WTF?!

bLAck hALo

New member
WTF?!../images/Emo6.gif

Eminem was reportedly denied dinner at a Florida restaurant, because he was "rude and obnoxious". The rapper spent time at theme park Walt Disney World's Ritz-Carlton Orlando with his eight-year-old daughter Hailie and mentor Dr Dre recently, but what should have been a relaxing break reportedly turned into a trip full of conflict. Sources say that because of their alleged bad behaviour, they were denied dinner at the Ritz restaurant. A source tells America's US WEEKLY, "Their bodyguards threw one of the waiters into a plant, causing him to fall on the floor. We said we didn't need their business. Plus, they were dressed terribly!" source: TeenMusic.com חחחחחחחחח קודם כל למה שדרה יצרטף אליהם?! יש לו משפחה משלו.. חחחחח אמינם, היילי ודרה חח דמיינו את אמ' מציע לדרה לנסוע לדיסניווארלד yo dre, lets go to disney world yo." שלושתם הגירסה האפטרמתית' של - 213

Thierry Henry

New member
מה זה למה?

אולי הוא הרגיש בודד באותו היום? אולי הוא לא ביקר מעולם בדיסניוורלד? מה קרה?לראפרים אסור ללכת עם חברים ראפרים שלהם ללונה פארק הכי גדול ומפואר בעולם? מה כבר הם עשו?? באמת!! תתביישו לכם צהובונים אמריקאים!

Envenom

New member
אני בטוח שהייתה לדרה סיבה טובה..

מענין אם אמ קרא למיקי מאוס dog
"You Mickey Mouse, dog, care to come over and take a pic with my daughter here, man?"​

LadyLuvJess

New member
אכן LOL!!

"Their bodyguards threw one of the waiters into a plant, causing him to fall on the floor" חחח ומה הם ציפו?! שהוא ימשיך לרחף?! חח גם כשקראתי את הקטע שמעתי איזה מלצר ככה אומר את זה, מתלהב מהעניין וזה יעני מעוצבן והכל- ואז השורה האחרונה קרעה אותי- "Plus, they were dressed terribly!" וזה כאילו מצדיק הכל.

חחחחחחחחחחחחחחחח

איזה חמודים! דרה אמינם והיילי איזה שילוב מנצח! חח והילה ירעה תני לדרה לבוא הוא רוצה ליהיות בדיסניוורלד.! ולא הבנתי מי התלבש נורא? אמינם והיילי ודרה? חע! חוצפנים! חחח והבודי גארד מסכן המלצר המסכן...

k k1

New member
חחחחחח המשפט האחרון קרע אותי...

וכל התגובות של כולכם...חחחח קרועים ואממ אולי אמ לא היה הולך לשם בשביל עצמו,אבל יש לו ילדה קטנה והיא אולי רצתה ללכת..ודרה סתם לא קשור..

למעלה