X9 - סקירת בעלים

moomai

New member
X9 - סקירת בעלים

ובכן כעת, לאחר מכירת הX9 שלי, ניתן סוף סוף להוציא את הכביסה המלוכלכת ולהביע את דעתי האמיתית על הקטנוע... כל התשובות - בקובץ המצורף.

אהוד א1

New member
שלושה דברים:

א. יופי של סקירה,אני רשאי להעלות אותה למאמרים? ב.תשנה את החתימה.
ג. מה הגיע לחניה במקום ה-X?

deri2005

New member
שאלה תמימה: מה רע בפרסומת למכירה בחתימה ?

זה לא מפריע, אם חוזרים אליו ב"פרטי"

moomai

New member
תשובות

א) רשאי ועוד איך ב) החתימה שונתה... ג) המחליף יהיה כנראה DR650... עוד לא התחלתי לחפש. אל תדאג אהוד - הפורום הזה תמיד יהיה בית חם בשבילי, גם כאשר תהיה לי דוושת הילוכים ברגל...

guardmen

New member
../images/Emo45.gif סקירה יפה, כל הכבוד.

על תשכח להגיע לבקר גם עם הדו"ש
.

foxi1

New member
אחלה סקירה ../images/Emo45.gif

בתור בעלים לשעבר, כל מילה בסלע!

yohaim2

New member
סקירה מעולה.כל הבכוד!

טוב לשמוע מבעלים,שבאמת מבין בקטנוע שלו. בכמה מכרת אותו,אם אפשר לשאול,וכמה היית מוציא על כל טיפול(בייחוד על הגדול)? כל כמה זמן בכלל לוקחים כזה קטנוע לטיפול? בתודה מראש, יוחאי.

אני בשוק שהעברת את X9 בשלולית ענקית של מים...

התמונה הזאת...זה שלך. לא ידעתי שקטנוע זה מסוגל גם לתנאים של שטח...הרי אני רואה שביל של עפר, מים ובוץ...סחתיין עליך.

"מסוגל"= הגדרה אישית לחלוטין.

ע"פ אמות המידה האישיות שלי... הוא לא מסוגל... יש כאלו שיאמרו שגם R1 או VTX מסוגלים... הכל תלוי בהגדרה האישית של הבעלים.

Hell ad

New member
מה ז"א מסוגל?

גם עם הfancy שהיה לי שהייתי בן 16 נכנסתי איתו לדיונות, נסעתי בשטח שהיה בוץ ואפילו קפיצות קטנות. זה אומר שהוא מסוגל? זה אומר שהייתי מספיק טמבל בשביל להשמיד את הקטנוע. הוא לא אמור להיות שם. שפיאג'ו תכננו אותו, אני די סגור על זה שהם לא ציפו שאנשים יכנסו איתו לשטח. אין לו יכולות לשטח, הוא לא עמיד בשטח כמו אופנועים שבנויים לכך, והוא מתקלקל יותר בשטח. יש מישהו שנסע על R1 באיזה טיול מטורף ועשה ממנו אופנוע שהוא ממש ממש לא. זה לא אומר שR1 מסוגל להיות אופנוע מוטוקרוס או איזה חיית דיונות. כמו שאף אחד לא יקנה מוטוקרוס כדי להגיע לעבודה וחסרה כל יום. זה טיפשי לקנות קטנוע ולהכנס איתו לשטח.

למה לא...

יש מיתחת אספלט ישן כביש ישן אין לא מה ליפחוד אולי רק ביגלל המים....

באדי

New member
ובהזדמנות זו, האם מישהוא יודע

מאיזו שנה ה- X9 בעל הזרקת דלק ?

למעלה