WWW.ALEX.COME2US.CO.IL/80S

one caress

New member
WWW.ALEX.COME2US.CO.IL/80S

מ ש ג ע -U T T E R L Y * F A B U L O U S למאמרים יש מקום של כבוד משלהם. לאלפא יש אייקון משלו(אני מה זה מקנאה- בצורה חיובית כמובן
) ואפשר בכיף להזיל ריר על גלריית DM מה עוד צריך בחיים , הא?

turrican

New member
אח.. עשיתי לי פרסומת

האמת שהאתר לא יצא בצורה רשמית כי רציתי עוד להוסיף דברים אבל One Caress כבר הוציאה לציבור את הידיעה שיש אתר חדש חדש לפורום וכתובתו -->> www.alex.come2us.co.il/80s <<--- אני מקווה שתהנו כי זה נעשה עבורכם ובשבילכם ותודה מיוחדת לכל מי שעוזר ותומך כמו: One Caress , Pimfp , אלפא , Tora וכל הח´ייברה הטובים מהפורום . אני מצרף את הלינק להודעה.

alpha80

New member
אה???

תודה רבה אלכס! ומה עוללתי שמגיע לי לינק משלי באתר שלך?...
רגע רגע.. זה אומר שאטרך להיחשף עם ביוגרפיה וכל זה? מיקסים? תמונות עירום? תגיד לי קודם במה זה כרוך..... ואם כבר אז יש לי רעיון: אמנם לא מקורי, ראיתי אותו באתר של בלייק, אבל זה יכול להיות נחמד: לעשות עמוד באתר לחברי הפורום היקרים: כל אחד שיצטלם עם האלבום הכי הכי שלו מה 80 וישלח לאלכס (תראה איך אני מסדר לך עבודה בלי לשאול אותך אפילו...) ואלכס יעשה אלבום תמונות. מה אומרים? יאלה . לעשות פן ולהוציא המצלמות.

turrican

New member
תודה טורה ../images/Emo13.gif

אמנם האתר לא גמור ויש עוד הרבה מה להוסיף זה הקונספט . החלק של אלפא יכיל מיקסים ואניפורציה על ידידינו היקר אלפא שאני מנסה לקדם אותו באתר , ובעתיד אני מקווה לפתוח מועדון אייטיז רציני ראשון בארץ משהו בהחלט מגניב . תודה על כל המחמאות זה עושה לי רק חשק להמשיך ולפתח את האתר.

turrican

New member
אלפא

לגבי הביוגרפיה+מיקסים+עירום -> ברור,לא?? אני מחכה וגם מצפה לזה. לגבי הרעיון השני רעיון מדליק!! קדימה חברים להצטלם ולשלוח אליי תמונות שלכם עם האלבום האהוב עליכם ולמה בחרתם רק אותו. תוכלו לשלוח אליי במייל שמופיע באתר. איפה המצלמה??

למעלה