X-MEN LEGENDS 2

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

DDN

New member
X-MEN LEGENDS 2

אני משחק בו כיום במחשב. הוא אמנם לא ברמה של MARVEL ULTIMATE ALLIANCE, אבל אחרי שאני מתגבר על הגראפיקה הבינונית הוא מהנה. מישהו שיחק בו? יש טיפים בשבילי? מהי הנבחרת שלכם? לבינתיים אני משחק עם סייקלופס, מגנטו, אייסמן וג'ין גריי.

El ad

New member
שיחקתי בו לפני כשנה ומאוד נהנתי.

עם זאת, אחת הבעיות שלי עם המשחק הזה היא שהוא קל מדי. האוייבים הרגילים שאתה נלחם בהם (כלומר לא הבוסים) חלשים מדי ומתים תוך מכה או שניים, וזה די מעצבן. בנוסף, לא כל הבוסטים עובדים אוטומטית עם הקריאה לעזרה, וזה חבל מאוד. מהסיבה הזו, אם אתה רוצה לנצל את כל הבוסטים של כולם אתה צריך לעבור על כל הדמויות ולהשתמש בהם מפורשות, וזה לא מעשי. לדוגמה, בעוד וה-leadership של מגנטו מופעל אוטומטית כאשר הוא דמות משנית ואתה קורא לו לעזרה, הבוסט העוצמתי של חלק גדול מהדמויות כמו ג'ין, סטורם, אייסמן וכו' להוסיף תוספת נזק לקפא"פ של כל הקבוצה, משום מה לא עובד. הקבוצה בה אני השתמשתי מורכבת מנייטקרולר, מגנטו, ג'ין ווולברין שהוחלף בשניה שהשגתי את איירונמן. נייטקרולר הוא אולי הדמות החזקה ביותר במשחק הזה. עקרונית אתה יכול לסיים את המשחק רק איתו. תשקיע רק בטלפורטים שלו ואז החרבות די מיותרות. סופר אחד שלו או שניים יכולים להרוג בוס כי הוא מכוון את כל המכות אל אותה המטרה וגורם לה לנזק עצום. בנוסף, בגרסת ה-PC יש באג לפיו אם אתה לא משקיע אף נקודה ב-Teleport Attack אז Teleport Frenzy לא מבזבז אנגיה בכלל. אתה פשוט יכול להשתמש בזה אינסוף פעמים ולהכות את כל מי שנמצא במסך ומחוצה לו מבלי לפחד מתגובה. (וגם בלי הבאג זה כוח יעיל מאוד..). חוץ מזה, נייטקרולר מגניב בטירוף ותמיד כיף לשמוע אותו מדבר באנגלית במבטא גרמני. וולברין שימש אצלי כטנק די יעיל, אבל איירונמן פשוט אוכל אותו בלי מלח. ה-Motion Amplifier שלו מגדיל לו את מהירות ההתקפה ואת הנזק עבור כל ההתקפות, גם קפא"פ, גם קליעים, גם סופרים וכו' וזה יכול להגיע לעד פי 8 לנזק (!!!). בנוסף, יש לו עוד הרבה יכולות מועילות כמו ה-Gamma Bolts שקופצות בין הקירות ומפוצצות/הורגות כל מה שבדרכן, תעופה ו-might מדרגה 2. לבסוף, השתמשתי במגנטו ובג'ין כדמויות תומכות, אבל למעשה הם די דומים. שניהם מעופפים על טלקיניזס (כזה או אחר) המסוגלים לבנות גשרים וזה די עוזר. ה-leadership של מגנטו די נחמד, במיוחד כי הוא מופעל עם קריאה לעזרה, ה-Dark Phoenix של ג'ין הוא סופר סביבתי נחמד שגם יכול להשתלט על אוייבים, והסופר השני שלה זו החייאה. עקרונית, כל אחד מהם הוא בר החלפה, והכחוחת של סקארלט וויץ' די דומים לשל ג'ין בכל מקרה. רק קח בחשבון שעדיף שיהיה איתך מישהו מהאחווה בלפחות שני מקומות (מסויימים) במשחק, אבל תמיד אפשר ללכת אחורה ולבצע שינוי של הקבוצה.. בכל אופן, הלינק הבא יוכל לעזור לך עם כל שאלותיך: http://faqs.ign.com/articles/655/655356p1.html

Super Monkey

New member
זה ממש לא משנה

המשחק קל בטירוף (ברמה הבינונית) ודי לינארי. בחרתי דמויות סתם לפי החשק וללא שום שיקול אסטרטגי ועדיין סיימתי את המשחק (קולוסוס, מגנטו, אייסמן ופיירו). אחרי כמה זמן המשחק די לינארי ולא מאתגר כמו שהוא היה יכול להיות (משהו סטייל KOTOR אולי??? - גם יש הרבה אקשן וגם המשחק תפקידים מושקע). טיפים? תרביץ הרבה עד שתסיים את המשחק. מתי המשחק ממש מהנה? כשמשחקים בו 2 חבר'ה שיושבים על אותו מחשב (2 על המקדלת או אחד מקלדת ואחד עם CONTROLER) ומרביצים כמו בארקיידים הישנים לאורך השלבים. יש תרגילי קומבו קבוצתיים שנותנים בונוסים וכדי לעשות אותם צריך לבחור שתי דמויות שמבצעות קומבו מסויים כאשר הם בשליטה של שני השחקנים ולא שחקן+מחשב (למשל: אייסמן + פיירו יכולים לעשות ELEMENTAL POWER ATTACK של אש וקרח או קלוסוס+וולברין יכולים לעשות תרגילי WWF משותפים על יריבים). ציון כללי: 3 בננות מתוך 5 בסולם הקוף. מהנה בהתחלה אבל עם אורך חיים קצר לאנשים מעל גיל 12 (מנטלית).

spidey 82

New member
אה... "תרגילי WWF"?

קודם כל התרגיל המפורסם שלהם בו פיטר מטיל את לוגאן לעבר המטרה נקרא Fastball Special. וה-WWF (לפחות בשמו) לא היה קיים כששתי הדמויות ו/או המהלך הופיעו לראשונה.

Evil Beast

New member
למרות...

אם בWWE יעשו את הפאסטבול ספיישל אני אחזור לצפות בזה

למעלה