X FACTOR UK

Outplay

New member
X FACTOR UK

מקווה שזה בסדר לפתוח הודעה חדשה.. לא מצאתי לאן לנצלש.. אני עוקב אחרי האקס פקטור US ואני ממש נהנה מהפורמט.. הבעיה היא שהמתמודדים בכלל לא משהו. וגם די ברור מי ינצח. חשבתי לנסות את הפקטור של UK.. למישהו יש המלצה לעונה טובה? (עדיף עונה עם סיימון)

יש את העונה הנוכחית כמובן...למרות שאחרי ההדחה

של סמי... לא יודעת כמה אפשר לקרוא לה עונה טובה. לפני כמה שעות שודר פרק26. (נראה לי לפחות) אני דווקא אוהבת את המתמודדים בUS. בכל מקרה עונה טובה בUK לדעתי היא לא יודעת את מספר העונה רק שנה 2008 - מצטרפת אודישן של הפייבוריטית שלי מאותה עונה. אבל זאת העונה היחידה שראיתי אז זה לא חוכמה.. יש פה כאלה שראו את הכל. http://www.youtube.com/watch?v=OoBzlVF3ATo

Mikey Weiss

New member
מאחר וראיתי את כל העונות, אני יכולה להמליץ

אבל אני לא יודעת איפה אפשר לראות את העונות הישנות: עונות 2 ו3, עם השופטים הישנים, קייט ת'ורנטון כמנחה ורק שלוש קטגוריות, ומהגלגול החדש יותר של התכנית שבטח יש יותר סיכוי למצוא, אז עונה 5. ואני לא מבינה מה האובססיה עם סיימון, בחיי. כאחת שראתה אותו גם באיידול, גם באקס פקטור וגם בBGT כבר חמש שנים שהוא ממחזר את הטקסטים של עצמו. כמה אפשר להנות כבר מתכנית רק כי סיימון מאשר או לא מאשר מישהו.

אין כמו סיימון

Mikey Weiss

New member
עד לפני כמה שנים, אולי. אבל כבר מלא זמן

שהוא לא מחדש שום דבר. זה לא שהוא לא מבדר אותי, ואני בהחלט מעדיפה אותו על רוב השופטים האחרים, אבל אף שופטים - לחיוב או לשלילה - הם לא סיבה מספיק טובה בשבילי אם לראות או לא לראות. מה שחשוב לי אלו המתחרים, בחירות השירים, העיבודים, ההפקה.

Bleed for Me

New member

וואי עונה 3 הייתה סבבה! ליאונה
גם 5 ו6 היו סבבה, כפרה על שריל! בכלל זאת אחלה תוכנית ועם כל הכבוד לקייט, דרמונט מלך

גלן1

New member
ואני אומר שהעונה הזאת גמרה את הקריירה מבחינתי

ברגע שהדיחו את קרייג עם הקול הכי ייחודי ובעל ההגשה הכי מבטיחה , אין לי חוץ ממישב B אין שם מתמודד ראוי בכלל להקשיב לו. עכשיו אני הולך לצפות בשירים.

למעלה