WTF?!? סוף העונה

סוויפי

New member
לא התנתק לך הממיר

רצו להשאיר אותנו עם הרבה סמני שאלה ו...דמיון.

Fitch

New member
באמת מוזר

כי אפילו לסוף פתוח זה פתוח מדי.

סוויפי

New member
מה שקורה זה ש...

רוצחים את טוני ומשפחתו....ומדו רואה את הכל מבחוץ...

STING3ER

New member
נבהלתי אבל זו לא היתה תקלה../images/Emo6.gif

אבל בשביל לא להשאיר ספק, האנשים שנכנסו לא נראו כאילו הם הולכים להרוג אותו. הם יותר התעניינו באוכל שבתצוגה. והאיש שהסתכל על טוני והמשפחה שלו, זה היה רק בגלל המוזיקה שהוא הפעיל.

הספרנית

New member
נראה לי שהמטרה היתה להבהיר את הפחד שבו

טוני חי בו ויחיה בו כל יום בחייו. אחרי הכל... רק הפראנואידים שורדים P-:

talburstein

New member
לפי הבנתי הוא נרצח

תחפש בפורום מישהו נתן אתר של תסריטאי (לא בסופרנוס) שמסביר את כל הרמזים לכך שטוני בעצם נרצח (ויש המון כאלה)

NoKi2sh

New member
לדעתי.

סיום יפה. בניית מתח מטורפת, הייתה לי הרגשה על קוצים, כמעט בחילה, שהולך לקרות משהו רע מאוד... כל הפרק היה משונה קצת, מעברים חדים מאוד, זוויות צילום שונות(פריים פתוח,פריים" מוצף"ומלא באדם אחד במיוחד)ומיוחדות. אהבתי שהשאירו את זה ככה. וגם אני חשבתי שהתנתק לי הממיר. אני חושבת שהרגו אותו, ואת כל המישפוחה, איך שמדו נכנסה. קריפי לגמריי. חבל של אנדע את ההמשך. אחלה סדרה. הטובה מכולן.

זה כל מה שיפה, שאין חד משמעיות...

מצד אחד- למה טוני לא נרצח..
. עוד לפני שפיל נרצח, הסגנים שלו כבר רצו לשאת ולתת עם טוני על "שלום" אז על אחת כמה וכמה כשפיל חוסל.
. אין כל הוכחה ממשית לכך <במשך הפרק> שיש המשכיות ל"חוזה" על טוני, להיפך, הוא חוזר לביתו, חי כרגיל<אולי זה פשטני מדי וזה מה שצ'ייס רוצה שנחשוב..לויודעת
..> מצד שני,
גם אם המחסלים אכן נכנסו למסעדה, זה ייתכן שהם רצחו את טוני לעיני משפחתו בגלל האכזריות הרבה שבה פיל אכן נורה לעיני בתו.
.טוני לא הסכים לבקר את הדוד שלו, בכל מחיר , ופתאום הוא כן הולך לבקר אותו? האם זו אמירת שלום? בקיצור, נשארנו ללא תשובה, וזה מה שיפה, שכל אחד יחשבו מה שהוא רוצה..

STING3ER

New member
שימו לב גם איזה שיר הוא בחר

המילים שבשיר הם dont stop beliving.... she just a small town girl... תחפשו קשר לזה ולמה שקורה ראיתי את הסוף עוד פעם ודווקא האנשים נראו רגועים אז אני בטוח ב 96% שלא רצחו\עצרו מישהו שם

קינקי567

New member
אחד הפרקים ההזויים..

אם מישהו יכול לצרף את הלינק לאותה פרשנות מפורטת שהעלו לפני כמה ימים.

הספרנית

New member
מישהו שם לב לקטעים שהראו בטלויזיה כל הזמן?

כל פעם הראו את טוני בוהה בטלויזיה והראו מה מוצג בטלויזיה. אני בטוחה שהיתה לזה משמעות, רק שבגלל שאני לא מכירה אז לא הבנתי
הקיצר, אני אראה בסופשבוע שוב את הפרק הזה והפעם אתייחב לניואנסים הקטנים שלא שמתי לב אליהם בהתחלה מרוב ציפייה לראות מה יהיה.

למעלה