xbox למכירה

• פותח הנושא romba
  • פורסם בתאריך

romba

New member
xbox למכירה

למכירה xbox אמריקאי + 2 שלטים + מתאם { שנאי 300 v} + 3 משחקים מקוריים פרוג´ט גוטהאם -מרוצים. קראש בנדיקוט - הרפתקאות אלו - יריות הכל ב 2550 ש"ח בלבד. בנוסף- קופסא מקורית של ה xbox + חשבונית קניה מחו"ל מיום ה 14.7.02 ממש חדש. המעונינים ליצור קשר בפרטי.

Deadpool

New member
המחיר הוא..

בהחלט אטרקטיבי , יש סיכוי שתמכור את המכשיר ללא המשחקים ?

a_goa

New member
איך אתה רוצה על המכשיר 1850 שקל

אם קנית אותו ב200$ שזה 1000 שקל??? אתה יכול לבקש עליו 1200 אבל לא 1800

theyak

New member
תאמין לי אתה צודק!

תוריד קצת את המחיר כי בכל זאת קנית את זה בארה"ב בזול לאללה וזה לא מתאים לשיטת השידור בארץ וזה יד שנייה

Deadpool

New member
תגובה..

אני יכול להשיג מכשיר חדש באריזה ב-1800 ש"ח ! בעוד שבמקומות כמו Arcadia ו-allgames מוכרים ב-1900-1850 ככה שהמחיר שלך למכשיר שהינו משומש , לא ממש אטרקטיבי כשתחשוב על מחיר יותר ריאלי אשמח לשמוע

romba

New member
תגובה.....2250

2250 שח מחיר סופי!!! שימו לב כמה הייתם משלמים בחנות 3 משחקים = 1080 שח כל משחק 360 שח במקרה הטוב. אקסבוקס = 1910 שח. גויסטיק = 250 שח מתאם= 99 שח סך הכל = 3339 שח ומחיר של 2250 זה יקר??? הצחקתם אותי.

a_goa

New member
כמה היינו משלמים בחנות בישראל...

אבל מי אמר שקנית את כל זה בישראל? הרי ברור שקנית הכל בארה"ב ששם הכל לא עלה לך יותר מ450$ ורק פרייארים קונים מכשיר כזה במחירים של הארץ... עדיף לחכות לקרוב שנוסע לחו"ל ולהביא משם בזול

romba

New member
תגובה

אתה צודק . אתה יודע כמה עולה מכונית מרצדס בגרמניה? 18000 יורו שהם בערך 85000 שח. אני עדיין מחכה שמישהו יביא לי אותה, כי בארץ היא עולה 200000 אלף שח. אם יש לך מי שיביא לך , אחלה. היהודים זה עם מיוחד .גם אם המחיר נמוך בהרבה מאשר בחנות בארץ, מעניין את הקונה בכמה המוצר עלה למוכר בחו"ל. איזה שיקול? אגב,ביצי "קינדר" עולים באירופה 1.2 יורו שהם 5 שקלים בערך. בארץ הם עולים 12 שקל.מה לעשות? לקנות? או לחכות לדוד מאמריקה?

mortinos

New member
חכה מעט

צור איתי קשר בפרטי. אם תוריד עוד קצת יש על מה לדבר. החבר שלי מעונין לקנות מאיפה אתה?

למעלה