תודה לכם על ההתעניינות...
הסתובבתי גם כאן גם בשבועיים האלה. רק שלא מצאתי משהו אמיתי לומר, לכן שתקתי. איני מצטיין ב- small talk שגם מתרחש כאן, לעתים. אין שום דבר רע ב- small talk, וזו לא ביקורת על האנשים שמנהלים אותו, זה רק ציון עובדה לגבי. אם הבנתי נכון את כוונתך לגבי ה-צללים והצלליות' אזי לגבי הם לא מהווים גורם, אלה יותר סיבה לגיחוך. אני מקפיד על אמיתיות ונאותות בכתיבתי, ולא על נחמדות. נראה לי שזו הדרך היותר נכונה. מעבר ליעוצים וטיפולים ושיחות ו ..., התרגשה עלי 'חגיגה' חדשה (אם כי צפויה למדי). אני מועסק באיזה startup-ון קטנטן (3 וחצי אנשים על משכורות ועוד אחד יועץ עובר ושב). ובתוך הקהל העצום הזה מתנהלות בחודשיים האחרונים מלחמות בנוסח ובהיקף של 'אפוקליפסה עכשיו' או (לקהל יותר צעיר) Kill Bill 1/2/X. מנכ"ל החברה ואיש הפיתוח העסקי (משרה וחצי) מנסים לנשל את יזם (משרה). היזם הוא בעל המניות העיקרי, אך בחור צעיר וחסר ניסיון לעומתם. ולכן הם חשבו שיכלו לסובבו ולבעותו החוצה. אך לא כך אירע. בקיצור, מימון ,שממנו חיינו עד עכשיו, נגמר. המשקיע מוכן לתת מימון ביניים (שאמור להספיק עד הגיוס), אבל הוא דורש כתנאי שהצדדים הנצים יגיעו להסדר כלשהו. ואין הסדר. אבל יש מכתב פיטורין שנכנס לתוקף באמצע מרץ. כך שהשקט היחסי שלי אינו נובע מהאכזבות, אלא ... חיפוש עבודה, הצורך 'למכור' את עצמך, או איזה תדמית שלך, כל אלה גוזלים המון כוחות, שכרגע אין. וכן, אני יודע, יש צרות הרבה יותר גדולות מחיפוש עבודה.