WwbConfig

mande

New member
WwbConfig

שלום אני חדש בתיכנות ואני צריך עזרה בניתי דף ASPX רגיל שיש לו כפתור וכתבתי לו שיריץ את השורה כדלקמן: Process.Start(@"\\server name\drive_d\SMSINSTALL\bin\i386\RemoteShare\Webremote.vbs"); ואז שאני לוחץ על הכפתור להריץ את זה הוא נותן לי הודעת שגיאה "Logon failure: unknown user name or bad password" ב- web config מוגדר authentication mode=Windows ב- IIS שלי מוגדר Integrated WINDOWS וגם מסומן אנונימוס ואם כל זה יש לי הודעת שגיעה תודה מראש [email protected]

rnan

New member
../images/Emo189.gif ...

כמה דברים זה יכול להיות 1001 סיבות אני אנסה לעלות בכמה נפוצות האם בדקת האם יש גישה לשרת . ( ססמא וגדומה) תנסה למחוק את ה VIRTUAL DIRECTORY ולחדש אותון איך ? כך : פותח IIS מנווט בתוך DEFAULT WEB SITE לתיקייה של ה ASPX מקש ימני - מאפיינים בתוך DIRECTORY TAB ל TEXTBOX השלישי מלמטה (!!!) תעשה REMOVE APPLY לך אליו שוב ותעשה לו CREATE אולי זה יעזור אם לא אתה הולך דרך EXPLORER לספרייה שמכילה את ה ASPX שלך ( רק אם יש לך NTFS) מקש ימני עליה PERMISSIONS ( אני לא יכול לרשום לך בדיוק כי אני עך FAT32 אבל לפי מה שאני זוכר מהעבודה...) אתה מגיע ל FIND NOW ( של USERS) תבחר את ASPNET תוסיף אותו תן לו ( בשביל לבדוק) FULL ACCESS APPLY תנסה להריץ שוב אופצייה שלישית start run iisreset מקווה שיהיה משהוא אני יודע שזה מתסכל וגם אני ישבתי ימים על בעיות הרשאה של ה WEB DIR

למעלה