X DRACO SINISTER X

yearak

New member
X DRACO SINISTER X

אוקי - קראתי את כל הספר הראשון והשני (לקח הרבה זמן, אני שונאת לקרוא מהמסך של המחשב) והגעתי לסוף של הספר השני. אזו הנקודה שלי - זה הסוף? הארי מת וזהו? מה אם כל האחרי? אין פרק 14 או משהו? איזה סוף מאכזב. אם נתלתם בהמשך אנא הגידו לי. יערה

shai.m

New member
הייתי קורא...

אבל לפי מה שהבנתי,הסיפורים ממש ממש ממש ארוכים,וליקרוא על מסך מחשב זה אחד הדברים השנואים עלי... עלה לי רעיון בזה הרגע- אנחנו בפורום יכולים לפרסם פרק אחד (או חלק קצר) מסיפור,כל יום,וככה,יוכלו אנשים כמוני לקרוא את הסיפור,נוכל לארגן דיון על הקטע כל יום,ויהיה יותר גוון בפורום. אני גם מציע על כתיבת fanfiction בעצמנו... היום אני שופע רעיונות,אולי לא הכי טובים,אבל שופע רעיונות...

יש כמה בעיות....

1) זה קצת ארוך להעביר את זה לפורום! 2) אין לי מה לכתוב פה אבל ``בעיות`` ברבים נשמע יותר מקצועי! עזבו... בכל מקרה, בקשר לפאנפיק-אני /לגמרי/ בעד שנכתוב כולנו...אני כבר כותבת עם חברה שלי פאנפיק בשנה חמישית של הארי...הגענו לפרק שלוש ויש לנו רשימת מתים ארוכה (מוווהאהאהאהאאאא!) ולמען האמת, הרגנו מישהו בפרק השני...לא משנה...אז בכל מקרה, זה קצת יבלבל אותי....אבל זה רעיון מצוין! המשך כך! ישר כח על היזמה! :) -ליאת-

shai.m

New member
לא קראת כמו שצריך...

לא אמרתי שנביא את כל הסיפור לפורום,אמרתי שבכל יום משהו יהיה אחראי לפרסם חלק קטן מהסיפור,ובכל יום יהיה דיון על החלק הזה,מה יקרה בהמשך,לאלה שלא קראו,ועוד...

המממממםםם....

בסיידר....אבל בקושי יש אנשים שלא קראו...אולי שמישהו ידאג לתרגם את זה לעברית ויעביר לפה?? בסה``כ אין מושגים חדשים לתרגם! אני /לא/ מתנדבת! :) -ליאת-

תפסיק עם זהההההה!!!!

הנה רעיון-מה עם תחרות פאנארטס? יש לי מלא שלי ושל 2 חברות שלי....אני רק צריכה שהן יאשרו...אני מניחה שהן יסכימו....בכל מקרה.....מה אתה אומר? רק שכבר ניסיתי לתקוע פה תמונות מסורק וזה לא ממש הולך לי.... -ליאת-

nope!

לא סיימתי לקרא...הגעתי לפרק 5 נראה לי והפסקתי...ממש אים לי כח ואת כל כוחי הנותר בזבזתי על פורומי פנדום (תרשמו!!! בלי להעליב: נמאס לי להיות היחידה שם עם שגיאות כתיב!) בכל מקרה...לא ידעתי שהארי מת...ולפי ההערות של סטרלינג בפאנארטס שלה, היה נראה שמאךפוי ימות...רק תגידי לי: מה קורה עם לופין ופלור? (לא רוצה פלר! לא! אל תכריחו אותי! דייי!!! הנה: פלור פלור פלווווור! מגיע לך גילי בר-הלל!!!)...בכל מקרה-יש שם עוד פאנפיק-פאראדיגם אוף אנסרטיינטי...שמעתי שזה /ממש/ יפה אבל אין לי כח להתחיל...זהו! ועד כמה שאני יודעת-אין לזה המשך! :-( -ליאת-

למעלה