X10 VS galaxy

flitzer

New member
X10 VS galaxy

אהלן, איזה מין המכשירים האלה כדאי ? מה שחשוב שיהיה זיכרון גדול, מצלמה טובה, וסוללה חזקה עם שימוש בWIFI... אם אני קונה מכשיר חדש מרשת אורנג' האם הוא פתוח לכל הרשתות ? תודה

פגית

New member
כמה דברים

לא מכירה את הסוני, אבל לגלקסי ובכלל לרוב הסלולרים, המצלמה אינה טובה בהגדרה.. היא בסדר ואני כן מצלמת בה ביום יום, אך אני יודעת שליותר מזה, אני אצלם במצלמה של ממש. גם עיניין הסוללות לוקה בחסר ברוב הסמארטפונים, אני מטעינה כמעט כל יום, תלוי בשימוש, אבל בגדול, אני עם מטען קבע בתיק..

moshe levi1

New member
לדעתי את טועה - המצלמה דווקא מעולה - דוגמה

הנה סרטון שצילמתי עם הגלקסי רק לפני יומיים זה היה הסרטון הראשון ממנו ודווקא הופתעתי לטובה. טוב לדעתי מהרבה מצלמות שהשתמשתי בהן, כולל מצלמת וידאו של סוני, מצלמה של CANON ועוד. הסרטון צולם מהאוויר, בתנאים לא טובים מי יודע מה והתוצאה בהחלט מעולה. השתמשתי בגלאקסי כברירת מחדל, כיוון שלא לקחתי איתי באותו היום מצלמה רגילה. תמונות רגילות כבר צילמתי איתו, ובשביל השימוש הסטנדרטי התוצאות מעולות משה לוי - מנהל פורום תפוז "טרקטורון מעופף - בקאי" http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumPage.aspx?forumId=1411#a - פורום טרקטורון מעופף - בקאי

פגית

New member
וידאו וסטילס זה אחרת לגמרי

וכן המצלמה בסדר, היא אינה טובה, היא בסדר.

../images/Emo45.gif אכן קל מאוד לשכוח שצילום ווידאו לא דורש

רזולוציה גבוהה, כאשר אומרים שמצלמה מצלמת 720P לא קולטים שזה חרא של רזולוציה לתמונות סטילס אבל מעולה לווידאו. גם אם נגזים ונצלם ב1080I עדיין בסטיילס זה חרא של איכות.

white star

New member
../images/Emo54.gif עניין של גודל ועומק

ושניהם אין בסלולארי עבור העדשה של המצלמה. לכן עד שלא תהיה פריצת דרך משמעותית בעיבוד תמונה, תמונות סטילס מסלולארי לא יהיו יותר מ"בסדר"

למעלה