www.paragliding.org.il חדש!חדש!חדש

www.paragliding.org.il חדש!חדש!חדש

לא זו איננה טעות. לחברים שלום האתר החדש של האגודה למצנחי רחיפה יוצא היום לדרך חדשה. הקפידו להירשם ולמלא פרטים מדויקים בטופס הרישום וכן בפורום זה. שימו לב שהחלק הימני של דף השער מיועד לחברי אגודה בלבד. האתר מורכב ממערכת משוכללת של זיהוי החברים המשתמשים בו. לפני כניסתכם לחלק זה חייבים אנו לאשר אתכם ע"י בדיקה שהרשומים אכן הינם חברים באגודתנו. מקווה שתהנו ותעשירו את הידע שלכם באמצעות אתר זה. אגב, לא לפספס את גלריית התמונות שתתרחב גם לתחום הוידאו שיתווסף בקרוב. נשמח לקבל בפורום זה תגובות לגבי האתר. אורי שמיר

guycobra2

New member
:-../images/Emo7.gifלאורי שמיר וחברי האגודה../images/Emo24.gif

שלום רב ובהצלחה באתר החדש אך...שאלה לי ורק שאלה אחת חשובה ומעניינת... והיא... מי שלא חבר באגודה?? ומי שנימצא בשלבי הקורסים ואין לו עדייין רשיון וחברות באגודה? כמוני!! כנראה שלא יוכלו להתרשם לראות ולחוות ובטח גם להעלות תמונות ...

עבודה נהדרת!

יופי של עבודה לכל העוסקים במלאכה! אי אפשר שבחים בלי מעט ביקורת בונה.. טופה הרישום לא מתיר הכנסת טלפון נייד במבנה החדש (7 ספרות + קידומת) משה

יעקבג

New member
לא מצליח להרשם לאגודה

אורי שלום ניסיתי להרשם מחדש באתר המחודש והדבר לא עולה בידי ברישום של הטלפון הנייד - אני מקבל הודעה כי לא רשמתי מס טלפון אף כי הוא רשום למהדרין יש שם בעיה כנראה, שבת שלום יעקב גרזון

shaison

New member
אורי שאלה בפורום בטיחות

פשוט לא היה לי כוח להעתיק את זה לפה שי לנואל

לי היה כח להעתיק... ל___ לא מראים

חצי עבודה התשובות בקרוב. 1. בוצעה מחשבה רבה לפני המהלך הזה, ולא בכל דבר חיב וועד האגודה לשתף את כולם מיידית. 2. נכון שיש מדריכים שאינם חברי אגודה ונמצאים בחו"ל (ניתן על כך מחשבה בעתיד) אך פורום הבטיחות והאויראות נועד להעשיר מרחפים בעלי רשיון בר תוקף וכאלה ששילמו מיסי חבר , (ישנם כאלה שעדיין לא הפנימו את האפשרות הזו - אלטיסט : (והתשובה היא גם לזה שאחריך כתב ג'יבריש) הוא אחד שלא מוכן לקבל כל אחד לקבוצה שלו - מה שאנחנו כן מוכנים לעשות- אבל.... אנחנו לא פריירים של אף אחד: גם נשלם מיסים, גם נכסה את התחת של כאלה שבוחרים לא לשלם מיסים, וגם לחשוף אותם למידע של פורום בטיחות ואויראות-----עד כאן--- ואם זה לא מתאים לכם התקשרו למשרדי האגודה ותשלמו מיסים כמו כולם בברכת חברי הוועד על האתר הנפלא של האגודה מקוים שחברי האגודה יפיקו ממנו את מירב התועלת אורי שמיר

www.paragliding.org.il זו הכתובת?

אם אני לא טועה זו הכתובת של האתר הקודם ועוד לא הצלחתי למצוא את האתר החדש... אשמח לקבל חידוש. 'גלישה' מהנה.

guycobra2

New member
תלחץ

באתר הזה תלחץ היכן שרשום למעלה טיסת הכרות שאלות ותשובות ,תיכנס ותכניס למועדפים.

כתובת האתר

גיא תודה רבה. חבל שאין שם חדש לאתר. כתובת חדשה יכולה להוביל מבקרים לאתר החדש ולא לקודם...

lashover

New member
INTERNET SITE

I AM WRITING FROM CALIFORNIA AND REGRET I DON'T HAVE AN HEBREW KEYBOARD. I ONLY WANT TO SEND YOU MY CONGRATULATIONS FOR THIS BEAUTIFULL WORK WITH THE INTERNET SITE AND EVERYTHING. KO LEHAY ARIE LASHOVER

למעלה