושים? משנים את הregion לארה"ב ומורידים מה שעובד? (המחיר גם נמוך בהרבה, כמעט בחצי).

עטלפוני

New member
כי יכול להיות שהוא לא מופץ דיגיטלית בארץ

אם אתה לא רואה אותו בחנות הישראלית, אז הוא לא (למה ? לא יודע). יש כמה כותרים שלא יצאו דיגיטלית בישראל.

אתה לא יכול לשנות את האיזור לארה"ב, זה קשור לחומרה. יש בעיקרון טריק מעצבן של vpn שצריך לנתק ולחבר בדיוק ב 80 אחוז הורדה או משהו כזה, אבל זה לא תמיד עובד. (אם זה מעניין אותך, תעשה חיפוש באינטרנט על זה). רוב המשחקים יעבדו לך בסדר גמור, אבל פה ושם יש כאלה שלא יסכימו לפעול מהחנות האמריקאית על קונסולה אירופאית, כמו פיפ"א 13 (מסתבר).

אז במקרה הזה, הכי קל פשוט להזמין מפה -

http://www.ebay.co.uk/itm/Fifa-13-X...ideo_Games_Video_Games_JS&hash=item3cdc7eecde

באיזור ה 50 שקלים.

just a guy11

New member
אגב,

אז איך אני בודק שיהיה תיאום בין משחק פיזי שאני קונה לבין הקונסולה?
להניח שיש לי PAL ולחפש משחקי PAL?

אגב, כשדיברתי על שינוי הregion התכוונתי פשוט למדינה שמילאתי בטופס הרשמה לMicrosoft Live. זה כרגע על ארה"ב ולכן אני רואה את החנות של ארה"ב, השאלה אם זה משנה משהו ועדיף לי להיות על ישראל?
פשוט בחנות של ארה"ב הכל הרבה יותר זול

עטלפוני

New member
בהנחה ורכשת בארץ את הקונסולה, זה pal

על המשחקים רשום על העטיפה pal או ntsc.

אם אתה מצליח לרכוש מארה"ב, תשאיר אותו שם. מבחינת משחק מדיסק זה לא משנה, כל עוד הדיסק קריא במכשיר. הדבר היחידי שזה עלול לגרום זה פה ושם לבטל אפשרות רכישה לכמה משחקים דיגיטלים נעולים אזורית (גם אם הם חינמים).

למעלה