WOW

אדורם1

New member
WOW

הרגע נכנסתי הביתה, חזרתי מחתונה. כידוע לכולם אני לא חובב חתונות, אך מוזמן לכאלה בשפע, אז הערב לא היה שונה במיוחד. ציפיתי לעוד ערב בכיכוב להיטי קובי פרץ, ליאור נרקיס וחברים. העובדה שלא הכרתי גם אף אחד באולם (חוץ מהחתן) הייתה הבעייתית ביותר (זה וגם שנאלצתי להפסיד את ג'סטין ביבר!! סתם סתם...) לא יודע אם הייתה זו יד הגורל, אבל בשולחן לידי ישב מר מושלם, שדי התקשתי להסית ממנו את המבט. זה היה פשוט נוראי. אני כ"כ משתדל להתרחק ולהסיח את דעתי ע"י התעסקות בדברים אחרים, אבל הפעם זה היה בלתי אפשרי. הלוואי שהייתי יכול להתנתק מהגוף באותו רגע ולנדוד למקום אחר...

קודם כל מזל טוב.‏ ‏

כן חתונות זה בעיה גם בשבילי,‏ אני גם מוזמן להמון חונות של חברים מהישיבה אבל מגיע לחופה והולך,‏ במיוחד שהייתי בחודש האחרון בחתונות של ‏2‏ חברים שלי שהם הומואים ואפילו יצא לי להיות איתם "קצת" בעבר ‏‏(מי שזוכר פעם סיפרתי על הבחור מהישיבה שהתחיל איתי‏)‏,‏ טוב בקשר למר ההוא שיישב לידך בשולחן לא יכולת לבדוק לפי המבטים שלו אם הוא הומו ? לא ניסית לגעת בדופק ? וחוץ מזה אני תמיד חושב שיש עוד הרבה אנשים יפים בעולם או בארץ ‏‏(שלא תצטרך לסוע לחפש‏) אז לא צריך להינעל אל חתיך מסויים,‏ זה קורה לי המון שאני מנסה לבדוק על בחורים חתיכים ליגה אם הם הומואים לפי המבטים,‏ אבל מסתבר שלא אז אני מתקדם הלאה וממשיך,‏ יש עוד הומואים בעולם ‏.‏ בקיצור רק שתדע שהייתי באמצע לכתוב תגובה אתמול בלילה בסביבות ‏2‏ וחצי,‏ אבל פשוט נרדמתי עד עכשיו ‏.‏ אוהב.‏ ‏

Harry J

New member
אני כל כך מזדהה עם הסיפורים האלה

גם אני הייתי בחתונה כזאת שלא היכרתי אך אחד חוץ מהחתן רק שהפעם מר מושלם היה החתן בכבודו ובעצמו. מעבר לבאסא הכללית זה היה ממש קורע לב!

למעלה