wow

bellyboy

New member
wow

היום ראיתי בחנות צעצועים בכפ"ס את הרובוטריקים החדשים של סייבטרון איזה דגמים מפוארים וגם המחירים בהתאם. starscream 18 אינץ ב 399 ש"ח אומנם מדהים וענק -שוקל איזה שני קילו לפחות אבל 399 זה פי שתיים ממחירו בארה"ב 42$ הם 193.2 שקלים איך זה מכפיל את עצמו אני לא יודע... הרובוט עצמו מדהים צביעה מעולה הרבה אופציות של קולות ושל אביזרים(כתר שליטה,רובים וכו') תענוב לכל חובב רובוטריקים optimus leader מחירו 319 לעומת המחיר האמריקאי 29.99$ אני לא מבין מה קורה כאן. עוד המון דמויות חדשות וישנות :hotshot,landmine,red alert,vector prime,over ride,megatron leader,jetfire,crumplezone,dragon scourge המחירים לקטנים הם 59 ולגדולים יותר 89 ו129. אולי הגיע הזמן שתנארגן ונקנה בקנייה מרוכזת ישר מהסברו(הרצנו) ואז נקבל מחירים טובים,במחירים של הארץ מגולם כבר שני משלוחים לארץ על כל דמות. עדיין מרגש. כשאקנה אחד אעשה עליו ביקוררת מקיפה. למעוניינים בקניה מרוכזת שאני מתחיל לארגן אולי אםילו מהארץ נא לשלוח מסר.

Wing Chan

New member
איפה ה-G1 איפה...

הכי שווים

MajorWinters

New member
נראה נחמד...

אבל מעולם לא הייתי חובב גדול מדי של רובוטריקים... אולי בגלל שזה נוסטלגיה, בתחושת הבטן הם נתפסים לי כמשהו יותר ילדותי... עד כמה שקשה להגיד את זה פה
וגם הם נראים לי טיפה מרובעים מדי, שבלונים כאלה... אני מקווה שתצליח עם הרכישה המרוכזת

למעלה