WOWWW

barnea1

New member
כרגע עושה רושם שהסופה בשיא עוצמתה

הלחץ במרכזה הוא 946 מ"ב והרוחות בה נעות במהירות של 85 מייל לשעה עם משבים של עד 115 מייל לשעה (הוריקן בדרגה 1). בשעות אלו ממש העין נכנסת לתוך החוף המזרחי, דרומית לעיר ניו יורק.

מאות רבות של מ"מ צפויים להימדד באזורים האלה בכל הימים הקרובים. הצפי להיחלשות הסופה הוא רק ליום רביעי אגב. העובדה שההוריקן הזה גם שואב אליו אוויר קר מצפון והופך בעצם לסערה קרה רק מגדילה את הפרשי אי היציבות ושומרת על עוצמתו במהלך שהותו ביבשה, כך שגם אם ההוריקן עצמו לא בדרגה גבוהה כל כך, הוא גם לא ייחלש מהר כל כך ולכן צפויות כמויות גשם גדולות במיוחד בכל החוף המזרחי.

טל 2010

New member
וואו 946 מ"ב זה לא שיא??

לפחות לפי מה שקראתי בויקיפדיה הסופות החזקות היו באזור 900-915..

אז היא אמרה - ואז מה?

תכל'ס הסופה כבר הבוקר לפי שעון ישראל נחלשה ואפילו כבר לא מוגדרת הוריקן. קונספירציה זו לא, אבל סתם פאניקה, הפחדה וניסיון ניצול ציני של אובמה.

natyh

New member
תגיד שולחים מאילת מפקח גינון לעזרה ?

יש המון מיים בניו יורק עכשיו , אולי עירית אילת תוכל לעזור ?

בדיוק כך

רק שלדעתי יקרה ההיפך, משום שדווקא ב-NJ ו-NY יש הרבה תומכי אובמה שחלק נכבד מהם לא יגיע לקלפי כנראה.

הרעש הוא בהחלט בדיחה עצובה.

15 הרוגים זו בדיחה עצובה?

וזה עוד אחרי כל הרעש. תארו לכם מה היה קורה בלעדיו ובלי פינוי האזרחים המאסיבי שהממשל ערך.

natyh

New member
אין ספק

כי הטכנולוגיה השפיעה מהותית לטובה .
התחזית לגבי עוצמת הסערה בחלקה הטרופי היתה מאד מדויקת כבר ארבעה חמישה ימים מראש , הנתון הזה עצמו מדהים העלתי את כל הדיווחים לאתר שלי מראש , ניתן לעקוב עד כמה האזהרות היו מדויקות..

על החלק החזיתי עד כמה התחזית דייקה אני אוסף נתונים ואדע עוד מספר ימים .

דיי - נו בחייך

כשיש כמות כפולה של הרוגים בסופות רגילות ברחבי ארה"ב, אתה בכלל לא שומע על כך. כמו שדני רופ אמר, הכל הייפ, ונסיון עלוב של אובמה לתפוס טרמפ על הסופה, זה הכל.

יובל 42

New member
פשששש פרשננו לענייני קונספירציות

מדהים, אני משוטט לי בפורומים של תפוז היום אחרי הרבה זמן שלא ביקרתי, ורואה שהפיגור חוגג.

בטח שהפיגור חוגג

אם מהדברים שלי, מישהו מסוגל להבין, באופן הכי הזוי שאפשר להעלות על הדעת, שזו קונספירציה, אין לו שום הגדרה אחרת מתאימה. אה כן - שכחתי גם קוף אחרי בן אדם...

0צחי0

New member
סוף סוף מצאת בית חם.

הפיגור הוא לא הבעיה, אלא מי שחולה בה! בקצב הזה..אתה אוטוטו באוטיזם. שלא תגיד שלא אזהרתי אה?? דונקי שוט!

0צחי0

New member
אוויי..הרגת אותי מצחוק.

שמע.. אני על הריצפה!! אל תהיה עצוב ממצבך

רוץ מהר לאימא וספר לה, שצחי הקניט אותך וקרא לך אוטיסט..אולי תקבל חיבוק וסוכריה.

דני לא המעיט לרגע בערך הסופה

אם הוא היה ממעיט לא היית רואה אותו אתמול בפתיחת המהדורה מסביר עליה מפורטות, בפינת התחזית בסוף המהדורה מעדכן עליה שוב, וממשיך לעקוב אחריה בתחזית גם היום בערב.

הוא לא טען שזה "הכל הייפ" - הוא הסביר למה הסופה מושכת יותר עניין הפעם. המשפט על אובמה הוא בכלל תוספת שלך (מה שלא מובן מהכתוב)

0צחי0

New member
15 הרוגים, חלקם הגדול מעצים או חומות שקרסו

עליהם. לו היו נשארים בבתיהם ולא מטיילים ברחובות, הם לבטח היו ניצלים. זה בדיוק כמו שאזרחי שדרות, יצאו לרקוד אורה ברחובות, כשיש אזעקת צבע אדום. היו התרעות, היו אזהרות, האזרחים נתבקשו, לכל הפחות להיסגר בבתים ולכל היותר (בלומברג), לעזוב את האזור ולהתארח אצל חברים או קרובי משפחה במדינות אחרות.
חבל לי מאוד על קיפוח החיים הזה, אבל הוא היה יכול להמנע בלי שום בעיה!!!

בסדר. צודקים. סתם גשמוש.

גשמוש שהולך להיות בין היקרים ביותר בהיסטוריה האמריקנית, מניין הרוגים הולך ומטפס, הלחץ הנמוך ביותר אי פעם בחוף המזרחי (גל הגיאות הגבוה ביותר - ולכן הנזקים הקשים ביותר), ההוריקן הגדול ביותר אי פעם באטלנטי...

כל אלה עובדות. מישהו מכם יכול לסתור אותן? מישהו יכול לטעון שהן לא משמעותיות ולא מצדיקות רעש תקשורתי? קשה לי להאמין, אבל העץ כבר גבוה מדי

0צחי0

New member
אין בכלל ויכוח על עוצמת הסערה והקטסטרופה..

הרעש התקשורתי, היה מחוייב המציאות ואף קריטי.
רק ציינתי, שרבים מקרי המוות, שפשוט היו יכולים להימנע וחבל שלא כולם התייחסו ביתר את לאזהרות.

למעלה