WWW3331 יקר

טל ארז1

New member
WWW3331 יקר

אין ספק במידה ואינך עפר ניב אתה בהחלט תואם כזה. תגובותיך מביישות את הפורום ומשואות לו גוון קודר במיוחד. ייתכן שזאת כוונתך או אז נדרש מנהל הפורום להוקיעך ולסלקך לאלטר. במידה ואינך אותו "יצירת מופת " למדת יפה את העבודה. אתה עיוור למתרחש , חד מימדי בהבחנתך , וחסר אינטגריטי לחלוטין.

www3331

New member
פיספסת הי הוהיהו

פיספסת ובגדול החבר דן זה לא אני אני המחליף שלו , רואה אתה ממש לא יודע כלום אפס. חבוב אתה כמו שאמרתי קודם באחד הסיבובים שלנו פנטזיונר שחושב שהוא יודע הכול , אתה חסר ידע לחלוטין .

Master Stav

New member
טל ...איש יקר

ישנם אנשים מסויימים ( שאל אותי ב4 עינים אענה לך ) שקצרה היריעה בכדי לטפל בהם .... אז מוחקים קצת , מצנזרים קצת , עונים קצת ובעיקר מבינים שלכל פורום יש את הטרול המתחכם שלו ... כמו אותם יודעי דבר בבחירות שכתבו תילי תילים של מילים מתחכמות והיה ברור שאין אלו אלא כותבים בתשלום אני ממליץ על התעלמות מבטיח לך שכול פעם שיעבור הגבול אני ושותפתי היקרה נדאג להעלים את השיירים .....

www3331

New member
מנהל הפורום

האם התכוונת אלי במקרה? אתה ברור לא דוגל בדעתי אבל יש התארגנות בפורום נגדי מעניין מאוד , אגב אני לא זילזלתי בך אז למה אתה בי? ממש לא מדאיג אם בפורום שמטיילים בו לדעתי עד עכשיו משהו כמו 28 איש אמחק אני אסבול את זה . אם היינו נפגשים ב 4 עניים היית מאוד מופתע מי כול כך מפרגן "לך" כאן.

Master Stav

New member
מוותר על התענוג המפוקפק

שבפגישה איתך . ולגבי כמות האנשים אם זה לא מעניין אותך למה אתה פה ?

pyahjm2

New member
תואם ניב ?

זה הבית עם הגדרות כחול לבן . המשפחה גם משופעת לאומניות וגם מלא כלבים אוכלי אדם, כלבי דם כאלה ברור שיש שם מוזרות מאיימת אולי קצת לא מתאים לישוב הזה בגלל הדיעות שהגדר מראה

Master Stav

New member
../images/Emo31.gif

לא אהבתי את המתשמע מתוך התגובה הזו עופר ניב הינו בן הישוב ואין קשר לצבע הגדר שלו או לכלבים שלו ולהתאמתו ליישוב .

pyahjm2

New member
ברור

לא היה אפילו צליל של זלזול ולו הדק ביותר לפי הידע שלי הגדר בכלל לא מתןך אמונה פוליטית אבל לא כאן המקום לפרט יותר שמעתי שזו הסטוריה משפחתית של אובדנים בשרות המדינה ובגלל זה הוא כזה מוזר של כחול לבן

תותח9

New member
גם זו תגובה לא מתאימה

מה לך ולהיסטוריה המשפחתית שלו? איך זה קשור לפורום בכלל? עופר ניב גר בישוב, דעותיו ידועות, ולחלק מאיתנו יש ויכוח עליהן אין צורך להיכנס לנושאים אישיים דודי הולצמן

pyahjm2

New member
אך קשור

מישהו כאן הזכיר אותו ולא לטובה אני בתור בן משפחה כן לא תאמין אבל יש לו בקדימה בן דוד ובת דודה אז אני מעודכן מאוד , וגם בני ביתו גולשים בפורום זאת משפחה של מחשבים כולם גולשים בפורומים של הישובים שלנו, הנכון זה לא חשוב לפורום אבל מישהו אני כבר לא זוכר מי הזכיר אז עניתי ולא בכדי לסנגר או להלין על מישהו בפורום , אבל מי שכתב על עופר ממש לא אוהב אותו ונראה די מתלהם איתו ולא בדיוק הבנתי למה אז עניתי זה הסיפור כולו ונגמר,

למעלה