Xbox or PS ?

kechel

New member
Xbox or PS ?

אני חושב לקנות מכשיר בפעם הראשונה, הבעיה היא שפעם אחרונה שהיה לי מכשיר כזה זה קראו לו מגהסון וזה היה בתחילת שנות ה90.

אין לי שמץ של מושג איך המכשירים היום, עכשיו אני אתחיל לברר באינטרנט, ואם אתם יכולים לתת עצות אני אשמח לשמוע.

amithas190

New member
גם אני התלבטתי לפני שנה

מבחינת הגרפיקה הם די זהים,
מבחינת משחקים זה תלוי בטעם שלך .. אצלי היו כמה משחקים שהכריעו לטובת הפלייסטיישן..
מבחינת האיכות הפיזית של המכשיר - אל תתפוס אותי במילה אבל אני חושב שהאקס בוקס טוב יותר... לפלייסטיישן יש הרבה תקלות וקרטועים שונים בדגם הנוכחי.
&nbsp
מבחינת שוק משחקי יד שניה - השוק של הפלייסטיישן גדולבהרבה בארץ ככה שאפשר לקנות ולמכור בקלות ובזול משחקים.
&nbsp
אני בחרתי בפליסטיישן מהשיקולים שלי ואני לא מצטער.

חפרפרת31

New member
מסכים!

בינתיים לא נתקלתי בתקלות (ואם כבר זה קשןר לקושחה ולא לחומרה) ומשחקים תמיד אפשר להזמין מחו"ל בחצי מחיר בארץ (כולל המשלוח)

eran_le

New member
אני חושב שיש יתרון קטן אבל ברור ל PS

קודם כל, כמעט כל המשחקים שיצאו לשתיהן עובדים ברזולוציה גבוהה יותר ב PS. יכול להיות שההבדל לא גדול אבל הוא שם.
&nbsp
מבחר האקסלוסיבים טוב מעט יותר כנראה ב PS, אלא אם יש לך משהו מסויים מועדף ב xbox (ובהחלט יש כמה מצויינים).
&nbsp
והקינקט שנראה כמו הבטחה גדולה הוא כרגע אכזבה מבחינת תמיכת התוכנות, יש מעט מאוד ומה שיש לא משהו. לא ראיתי משחק / תוכנה אחת שמצדיקה קניה עבורו.
&nbsp
מבחינת איכות המכשיר עצמו ה PS נראה מצויין. והוא קטן יותר מה One, שזה נחמד. גם השלטים שלהם עדיפים לדעתי, יציאת האוזניות זה יופי של דבר, ולא צריך להחליף סוללות..
&nbsp
בקיצור, לדעתי יש יתרון ל PS, וכנראה לא במקרה הוא מכר בערך כפול. כמובן שגם יש משחקים מצויינים ל One. מקווה שהוא ישתפר בהמשך ואז סוף סוף אקנה אותו גם, כפי שתכננתי לעשות כשהם יצאו.

amithas190

New member
ה PS אמנם קטן יותר והספק כח שלו מובנה במכשיר

אבל זה חיסרון לדעתי ...
מכונת משחק אמורה להיות מאווררת יותר , גדולה יותר , ומרוחקת מהספק כח שמייצר חום.
&nbsp
אם היתה אופציה לקנות את ה PS במארז של ה אקסבוקס הייתי עושה את זה.
&nbsp
&nbsp
נ.ב אני מאמין שסוני מסכימים שזה לא היה כזה חכם ובדגם הבא זה יתוקן

meishar84

New member
אני סקפטי, מאז ומעולם הספק כח היה בתוך המארז.

אני לא מאמין שסוני ישנו את זה גם לא בעוד 10 דורות

למעלה