x4 B-()

bagman

New member
x4 B-()

אוקי בוא נחזור על זה שוב, בפעם האחרונה אחת ולתמיד: וולדמורט רצח את אביו, אבי אביו (סבו) ואת אם אביו (סבתו). וולדי חי בבית יתומים כי אימו מתה בלידה (ולכן הוא לא יכל לרצוח אותה) ואביו עזב אותו. האב עזב והגיע לבית הוריו. לבית קוראים בית הרידלים כי שם המשפחה שלהם (לאבא ול ולדי-דד יש אותו שם אז הוא לא התאבד!) הוא רידל. וולד כל כך כעס שהוא רצח את משפחת אביו ואביו בבית הרידלים. הרי מי כתוב שמת? טום רידל הילד המבוגר והוריו הזקנים. זהו! תחברו אחד ועוד אחד ותבינו שאין דרך אחרת להבין את המצב! אה כן, ואם יש למישהו ספקות החלטתי לפתוח בוועדת חקירה ממלכתית והתוצאות יבואו עוד 4 שנים (במזל).

Hermione G

New member
מי שעדיין לא מבין שיקרא שוב את הפרק

אי אפשר לפרש אותו אחרת ולבגמן - תעבור לעמוד הקודם כתבתי לך שם תיאוריות שלי על העתיד כמו שביקשת, אנא הגב :)

יפעת28

New member
זה הרי ברור לחלוטין

(לפחות לי), האמת היא שלא הבנתי מה יש כאן לא להבין, ואז נזכרתי בגורם אחד שיכול לבלבל: שוב, לי אין את הספר כרגע ואין לי אפשרות לתת ציטוט מדוייק, אבל בפירוש מוזכר שהרידלים גרו עם בנם הטינאייג`ר, וזה הרי לא הגיוני, כי אביו של וולדי צריך היה להיות בערך בשנות הארבעים לחייו. בכל זאת זה לא הכי צעיר בעולם. אם מישהו יכול לתת ציטוט מדוייק מהספר ויוכל למצוא את המקום בו זה כתוב, אעניק לו סוכריה וירטואלית על מקל או ארטיק וירטואלי לפי בחירת הזוכה המאושר.

Hermione G

New member
לא

גם לי אין מושג מה יכול לבלבל בעניין הזה, גם לי היה ברור שזה וולדמורט שהרג את אבא שלו ואת סביו... ולא כתוב בשום מקום שהם גרו עם הבן הטינייג`ר שלהם, כתוב שהם גרו עם בנם אבל לא כתוב טינייג`ר - כן כתוב בתיאור של מי שפרנק ראה שהוא היה נער - וזה וולדמורט שהיה נער באותה תקופה...

js42

New member
x4 ציטוט - הפ 4 USA, עמ` 2

Elderly Mr. and Mrs. Riddle had been rich, snobbish, and rude, and their GROWN-UP SON, tom, had been, if anything, worse. No teens. בפעם הבאה תאמיני לי ? :)

יפעת28

New member
יא אללה, איזו פשלה

אני מורידה את הכובע, אשמתי, חטאתי, פשעתי, התבלבלתי בין GROWN UP, יענו- מישהו שכבר גמר מזמן לגדול לבין GROWING UP, שזה בכלל לא שם תואר... משום מה זה התקשר לי עם GROWING UP ומזה המוח שלי כבר עשה TEENAGER... האמת היא, שלו היה הספר בידי הייתי מזמן מוצאת את הטעות... פאדיחה. טוב, בשביל זה יש את הפורום. תודה JS!

למעלה