WTF??!! חברה.....

bft02

New member
אני לא הולך לשתף פעולה

בסדר..יש צדדים במורים שהם לא בסדר ולא פריים אבל בסך הכל בני אדם. ואנחנו לא מקלים עליהם. אני רק אומר תודה שאנחנו לא בחינוך שמותר להם להרביץ לנו...זה עלול לפרוק הרבה עצבים =)

שאניה

New member
לא.. למי יש כח לשבות?

אני בכ"מ בקושי הולכת לבצפר חחח

הכי גדול זה..

שרשום למעלה..: "רוצה לקבל כל בוקר את הבדיחה הכי קורעת ששמעת למכשיר הטלפון שלך?"

Lil M

New member
../images/Emo6.gif

חחח ראסמי בדיחה.. אין לשביתה הזאת מטרות מוצדקות..היא ילדותית.. לא לישון באוהלים?זה חלק מהחוויה...! לגבי השירותים..רוצים שיתייחסו אליכם כמו לבני אדם אחראים?תתנהגו ככה. בנאדם אחראי מספיק בוגר ללכת כמה דקות לפני השיעור להתפנות..זה ממש לא בא בבום..! אנחנו צכים ללמוד שמערכת החינוך גם מתמודדת עם תקציב מסויים! אבל הצחיק אותי סעיף 11: "11) אנו מוחים על כך שלא מערבים אותנו(התלמידים) בהחלטות חשובות על הלימודים. " חחח סליחה?עוד משו? מגיע לנו כבוד-כבוד זה דבר הדדי. הדרישות ממערכת החינות מוגזמות..היא במצב נורא..וגם התקציב לא הכי מספיק..אז למה אנחנו רק מקשים?

LuNa MaJnUnA

New member
יו

הרבה זמן לא שמעתי שטויות כאלה.. אפשר לחשוב.. אחד הנימוקים שמה זה שאנחנו ישנים באוהלים בטיולים. רחמים עלינו! האדמה קרה! מי שכתב את ההודעה הזאת הוא טיפש וילדותי לדעתי. פשוט כל כך הרבה שטויות..

NYMets Man

New member
אכן זכותך להביע דעה

אבל עדין את יוצאת דופן, זה לא משנה הדעה שלך יוצאת דופן קאפיש? תודה רבה

bft02

New member
מה זה משנה

אם התגובה שלה בכלל לא היתה קשורה למה שהיא רשמה? השביתה בגלל הסיבה הזאת,WTF צריך לתת לילדים מכות. זין אני מפסיד שמואל בגלל זה :X

למעלה