WTF איזה סוף!

1 shiran 1

New member
הם לא רצינייםםםםם מזה הסוף הזה הרגו אותי

אני לא אשרוד עד העונה השנייה דייי איזו סדרה אין אין אין עליה ישבתי איזה 5 דקות כולי בשוק ממה שהלך בפרק הזה ובעיקר מהסוף

ttReU

New member
א הבנתי כ"כ את הקטע עם הקירח הנשיא

הבנתי שהוא היה בבטחון פנים עם הוקניס ורצה למנוע את שיגור הפצצות לא? מי הרע פה הוקינס או הקירח? מה האינטרסים שלו????

ronaldiniho3

New member
הקירח נראלי הוא אחד הטרוריסטים

ובגלל זה הוא אמר לצבא להגיע ליריחו ולתפוס את ה'טרוריסט' (הוקינס), כי הוא רוצה למצוא את הפצצה האחרונה (הראייה האחרונה) ולהשמיד אותה.

1 shiran 1

New member
כן הקירח הוא האחראי של כל זה או משו כזה אבל

בכל מקרה הוא הרע

magicalgirl

New member
../images/Emo204.gif=/

מה זה הסוף הזה לעזאזל?!מי מסיים ככה עונה?!!??!?!?!?! מישו יודע מתי עונה שנייה אמורה לצאת Oo?

nogao10

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gifוואווווווו

איזה פרק!!! אבל מה זה הסיום הזה..... אני רואה כזה את ג'ייק צועק, ואני כזה- הוא פגע, הוא פגע?? ואז יש כתוביות, ואמרתי, אולי הם סתם עובדים עליי..... אתם לא מאמינים איזה תדהמה חטפתי כשהבנתי שזה היה הסוף!!!!!!!!!!!! אני לא מאמינה שהם הרגו את ג'ונסטון!!!!!!!!!! אני כל כך OMG!!!!! זה היה ממש מטורף, באמת שכמעט השתגעתי, למה??? ידעתי שהת'ר חיה! בגלל שלא ראו אותה מתה, וראו את החלק שאמרו שהיא מתה יותר מידי פעמים.... כלומר הם התכוונו לעשות עם זה משהו... שמחה שהיא חיה! והנשיקה בין ג'ייק לאמילי? וואוו, ממש אהבתי!! ומה הוקינס הולך לעשות עם הטנק הזה? לא הבנתי את התוכנית........ איפה עונה 2?? שתגיע לכאן מייד!!!! ושסטנלי עבד על מימי שלא תגיד להורים שלו.... זה היה מרושע, אבל אם הוא יציע לה נישואים כמו שהוא אמר אז סלחתי לו!! וזה היה כל כך ברור שהוא יגיד בסוף "משוגעים"!! אבל זה היופי, ואהבתי את ההקבלה בין הסיפור למה שהלך בחתונה.... כלומר, קצת ברור מידי, אבל זה היה יפה ומתאים לסוף. אבל זה כל כך לא סוף! זה כאילו "מממממ.... אני ממש רוצה לעשות עוד עונה, אז נשאיר אתכם יודעים עוד פחות ממה שידעתם בהתחלה". ברצינות בפרק הראשון ידעתי הרבה יותר מהפרק האחרון, אנחנו לא יודעים כלום (כלומר, כמעט כלום). הצחיק אותי לראות את הפרסומת של יריחו אתמול.... כאילו, לגייס צופים חדשים עכשיו? לא קצת מאוחר מידי?! אז אני נדהמתי, ממש אהבתי!!! פרק מעולה, מקווה שהעונה הבאה תגיע בשיא המהירות- כי אני במתח!!!!!

1 shiran 1

New member
אבל שסטנלי עבד עליה זה היה מצחיק חחחח

וואלה כל מה שכתבת פה גם עבר עלי

Y. Welis

New member
פרק מרגש מאוד

נראה שמק'ריני רצה באמת לצאת ולכן ג'ונסטון חוסל - קצת מהר מדי לטעמי, אבל סצינת הפרידה שלו היתה מהמרגשות שראיתי. השחקן הזה עשה לא מעט סדרות, והרבה תפקידי קשוחים עם רובים (כולל סידרה אחת אינסופית על משפחה שנודדת בדרכים ועושה מעשים טובים), ותמיד היה די מקובע בתפקיד. כאן לראשונה הוא הראה צדדים נוספים אצלו, רגישים יותר ומשפחתיים, והיה דמות אב מרשימה וטבעית מאוד; כל פרק בלעדיו נראה פחות מוצלח. ההסתלקות שלו היתה על כן מצערת, גם במציאות. נקוה שהוא ימצא תפקידים טובים כאלה בהמשך. באשר לבנזאלי הקרח (שהיה עורך הדין הזכור מהעונה הראשונה של 'רצח מדרגה ראשונה' - אחד מסדרות העורכי דינים/פעולה היותר טובות שהיו בכלל, וגם אחד מראשי ה-CIA בסידרה 'סוכנות הביון' מערוץ 1 בזמנו) - נחמד היה לראות אותו שם שוב. הקונספירציה שתמיד קיימת בסדרות האלה תמשיך הלאה כמובן. 'הסכנה מבפנים' היא מוטיב חוזר בשנים האחרונות (גם ב-'24' - לא משנה כמה טרוריסטים, כולם מצליחים בזממם בזכות שיתוף פעולה של אמריקנים), וזו הסידרה אולי הכי מוקצנת בגל הזה. אולי זו עדיין הטראומה של פיצוץ הבניין באוקלהומה... אני מקוה שהסיפור ימשיך ויפותח. היו בו כמה דברים מרתקים, אבל גם כמה דברים שנראו כמו מימוש שרירותי של האכזבה מהמימשל האמריקאי, שהסידרה הזו דוחפת בכזו עוצמה. היא עדיין מאוד מקורית, וכמו עוד כמה סדרות חדשות וטובות (day break למשל) מציגה סיטואציות מוכרות בלבוש חדש ורענן.

למעלה