WOW

• פותח הנושא lifie
  • פורסם בתאריך

lifie

New member
WOW

אני יושבת ומתבוננת בפורום ואני לא מאמינה למראה עיניי אנשים כה רבים שבו וחזרו למקום שפעם היה מקום מפלטי... מי שזוכר אותי (אני מאמינה שלא הרבה) אז שלום לכם ושלום לכולם הרבה זמן שלא הראיתי עצמי בפורום ... דברים רבים קרו בחיי... חלקם טובים וחלקם השביתו את שמחתי. אך תמיד תמיד זכרתי את כולכם... ואת הלילות והימים וההודעות הרבות שזרמו כאן כמים אני קצת בהדחקה כי קשה לי לחזור אל העבר... הוא שזור בכאב ובגעגוע... מי שמבין מבין... בכל מקרה חיים יפים לכולם אני מקווה לקפוץ לבקר יותר תשמרו על עצמכם ותמיד תמיד תקשיבו לפעימות לבכם!

ניקולי

New member
מה זאת אומרת

לא זוכרים
ברור שאני זוכרת
מה נראה לך שלא
ברור שכן
אוריתוש מקסימה שלי זוכרת ועוד איך זוכרת אפילו מס' הפלאפון שלך רשום אצלי עדין מה שלומך, איך המרגש, מה עושה היום בחיים, ספרי שתפי אותנו כמו שהיית משתפת בעבר.. אגב מה שראית כאן בפורום בימים האחרונים... (זה חלום)..
חחחחחחחחחחח
אז ברוכה הבאה
ואני מאוד מקווה שתשארי עימנו לטווך ארוך יותר

בוקר טוב (מתמתחת)

כמה טוב לראות אותך פה שוב אורית נחמד לדעת שזוכרים ועושים מאמץ להופיע מקווה שהכל בסדר שולחת

ניקולי

New member
היייייייייייייייי בוקר טוב ../images/Emo124.gif

מה שלומך אהובתי??? מה שלום מיקוש ואיתן??? אוחחח אוחחח לאכול אותם..
אצלי הכל אחלה.. אתמול ליוונו את נאור שלנו לטיול שנתי.. ילד מקסים
כ"כ נסענו כל המשפחה דודה,ינאי,ואנוכי.. כולנו ליווינו את נאורוש לטיול השנתי..הרגשתי כאילו אני לוקחת אותו ללשכת הגיוס.. בכיתי כמו אמא
התרגשתי כאילו הוא מתחתן
תגידו לי מה באמת זה כ"כ קרוב?? בר מצווה, גיוס חתונה

חחחחחחחחח את הורסת אותי

טיול שנתי של יומיים? פעם ראשונה מחוץ לבית? אחחח הימים הטובים אני יודעת הכל כל כך מהר פתאום הם גדולים אבל אין מה לשות... אי אפשר להשאיר אותם קטנים תני להם נשיקות בשם הדודה הנעלמת (אני)

lifie

New member
טוב...

אז אם באמת אתם רוצים לדעת ... אני בימים אלה בשנה השנייה ללימודי הקולנוע במכללת ספיר... שם אני נורא נהנית ומגשימה את עצמי... אני גרה בקיבוץ בדרום - משהו אחר לגמרי ממה שהייתי רגילה אליו עד עכשיו... אני גרה עם החבר שלי -חי שהתגייס לא מזמן למשטרה ועכשיו אני בקושי רואה אותו- ואני מאוד מתגעגעת אליו. בנוסף אני מנסה להתמודד עם האובדן הכי גדול של חיי... אחיבי...האח שלי, החבר הכי טוב שלי שנהרג לפני קצת יותר משנה... מי שמכיר אותי ואותו ואותנו יודע בדיוק מה היינו מחוללים פה בפורום ביחד ובחיים הפרטיים שלנו בכלל. וזהו מנסה לחיות את החיים על הצד הטוב ביותר... טוב לחזור קצת לישן והמוכר... וטוב לראות שהחבר'ה הוותיקים חוזרים אט אט. חוצמיזה... אין לי עוד מה לספר אז נתראה...

למעלה