!WOW!

נמרה

New member
!WOW!

פשוט אין לי מילים אחרות לתאר את זה. אחרי שראיתי את הפרק של חברים שהיה הערב הרגשתי מחויבות לבוא ולכתוב בקורת - ואם לא אני אשתגע. היה פרק מהמם, הפיל אותי מצחוק. זה היה הפרק שבו כולם גילו על צ`נדלר ומוניקה. אחרי שפיבי גילתה (MY EYES! MY EYES!) התחילו רייצ`ל ופיבי ממש להתעלל בג`ואי שכבר מתפוצץ מרוב לשמור סודות של אחרים (דרך אגב, אחלה זרזות ידיים, אם אתם יודעים למה אני מתכוונת...) פיבי עשתה את תפקידה על הצד הטוב ביותר, וגם צ`נדלר, במיוחד בסצנת הסיום. אבל פיבי, בחייך, קרם?!?!?!

N@talie

New member
אכן..

פרק אדיר... גם אני נשפכתי מצחוק, אפילו שזו לא היתה הפעם הראשונה שראיתי אותו. וגם אני הייתי חייבת להגיב, במיחוד לאחר שהזכרת את התגובה של פיבי: My eyes! My eyes! כי אם את זוכרת וגם אם לא, זו לא הפעם הראשונה שבסידרה מישהו מגיב ככה. באחד הפרקים של העונה הראשונה, כשג`ואי קיבל תפקיד בסרט של אל פצ`ינו ככפיל הישבן שלו (ודרך אגב, אפשר היה לראות בצל של ג`ואי על הקיר שהוא לובש בוקסר ולא ממש עירום), הוא בא למוניקה בשביל לשים קרם לחות. ובדיוק אז נכנס צ`נדלר וראה את מעשיו...וגם תגובתו למראה היתה: My eyes! My eyes! אם ממש בא לך להיזכר, אז תוכלי לראות את הפרק הספציפי הזה היום, יום שלישי, בערוץ סטאר וורלד, בשעה שתיים וחצי בשידור חוזר. סתם חשבתי ליידע אותך...

כן..

זהו אחד מן הפרקים המוצלחים ביותר של חברים שגורמים לי להשתין מצחוק. פרקים נוספים זה ההתערבות על הדירה של מוניקה ורייצ`ל והפרק שבו צנדלר משתין על מוניקה לאחר היא נכוותה ממדוזה ( אותו הפרק שבו רייצ`ל כתבה מכתב לרוס בן 18 דפים מאחורה ומקדימה), בנוסף גם הפרקים החדשים שבהם כולם שהו בלאס וגאס . אלה ועוד כמה שאני לא מצליחה לחשוב עליהם כרגע ם הפרקים האהובים עליי מכל העונות. מה הפרקים האובים עליכם? נ.ב- אני יודעת שזה ממש חור בהשכלה אבל מתי מוניקה ורייצ`ל קיבלו בחזרה את הדירה שלהם, כנראה שפיספסתי את הפרק הזה.

N@talie

New member
אז ככה....

בוקר אחד רייצ`ל התעוררה לשירתו המעצבנת של השכן החדש שלה,בסמוך לחדר של ג`ואי בו היא ישנה. זה ממש שבר אותה והיא ומוניקה החליטו להשיג להן את הדירה בחזרה. הם הציעו לצ`נדלר וג`ואי בתמורה מנוי עונתי ל``ניו-יורק ניקס``. צ`נדלר סירב, למרות שלג`ואי ממש לא היה אכפת (``The N.Y Nikes rules``). בקיצור, הם החליטו לערוך מעין משחקון קטנטון, כשפיבי היא השופטת. המנצח מקבל את הדירה וגם את הכרטיסים. הם בחרו קלפים מחפיסה, ולג`ואי יצא קלף גבוה יותר- משמע הם זכו בדירה. שוב. וגם בכרטיסים. הלכו להם צ`נדלר וג`ואי למישחק של הניקס שמחים וטובי לב, ואפילו הביאו לבנות חולצות במתנה. רק מה שהם נוכחו לגלות כשחזרו היה שמוניקה ורייצ`ל (עפ``י רעיון של פיבי), החליפו בחזרה את הרהיטים שבשתי הדירות וחזרו לדירתן המקורית. וכמובן שג`ואי, ובעצם יותר ממנו צ`נדלר, ממש התחרפנו ודרשו את הדירה בחזרה. וכדי להרגיע אותם, מוניקה ורייצ`ל הציעו, שבתמורה לדירתן בחזרה, הם יתנשקו לעיניהם של הבנים למשך דקה שלמה. ואכן ההצעה מצאה חן בעיניהם וכל אחד חזר לדירתו הראשונית. הייתי רושמת לך אפילו משפטים שלמים מהפרק שעולים לי בראש עכשיו כשאני נזכרת בו....אבל זה בערך הקיצור של העיניין. ודרך אגב, בפרק הזה רוס ואמילי מחליטים להתחתן אחרי 6 שבועות בלבד, וכשהם מבשרים את הבשורה לכולם, אחרי חילופי הדירות ואחרי המבוכה הקלה של רייצ`ל....מה היתה התגובה של ג`ואי לרוס....? ``מוניקה אנד רייצ`ל מייד-אאוט``. ובמשפט הזה, נדמה לי, הסתיים הפרק. מקווה שעזרתי לך למלא את הפער הקטן הזה....לא נורא יש ויהיו עוד שידורים חוזרים.

נמרה

New member
נורא אהבתי...

את הפרקים של לאס וגאס, ואני ממש ממש ממש מודה לערוץ 3 שלא שידרו אותם פרק פרק והשאירו אותי במתח אלא שלא כמנהגם שידרו את כולם ביחד.

ל י מ ו ר

New member
הפרקים הכי הכי

הפרקים הכי שווים הם: 1.הפרק שבו רייצ`ל שושבינה בחתונה של בארי ומינדי:רייצ`ל מתלבשת כמו princess bubble gum ומראה לכל האורחים את התחת מגלה שההורים של בארי סיפרו לכל האורחים בחתונה שלהם שיש לה סיפיליס ובסוף גם שרה. 2.כל החבורה הולכת לשחק פוטבול בחג ההודיה: מוניקה ורוס רבים על הגביע של מש` גלר וג`ואי וצ`אנדלר רבים על בחורה הולנדית

נמרה

New member
את כל כך צודקת!

אלו באמת פרקים מאוד שווים. ראיתי את שניהם ואני פשוט לא יכולה להחליט מה טוב יותר. יש גם פרקים אחרים, לדוגמת החתונה של רוס מתי שהוא במקרה אומר את שמה של רייצ`ל כי זה בתת מודע שלו, ואז אמילי מחליטה לא להתחתן איתו. אני בכל לא מבינה, אם רוס כל כך אוהב את רייצ`ל, והוא יודע את זה, אז למה הוא בכלל החליט להתחתן ובכלל התאהב באמילי? לא ברור לי. ונורא אהבתי את הפרק מתי שרוס והחברים של אמילי משחקים רגבי. היה קטעים...

ל י מ ו ר

New member
לא ברור לי גם..

למה אמילי המשיכה את החתונה אם היא עזבה את רוס מיד אח``כ. עוד פרק שאהבתי הוא הפרק שבו רוס ורייצ`ל טסים ללאס וגאס לצילומים של ג`ואי ובדרך הם מציירים אחד על השני בעט שחור שלא יורד ואח``כ בוגאס הם משתכרים ומתחתנים

MiToOsH

New member
maybe i`ll dance 4 ya...

חחחח פרק ענק..!! זה מסוג הפרקים האלה שאפשר לראות מיליון פעם ולא ימאס.. (כמו לדוגמא הפרק שבו רוס ורייצ`ל חוזרים אחד לשני, הפרק עם smelly cat, פרק החתונה של רוס ועוד כמה). התוכנית הזאת היא בין התוכניות הטובות ביותר שראיתי בחיים שלי, וגם השעה ששמים אותה היא אחלה שעה - בדיוק מתי שאני חוזרת מבצפר (בצהריים) ובדיוק מתי שאני מסיימת עם השיעורים והמבחנים (ערב)... זה כל כך עוזר :) MiT`o => ירוקה שרופה!

~*~gaL

New member
באמת היה פרק יפה..

חברים זו סדרה באמת גדולה.. אאבל כדאי לערוץ 3 להזהר קצת.. כי כל השדורים החוזרים האלו לאט לאט מתחילים לעצבן.. וחבל על סדרה כמו חברים שימאס ממנה.. אבל מה שהיה אחרי זה היה יותר טוב (ולא הפרק החדש של חברים, מה שמשודר אחריו.. עם סאלי פילד, מקווה שהבנת).

נמרה

New member
רק לא הבנתי...

למה האמריקאים בכו בגללו....... אוקיי פרק יפה, מרגש ונהדר אבל לבכות?

~*~gaL

New member
למה לא לבכות?

אני בכיתי, בסוף, קצת, אבל בכיתי.. אני מודה. פרק מהמם, ויש לסאלי פילד עוד 5 פרקים.

נמרה

New member
טוב לא נורא

לכל אחד מותר לבכות זה פורק מתחים. מישהו רוצה להפגש איתי בצ`ט בכמה דקות הקרובות?

למעלה