woww wowww

0צחי0

New member
woww wowww

בלי שתכננתי, הפכה הנסיעה מאל איי לווגאס לחוויית מזג האוויר הגדולה של חיי. אחרי שעתיים של נסיעה, עם טמפרטורות בעליה מתמדת (מ- 25 באל איי ל- 44 בקצה הצפון מזרחי של קליפורניה על גבול נבאדה). עברנו מאקלים די ים תיכוני, למדבר רותח. כבר ממרחק, ניתן היה להבחין בקצפות גבוהות עם בסיס גבוהה למדי, מסוג הנוף, שאתם יודעים שמשם, זה צומח לסר. וכך, עם הנסיעה, הפכו הקצפות לתאי ענק...ממצב בהיר לחלוטין, נכנסנו למסך גשם, שראינו כבר רבע שעה לפני כן ומאותו רגע, כל 10 קמ בערך, נתקלנו בסר מקומית אלימה במיוחד הכללה צניחה חריפה של 21 מעלות תוך פחות מדקת נסיעה במהירות של 110 קמש, ברקים ענן קרקע עבים, אותם אלו שקורעים את השמיים ובאור יום מלא. ממטרים נקודתיים מאןד ועוצמתיים ביותר, ברמה של עצירת הרכב לחלוטין ורוחות סער מטורפות וחוזר חלילה עד 30 קמ לפני לאס ווגאס. סהכ, ספרנו 23 תאים שבהן נתקלנו בדרך. מאחל לכל אחד מכם לחוות את זה בחייכם.

0צחי0

New member
ככה זה נראה ממש עכשיו ממרומי הקומה

ה-21 בהילטון ויייגעס.

0צחי0

New member

barnea1

New member
כ"כ מזכיר לי את מה שאני חוויתי כשגרתי שם

זה לא קורה שם בכל יום באופן קבוע, אבל כן מידי כמה ימים בעונת הקיץ בין יוני לאוקטובר מתפתחות בשעות אחה"צ סופות רעמים חזקות מסביב ללאס וגאס על ההרים הגבוהים (המהווים מכשול טופוגרפי מעולה) ומספקות מופעים נאים מאוד של ברקים ורעמים. הגשם שמגיע לעיר עצמה הוא בד"כ חלש משאריות עננות ורק לעיתים רחוקות יותר מגיע גשם חזק יותר (הממוצע בחודש הכי גשום הוא לא יותר מ-15 מ"מ למיטב זיכרוני).

הנה דוגמא למה שחוויתי כשגרתי שם - סוף אוגוסט 2007, מסך גשם מרהיב מלווה ברקים כשאני והמשפחה שלי בתוך האוטו מתקרבים אליו

0צחי0

New member
גם היום, צצו פה ושם תאים, אבל הרחק

מסביב. מחר, אנחנו עושים את הדרך חזרה מווייגעס לאל איי בתקווה, לחצות איזו סופה או שתיים.

Gilliana

New member
לא מקנאה בך בתקופה הזו בוגאס

זה אמנם חום יבש, אבל על 43 מעלות גם ביבש, אני מוותרת.

למעלה