wow

kit k@t

New member
wow

the forum really is dead now... come on... write msgs... im bored. how was your day? i had a nice phone talk with someone in israel for an hour and a half... kat

CosmikDebris

New member
מיס ציניקל

ממתי אכפת לך מהודעות בפורום גם לי משעמם, יש לך איי סי קיו תוסיפי אותי 94822253

kit k@t

New member
i always cared...

somewhere deep inseide, i think... when u have no life u have to make one. talking to my cat/dog is fun, but at some point i get tired of it... my knowledge of the meaw/woof languege is limited. so that the NZ ppl could write before its actually friday night there, what r u gonna do on friday? damn its only thursday night here... kat

draedalus

New member
טוב..

אתמול הלכתי עם חברות לסרט(מסיבה של חברה) (אקס מן 2 בפעם ה-2)..ואז נפרדנו, וזה היה חרא...ובכלל לא היה לי זמן להיפרד כי אחותי הזאתי חיכתה עם אימא שלי במכונית והלחיצה אותי וצרחה עלי שאין לה כוח ושהיא רוצה לחזור הביתה, אז בקושי היה לי זמן להיפרד וזה היה חרא... היום כנראה אני ואחותי הולכות לראות את מוצאים את נמו..למה? אין לי מושג...ומחר נלך כל המשפחה למסעדה, כדי להיפרד ממני ומאימא שלי ולחגוג את היום הולדת של אחותי (18)... ביום ראשון אני ואימא שלי טסות לגרמניה...וזהו..

נעמצי

New member
אני באתי לכתוב שהפורום מת וקאט גנבה

לי את זה ....................... בכל אופן, החיים שלי כרגע במשבר , אני אחזור אליכם כשאני אסתדר....

kit k@t

New member
ok.

so im asking. wtf?!?! semiAmerican ppl, what r your 4th of july plans? the evil grown up r making me go to a BBQ.... kat

J0nathan17

New member
כןןןןןןןןןן!!!!!!!!!! =)

לביקור, לחודש טס עם אחותי, שלוש טיסות... כאב ראש אבל זה שווה את זה!!

justnoa

New member
לנו

הדרך מישראל הייתה שלוש טיסות אחת שעתיים כמעט שלוש ליוון עצירה שם לשעה בערך (זכינו לראות מתרבותה היפה של יוון בנמל תעופה) אחת ל11 שעות בערך לסינגפור, עצירה של 12 שעות, ישנו נסענו באוטובוס ואכלנו ועוד אחת לניו זילנד 9 שעות

J0nathan17

New member
עוזב לשדה תעופה עוד שניה...

משם טס לאוסלו, משם לפרנקפורט, ומשם תל אביב :) תהנו כולכם במה שלא תעשו, אני חוזר עוד חודש
ביי ביי

MissUnKnown

New member
____

אוקי היום שלי... לא נירא לי שיענין אותכם מה עשיתי היום כי רק קמתי....אז נספר לכם על אתמול. הגעתי הביתה אחרי ביצפר...רצתי למקלחת ועפתי מהבית לתפוס את האוטובוס כמובן שאיחרתי אבל היה נהג נחמד אז הוא חיכה לי בתחנה כי הוא ראה אותי רצה :) ואז הגעתי למקום ל ההופעה שלי....ותחלתי להתארגן...ידה ידה ידה עברה שעה... ואז הוציוא אותנו קפאוים מקור ואז התחילה ההופעה ...איבדתי את התחושה בכפות הרגליים שלי...תנסו אתם לרקוד בתוך שדה בוצי כאשר זה החורף הכי קר שהיה במשך ה25 שנה האחרונות. אחרי זה סיימתי את ההופעה...נתנו לי טרפ לתחנת אוטובוס ואז עברו כמה שחקנים מההופעה וראו אותי יושבת שמה והם נתנו לי טרפ לעיר :) שם פגשתי את מייק והלכנו לראות את מטריק רילודד... הספקנו לתפוס את האוטובוס האחרון הביתה...

EROTOMANIA

New member
...........

הממ, במקום לפתוח הודעה חדשה (או שזה מה שאת רוצה?..), אני אכתוב כאן. הייתי בניו יורק ל6 ימים. בקושי היה עליי כסף. ביזבזתי את זמני בפארקים, וברחובות, ובבית אחד למשנהו של הבני דודים שלי, גם שתיתי קצת - טעות, ואפילו פגשתי שוב את אליאב. אחלה גבר. :) ובקיצור, ניו יורק זה אחלה מקום, אבל אין כמו הבית... (ואני לא מדברת על ישראל)

למעלה