www.yael1.jemix.co.il

moranush16

New member
www.yael1.jemix.co.il

www.yael1.jemix.co.il ניב חסר לך שתמחוק אני ארצח אותך ברור? אתה כבר צריך לדעת מי אני!!! אה וד"א כבר הגעתי ל45!!!

moranush16

New member
ניב...

ניב, אני לא מעניינת היא זאת שחשובה לי... וככה אני יותר יפה!!!

sweeny

New member
כל הכבוד על היוזמה אבל ...

אולי תתקני את השגיאות שמופיעות באתר בזמן שמנסים לדפדף בו ? יש שם שגיאות של הרשאת גישה וז לא צריך לקחת יותר מכמה דקות לתקן. בהצלחה.

moranush16

New member
בקרוב

אני פותחת אתר חדש לגמרי בקרוב הוא עדיין בבנייה... וניב... אני עדין יפה!!!

sweeny

New member
מה הקשר ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

לניב ואלי ?! לא קוראים לי ניב
תודה.
מה הקשר 2 : אם את אנורקסית, כפי שניב אומר, להיות יפה וחולנית לא שווה כלום
את יכולה להיות יפה ולאכול לפי צרכייך אבל זה בטח לא ישכנע אותך. מה שאולי כן ישכנע אותך זה לבקר בתל-השומר או בכל בי"ח אחר במחלקה של האנורקסיות ולראות לאן את עלולה להגיע. משם קשה מאוד לחזור לחיים נורמליים ואם את מתכננת לעשות ילדים באיזה שלב של חייך אז יש לך סיכוי גדול מאוד לאבד את היכולת להביא ילדים. אל תאמיני לי לכי לבקר במחלקות ותראי לאן בחורות מגיעות. שיהיה לך בהצלחה עם האתר החדש.

moranush16

New member
תשובה...

רק התכוונתי להזכיר לניב שאני עדיין יפה... והוא בכלל לא ראה אותי בזמן האחרון וממש אבל ממש לא רואים שאני כ"כ רזה... ואני דווקא אוכלת נורמלי אבל מרזה... אבל אל דאגה כבר ספגתי צרחות מהרופא...

musteek

New member
למורן

מה הגובה שלך ובת כמה את? כמה קילו ירדת כבר? אמרת שלא רואים בכלל שאת רזה אבל תאמיני לי שמי ששוקל 45 הוא מאוד רזה אני מקווה שאת לא בכיוון לאנורקסיה כי אני עברתי את זה מקרוב וזו מחלה בכלל לא נעימה ואני לא מאחלת את זה לאף אחד אם את רוצה בואי לבקר בפורום של הפרעות אכילה ותראי מה הולך שם

moranush16

New member
בת..

בת 16 והגובה שלי הוא 170... ואני ממש בכיוון של האנורקסיה. וניב תמיד ידע שאני רוצה להרזות עוד ועוד!!! <אבל לא עזר לו כל זיוני השכל> אבל עכשיו אני כותבת אחרי שהחבר שלי כבר נתן לי מכות רצח בגלל המשקל... ומשבוע הבא הוא לוקח אותי <בכוח כמובן...> לאיזה דיאטנית שתעלה לי קצת ת´משקל... נקווה שהם יצליחו בשלהם...

למעלה