../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gifוואווווווו
איזה פרק!!! אבל מה זה הסיום הזה..... אני רואה כזה את ג'ייק צועק, ואני כזה- הוא פגע, הוא פגע?? ואז יש כתוביות, ואמרתי, אולי הם סתם עובדים עליי..... אתם לא מאמינים איזה תדהמה חטפתי כשהבנתי שזה היה הסוף!!!!!!!!!!!! אני לא מאמינה שהם הרגו את ג'ונסטון!!!!!!!!!! אני כל כך OMG!!!!! זה היה ממש מטורף, באמת שכמעט השתגעתי, למה??? ידעתי שהת'ר חיה! בגלל שלא ראו אותה מתה, וראו את החלק שאמרו שהיא מתה יותר מידי פעמים.... כלומר הם התכוונו לעשות עם זה משהו... שמחה שהיא חיה! והנשיקה בין ג'ייק לאמילי? וואוו, ממש אהבתי!! ומה הוקינס הולך לעשות עם הטנק הזה? לא הבנתי את התוכנית........ איפה עונה 2?? שתגיע לכאן מייד!!!! ושסטנלי עבד על מימי שלא תגיד להורים שלו.... זה היה מרושע, אבל אם הוא יציע לה נישואים כמו שהוא אמר אז סלחתי לו!! וזה היה כל כך ברור שהוא יגיד בסוף "משוגעים"!! אבל זה היופי, ואהבתי את ההקבלה בין הסיפור למה שהלך בחתונה.... כלומר, קצת ברור מידי, אבל זה היה יפה ומתאים לסוף. אבל זה כל כך לא סוף! זה כאילו "מממממ.... אני ממש רוצה לעשות עוד עונה, אז נשאיר אתכם יודעים עוד פחות ממה שידעתם בהתחלה". ברצינות בפרק הראשון ידעתי הרבה יותר מהפרק האחרון, אנחנו לא יודעים כלום (כלומר, כמעט כלום). הצחיק אותי לראות את הפרסומת של יריחו אתמול.... כאילו, לגייס צופים חדשים עכשיו? לא קצת מאוחר מידי?! אז אני נדהמתי, ממש אהבתי!!! פרק מעולה, מקווה שהעונה הבאה תגיע בשיא המהירות- כי אני במתח!!!!!