WTF?!?!?!

W a n n a B e

New member
WTF?!?!?!

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=262&msgid=91994900 כאילו מה הפאקינג קשר?! מאיפה היא הגיעה פתאום לתוך החיים שלי?! ולמה?! למה מי היא?! מה היא תעשה באירוויזיון לאלף עזאזל!? ובחייאת מישל גוריאשווילי?! נו באמת!!!!!! איזה עצבים חטפתי עכשיו בהמשך השרשור.... אומרים שסקעת סירב באופן רישמי לרשות השידור. לפי מה שהבנתי זה רק בין סקעת להנרי וניקה אין אנשים אחרים ברקע אולי זה סתם שמועות ובעצם הנרי וניקה נבחרו?! אמן!!!!!

uk23

New member
כמו שכתבתי בשרשור הקודם

כל אחת מ4 האופציות הן מעולות. הנרי וניקה, מירי מסיקה, מאיה בוסקילה, נינט. כל אחת מהאופציות עדיפה על סקעת מהסיבה הפשוטה שהן יותר מעניינות ומעוד הרבה סיבות. אם מירי תיבחר - זאת תהיה בחירה מצויינת. היא מדהימה ויש לה עוצמות שאין להרבה זמרות כאן ובכלל. היא מסלסלת בטעם, היא משלבת השפעות ערביות ומביאה יחד עם זה, המון מוזיקה עכשווית ושיר בסגנון (ואני לא אומר שצריך להעתיק, אבל זה יהיה מעולה) "באה אליכם" או "לשם" . . . זה בהחלט ימשוך תשומת לב. היא מדהימה וענקית ואם זאת היא אז ברכות ואיחולים
ואם לא, אז בטח הנרי וניקה המדהימים
ואם לא, אז סקעת, למרות שהבנתי שהוא ירד מהפרק כי הוא סירב. בכל מקרה כנראה זאת מירי ואני מרוצה מהבחירה.

כמה שאני רוצה לראות את הנרי וניקה

על הבמה בהלסינקי ואני בטוח שהם ייצגו אותנו בצורה מדהימה....מירי מסיקה היא בחירה יחסית אינטלגנטית לאירו'..יש לה קול מדהים ועם שיר קצבי טוב או בלדה בסגנון שירי מיימון היא תביא איתה נקודות רבות ורוח חדשה... אני עדיין מקווה שנשמע בשורות טובות היום על הנרי וניקה... נחזיק אצבעות... ואגב...היה מהמם בלונדון...קיילי המלכה האמיתית ללא ספק
חוזרים לשגרה...

למעלה