x-ray

לי28

New member
x-ray

לרשום... לחשוף הרי פה כל כל כך חשוף, כל אחד מביע את רגשותיו ואחרים נותנים פירוש, לפי הפירוש שלהם. מסוכן... אתם לא חושבים??? לא יודעת... אני פוחדת... לחשוף, הרי כל אחד כבר יודע פה כמעט כל דבר על השני ואם לא יודעים אז הם חושבים שהם יודעים. את האמת ממש בא לי לרשום אבל... מה אם יגלו למי זה??? מה אז??? טוב אז רשמתי את זה... בכדי לשחרר קצת מבפנים לי28 שהיום סוחבת המון מטען בנושא.

באמת לי..........!!!!!!!!

לימדתי אותך שאת זה כותבים באיסיקיו ולמי שאת לא מחוברת לא כדאי לומר דבר!!!!! תגידי את האמת ,חמודה-היכן היו שעותינו היפות ביותר? דרך אגב,גם טלפון אמצעי יעיל אז אם תרצי תוכלי להמשיך ולומר כל מה שעל ליבך ,תמיד ולמי ששווה את זה.

לי28

New member
קוראת... וצוחקת...

חשבתי להגיב, לא להגיב אך על דבר אחד אין אני יכולה שלא להגיב... לגבי שעותינו היפות ביותר אז ככה באותו לילה שבו סיימתי את הפרויקט בזכותך המקסימה.. באותו יום שהגעת אלי לעבודה כדי להוציא אותי מהקטע הוירטואלי ואפילו קפה לא קבלת - כי פתאום הבוס שלי הגיע. האממממממממממממ אחלה.. של שעות יפות... ונראה לי גם שחוץ מזה - לא כל כך הבנת את כוונתי במה שרשמתי, אולי עדיף ככה שזה ישאר כצילום רנטגן ושכל אחד יתן את הדיאגנוזה שלו. לי28

למעלה