WTF???

45degrees

New member
עוד יותר קטנוניות:

כאשר יש שינויים מאוד גדולים, חלוקים הדרויניסטים בדעה האם ההתקדמות של הגנום היא באבולוציה או רבולוציה. מה שכן, דבר אחד ברור מעל לכל ספק: תורת האבולוציה מוכיחה ומסבירה את קיום כל בעלי החיים על פני כדור הארץ... חוץ מבני אדם!!!!!!!!!! כן כן - בני אדם סותרים את תורת האבולוציה בכמה וכמה דרכים. קריאת המשך: the missing link the naked ape + חומר גיאולוגי המוכיח ש: אפריקה היתה מכוסה מים לפני 2-5 מילויון שנה...

amitexc

New member
יאללה שיגעתם אותי כבר

טוב בסדר הוא לא אבולוציה ולא קשור לשום שרשרת מזון צניות שמעתם פעם? כי ככה ממחישים דברים יותר טוב אז הכלי הוא לא XR סתם דחפו לו שם שלא ירשם בהסטוריה של הונדה שהיה פעם דגם בשם XR שנמכר שנים על גביי שנים עד עצם היום הזה על חוקי ניוטון דיברנו כבר?

enigo

New member
אתה להיות בטוח?

כל אפריקה מכוסה מים (ולא, בוץ מגשם לא נחשב...
)? כי עד כמה שאני יודע, גושי היבשות, בגול, נמצאים באזור כבר כמה מאות מליוני שנה, אם לא יותר. חלקים מתכסים מים או מתיבשים, הרים עולים ונשחקים, אבל הגוש, כגוש יבשתי, נשאר. זה שכל אפריקה היתה מכוסה מים נשמע לי, איך נאמר, מפוקפק. אפשר לינק? ואם כבר לינק, אפשר קאליפר?

45degrees

New member
D.ביל:

הסוואנה - איפה שהדרוויניסטים חושבים שהפרימאטים התפתחו היתה כולה מכוסה מים. מעליה בלטו רכסי ההרים (יש כמה כאלה באפריקה). אבל למשל באתיופיה, איפה נמצא האזור המוכר בתור "מוצא האדם" - היה המקום מוצף ים. האזורים השטוחים והנמוכים - הסוואנה של היום היו מוצפים בזמן שקופי האדם התפתחו, HENCE: missing link. בכל אופן - הקליפר באוטו - למה אתה מחכה?

45degrees

New member
../images/Emo31.gif למקפצות כאלה באבולוציה קוראים:

רבולוציה זה מה שעשו עם ה XR.

שחרלרט

New member
כרובי.

שאישרתי לך לשים את התמונה לחודשיים,לא זאת הייתה הכוונה.... בתמונה ההיא אתה עם קסדה.

למעלה