xדרות חדש?

RenanaD

New member
ואולי גם משהו בידיים שלה? לא זוכרת

הקטע של האנה זה בדיחות משעשעות. שתדבוק לעניין הזה וזהו

אגב יער. מה נסגר עם כל היערות בסדרה הזאת? והבנות עוד לא למדו שכשיש עצים, מנסיון, הן אמורות לברוח לכיוון ההפוך?!

o0Invisible0o

New member
אורפן עד 6.

טוב, זה הולך ומשתפר!! חבל שאין לי זמן לצפות בכללללללללל..ואני תקועה עם סרטים אילמים משמימים ובחינה מהגיהנום.

בכל מקרה, פרק 6 כשאליסון חוקרת את בעלה ושוכחת שיש פוט לוק וכל השכונה באה והיא משתכרת וכו' וכו'.
קודם כל- אליסון היא השכפול האהוב עלי. ממש אבל.

שנית כל, הם גרמו בפרק 5 שזה יראה ממש הגיוני שבעלה משגיח עליה, אבל כמובן שלא.
לא הבנתי איך החברה שלה לא הבינה מה קורה - כאילו, מילא שבהתחלה היא הבחינה בהחלפה של החולצה, אח"כ היא ראתה שוב את אליסון האמיתית ישנה, עם החולצה הקודמת, גררה אותה לחדר ושנייה אחרי זה היא עומדת בסדר שוב בחולצה הישנה? כאילו, איך את לא קולטת?

נמאס לי מסוחר הסמים..מקווה שאחרי שהוא איבד אצבע ומסמרו לו את היד הוא קלט את המסר ששרה ממש ממש ממש לא רוצה אותו בחייו.
כאילו, מבחינתתו היא זייפה את מותה כדי לברוח ממנו..מה הוא עוד רוצה?

נמאס לי גם מחבר של בת'. הוא חתיך וזה היה מגניב בהתחלה אבל אין לי כוח לסחטנות שלו...למרות שבסוף נהיה שוב נחמד שהוא רק רצה לשמוע והחליט שלא לסמם אותה.
ורגע, הצ'יפ שבאמצעותו הוא עוקב אחריה זה מה שהושתל בלילה והיא זכרה בבוקר? כי זה חייב להיות אחרי שהיא החליפה את בת', נכון?

מה עוד??????? אני לא זוכרת אבל מעניין לי.
איך השחקנית הזאת עושה את זה? כ"כ הרבה דמויות, ואוו. ואני חשבתי שליזי בנט משחקת הרבה דמויות.

Rachel47

New member
אליסון מושלמת

אבל אני מאוד אוהבת את קאסימה

וגמני הייתי מבולבלת לגבי הצ'יפ הזה וזה היה כזה חסר אחריות להסתיר את הצ'יפ בצורה שבה הוא ייפול יום אחרי!
פחחחח חובבנים
וגם כנראה הסמים שנתנו לה לא היו משהו אם היא זוכרת

בקיצור אני גם ממש אהבתי עד כה (לא התקדמתי מפרק 8 לצערי) ואני כבר ממליצה על זה לאנשים...

o0Invisible0o

New member
משהו בקאסימה מעצבן אותי..

היא קצת..אממ..מתנשאת?
וכאילו, רוב השכפולים הם כאלה - שרה, קאסימה והלנה כולן בטוחות שהן יודעות יותר/הן צריכות להנהיג (במקרה של הלנה זה פשוט לרצוח.
) ורק אליסון יודעת את הגבולות שלה..והיא כזאת..אממ..אמיתית ובעוד הן כולן חזקות היא חלשה ומתחזקת, אז אני אוהבת אותה.
חוצמזה soccer moms ftw!

Rachel47

New member
אני מסכימה לגבי זה

וזה בהחלט הצד שבה שאני מאוד אוהבת
אבל קשה לי להתחבר לסאקר מאמס

וקאסימה נורא מגניבה

o0Invisible0o

New member
יש!

כולכן לא תסלחו לי אם פתאום בעונה השנייה זה יהפוך להיות ממש ממש גרוע.

יאללה, אני הולכת להמשיך לא ללמוד היום ולראות פרק 8 כדי שאני אוכל לקרוא את ההודעה המספוילרת של רייצ' כבר!

Rachel47

New member
עכשיו יש הודעה שלך על הסוף עונה שאני לא

יכולה לחכות לקרוא

o0Invisible0o

New member
אורפן סוף עונה!

מה.
הם ממש בלבלו אותי עם דוני. ואוו. הרי במהלך הפרק שגילינו מוניטורים לגמרי האמנתי שהוא גם ואז פרק אחרי הוא הוציא אותה משוגעת אז האמנתי לו...החברה האובססיבית לא הסתדרה יותר מדי אבל..ואוו..אני לא מאמינה שאליסון רצחה אותה! אחרי שכבר היה ממש ברור שזאת לא היא..וגם אם זאת היא והבטיחו להסיר אותה מה את נותנת לה למות בכיור?

אני לא מאמינה שMrs. S היא עוד מדענית. זה הכי הכי לא מסתדר לי אם חושבים על מה שקרה לכל אורך העונה וגם בהיסטוריה אז אני תוהה מה קרה שם ואיך אלינור [? נו הפונדקאית..] מסרה אותה במקרה למדענית? כשאת הלנה היא מסרה לכנסייה?
ברוך שפטרנו מהלנה, היא הייתה קורבן, הן כולן קורבנות אבל עדיין...זה ממש עצוב.

אה, קטע מצחיק, כשהלנה מחופשת לשרה ונמצאת בדירה של בת' אני כזה מסתכלת עליה וחושבת לעצמי: "מה נסגר איתם? הם שכחו את האיפור של הלנה על שרה? היא נראית ממש כמוה..!"
little did I know..

מצחיק שהן פטנט.
כאילו, עצוב ומזעזע אבל קצת מצחיק.

איזה סוף עונה מטורף..וקצת יותר מדי אובר דרמטיות בסוף.

אוף. אני מבולבלת מהכל.

אה רגע ולנושא המדעי של שכפולים - מהמעט שלמדתי בביולוגיה בתיכון (וזה מדהים שאני עדיין זוכרת את זה!) בעצם המקור חייבת להיות מישהי מבוגרת מהן, לפחות בתשעה חודשים אם לא יותר.
ניסיתי להזכר בתהליך שלמדנו שעשו לדולי וכשלתי ממש, היו פה כמה שורות ממש מביכות בהן אני מנסה להזכר שמחקתי עכשיו אבל בכל מקרה חייבת להיות כבשת מקור שהן העתק יותר צעיר שלה...אלא אם בנו את כל התא שלהם והמטען הגנטי מאפס..ואז באמת אין מקור..זה..מה שהסדרה אומרת שקרה?
ולא הבנתי מה זה פרו-קלון. יש לה גנום משופר? כמה הזוי.

וכמה דמויות למען השם השחקנית הזאת יכולה לשחק??? אני מקווה שהיא לפחות תקבל מועמדות לאמי! ממש מגיע לה!

ואז, סדרה קנדית, הפקה אמריקאית.
מה זה אומר? שאלה טובה אבל נראה שרשת המקור היא אכן ביביסי אמריקה..וכן, אכן חודשו לעונה שנייה. יאיי!

Rachel47

New member
אני לגמרי מבולבלת!!!

כל הכבוד על העניין עם דני!!!
הם עבדו עלינו...עלינו!!! אפחד לא עבד עליי בסדרות כבר הרבה מאוד זמן
למרות שכן היה ברור שזאת לא הבלונדה הזאת חשבתי שפשוט יראו שגם מישהו אחר עוזב ואז היא תבין שהיא סתם הרגה אותה...שזה גם היה ממש מפתיע

זה שמיסיס אס מדענית זה היה הדבר שהכי הכי הכי העציב אותי וביאס אותי בכל הפרק הזה (אפילו יותר משיעולי הדם של קאסימה!!! אבל זה היה קלוז סקנד)
וזה כן הגיוני כי אמיליה (הפונדקאית) לא מסרה אותה למיסיס אס
היא מסרה אותה לאיזה אחד...ויקטור (?) שהביא את הילדה למיסיס אס

בקשר לדולי
|מסתכלת בסיכום של המבחן בהנדסה גנטית שהיה אתמול|- לוקחים גרעין מתא רגיל מכבשה אחת, שמים בתוך תא ביצית חסר גרעין של כבשה שנייה ומשתילים ברחם של כבשה שלישית
אפילו רשמתי את זה יותר ארוך מבסיכום, אני זוכרת שכשלמדתי חשבתי שלנושא כמו דולי מגיע יותר משקופית אחת ו2 שורות..אבל לא...
זה לא נשמע מסובך במיוחד אני מניחה שבפועל זה באמת לא כזה פשוט

תכלס אם אין באמת מקור
יש סיכוי שהם הצליחו ליצור מקטע DNA ארוך (מספיק בשביל באנדם? זה די מסובך עם המיליון כרומוזומים שלנו...אבל נניח) השתילו בתוך ביצית, ושמו בתוך בחורה..
אני דווקא לא כזה הבנתי מהם שהם כאילו מתכוונים לזה שאין מקור..אולי יש...
ממש חשבתי שזו תהיה שרה

וואו הן פטנט
אמאלה
זה הכי נורא ששמעתי אי פעם
יש את כל העניין הזה שבסופו של דבר אנשים הם לא רכוש
והן אשכרה כן
אני אגב מאוד מאוד אהבתי את הברקודים האלה (התקדמות אדירה מאז "מלאך שחור" שם היה להם קעקוע של ברקוד אמיתי על העורף
) זה גאוני, זה פענוח גאוני..וכל הביולוגית שבי ממש נהנתה מכל העניין הביולוגי בסדרה
ואומייגאד הן פרופרטי

סליחה אבל מזה שמחתי שהיא ירתה בהלנה
די כבר וזהו!!!!

אין לי מושג מה העניין עם הפרוקלון
אבל באמת לא הייתה עדיין רייצ'ל בסדרה הזו

o0Invisible0o

New member
אני הכי אוהבת בתגובה שלך

שהיה את הדבר שהכי הכי העציב אותך ואז..עוד מליון דברים שהעציבו.

אבל כן, אני לגמרי מרגישה אותו הדבר..
תודה על ההסבר על דולי, לא זכרתי לאיזה תא השתילו.
טכנית אפשר לעשות את דולי מכבשה אחת..כל עוד היא נקבה, נכון?
אין סיבה שלא. ..

צודקת על mrs s הם אפילו דיברו על זה בפרק ושכחתי!

Rachel47

New member
לא נכנסתי לזה יותר מידי

אבל אין בזה הגיון כי אם תקחי גרעין מתא ותכניסי לביצית של אותו אורגניזם אני חושבת שהיא תזהה שזה גרעין עם אותו DNA ולא תהיה הפרייה
אני חושבת!!!
אבל זה נשמע הגיוני...שיש איזה מנגנון שמתעקש שהDNA יהיה לפחות מפרט אחר, את יודעת מינימום תעשי את זה מה קרה?
תיאורטית יש סיכוי שאפשר לעשות דולי משתי נקבות אם ככה..אבל אל תתפסי אותי במילה
הלוואי ומישהי שטובה יותר בביולוגיה ממני תקרא את זה ותענה לנו על זה (דפנה?!?!?)

ובעיקרון הכל העציב אותי

שמחה שהצחקתי אותך

פשוט הקטע עם מיסיס אס שבר אותי לגמרי

אורפן בלאק בלי ספויילרים

ראיתי 2 פרקים עד כה. בהחלט לא יצירת מופת, אבל ממכר מאוד!! והשחקנית הראשית מדהימה

ואגב, היא נורא דומה למאק מורוניקה מארס.... רייצ'ל?

אמשיך לדווח....

o0Invisible0o

New member
ידעתי!

לא, אין..זה פשוט ממכר.
אמרתי שזה לא יצירת מופת, אבל זה ממכר..וכן, השחקנית הראשית מטורפת.

למעלה